Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 09, 12:17)
Kas gina pirkeju teises tarptautiniu mastu? Viktorija lyg minejo...nesicackinsiu as cia su jais ilgai, 1,5 menesio nei daiktu, nei pinigu. Cia norma??

Man tai irgi nieko normalaus čia... unsure.gif
Kreipkitės į ECC: Europos vartotojų centras Lietuva
Atsakyti
Ar yra koks pet24 kodas?
Atsakyti
Merginos, gal kur nors užmatėt L.O.L. advento kalendorių ne kosminėm kainom?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 09, 12:17)
Normaliai unsure.gif o jus jiem raset kazka?? Man i meila lygiai pries savaite parase stai ir nuo to laiko pinigu negavau blink.gif smaguma...

Please rest assured that you'll be credited a refund of the items you did not receive and will shortly get a confirmation email with more information.

Kas gina pirkeju teises tarptautiniu mastu? Viktorija lyg minejo...nesicackinsiu as cia su jais ilgai, 1,5 menesio nei daiktu, nei pinigu. Cia norma??

Dar nerašiau, bet jaučiu kad reikės rašyti..... bet kaip matau rezultatas vistiek nekoks. Neįsivazduoju ką tokiu atveju daryti, nes pirmą kartą susiduriu.
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2018 10 09, 12:43)
Čia jos: berniukiškos ir mergaitiškos
Bet rekomenduoju pirkti Medium dydį, o ne Large, nes pastarajame, mano galva, didžiulis minusas, kad nėra papildomo dirželio per krūtinę susisegti petnešas. O didumo tai ir Medium tikrai pakankamas ax.gif

Ir beje, labai patiko jų užkandžių krepšeliai. Dukra dabar tokį nešiojasi į mokyklą: užkandžių krepšelis - ir gražus, ir patogus, ir kokybiškas.

Ir dar - kaip suprantu, tebegalioja jų pakvietimų programa - čia tiems, kas dar nėra pirkę iš LandsEnd - perkant bent už 40gbp galima gauti 20gbp nuolaidą: LandsEnd.mention-me.com.

Ačiū labai 4u.gif kuprinė tokia tvirtesne, ar ne?
Aš Landsendo kiek prekių turiu - tai visų kokybė super.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2018 10 09, 13:41)
Ačiū labai  4u.gif  kuprinė tokia tvirtesne, ar ne? 

Bet tos berniukiskos kokiam penktokui ar sestokui jau per daug vaikiskos. Man reiktu penktokui. O ir nuolaidu dabar nera. Kazi, kada geriausia pirkti kuprines?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 10 09, 14:57)
Bet tos berniukiskos kokiam penktokui ar sestokui jau per daug vaikiskos. Man reiktu penktokui. O ir nuolaidu dabar nera. Kazi, kada geriausia pirkti kuprines?

buna ju ir vienspalviu, kur tikrai ir penktokui tiks, reikia tik pasekti 4u.gif Mano sunus nuo pirmos klases su vienspalve ejo 3 m. dabar su converse camo eina baisiai jau reikejo... biggrin.gif landsend viskas ok su ja eina i krepsini 4u.gif
Atsakyti

gal kam pravers, nuo šiandien Hyper Rimi akcija dviems lego (50% nuolaida): miško namelis ir malūnsparnis:)

https://www.rimi.lt/akcijos

Atsakyti

Ačiū labai 4u.gifkuprinė tokia tvirtesne, ar ne?

Mano antrokas su tokia vaikšto: http://www.landsend....html?cgid=13022

Jos nera mažos, imkit M dydį. Daug vietos, lengvos, patvarios, stabilios, nemažai skyrių.

Vaikas labai patenkintas. Daug labiau patiko nei Ecco kuprinė. 

Atsakyti
Gal kas kartais ruosiasi neuzilgo ir easycosmetics uzsakineti ir galetu priimti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2018 10 09, 12:46)
Merginos, noriu dukrytei nupirkti Ecco kedukus pavasariui. Gal patarsit, iš kur siųstis ir kada geriausia tai daryti? Gal būna kokie išpardavimai, pvz. kaip Juodasis penktadienis? Ačiū!  4u.gif

balti ecco kedukai amazone 38sv Uk2 dydis

zydri 10dydis ecco 38sv
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 09 spalio 2018 - 14:19
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2018 10 09, 13:07)
Merginos, gal kur nors užmatėt L.O.L. advento kalendorių ne kosminėm kainom?

Čia su nuolaidėle https://www.mytoys.d...er-8478285.html
Atsakyti