Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas galite padėti dėl vokiečių kalbos. Iš zooplius gavau brokuotą prekę, jie man parašė:

Als kleine Wiedergutmachung für die entstandenen Unannehmlichkeiten bieten wir Ihnen für den defekten Artikel einen Preisnachlass in Höhe von 7,00 EUR an. Teilen Sie bitte uns mit, ob Sie mit unserem Angebot einverstanden sind.

Googlas verčia 7e nuolaida 7% nuolaida. Nesuprantu, ar duos nuolaidą kitam pirkimui, ar 7€ grąžins?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elizieja: 10 spalio 2018 - 17:38
QUOTE(dangerele @ 2018 10 10, 18:46)
Mačiau quti quti maximoje prekiauja. Mes kiek pirkome internetu man plačios pasirodė.
2 liūtukai siuna labai kokybiškos mums tinka klasikinės kelnės trikotažas bet medžiaga ale džinsinė. Nu labai patenkinta. Gražiai apglunda niekas nekaba. Kiek nueinam kur į svečius visi giria ir klausia iš kur kelnes. smile.gif)
Ir tinka prie visko ir patogu vaikui nes nevaržo judesių. Ir skalbiasi gerai.
Hareminio stiliaus gal jums tiktų jos platesnės.

Oi ačiūūūū. Apie maxima nepagalvojau.
Atsakyti

Nu kam kokia problema...Užrodykite platesnių kelnių vaikinui 128-134 verysad.gif Neįlendame į hm blink.gif
O jums džinsų ar klasikinių?

Būna next toks platesnis modelis džinsų su elastanų ar laivalaikio kelnių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dziugile: 10 spalio 2018 - 18:49

O jums džinsų ar klasikinių?

Būna next toks platesnis modelis džinsų su elastanu ar laivalaikio kelnių.

Atsakyti
Į LOL temą biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gal kuri norite raudono Biodermos buteliuko? Noriu pasidalinti, man vieno užtenka, 9,53eur. Pirkau, kai dar nebuvo šios 10proc laikinos nuolaidos.
https://www.cocoonce...500ml/6781.html
Atsakyti
Mergaites kaip nusipirkti is Vokietijos tinklapio kuris siuncia tik i Vokietija?
Atsakyti
QUOTE(Lue @ 2018 10 10, 11:16)
<p>Zaibiskas pasiūlymas tik siandienos uzsakymams -3€ kodas - spalis10</p><p></p><p>Barbora.lt</p>

ačiū 4u.gif
Atsakyti

Sveiki kur perkate kvepalus?

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 10 10, 11:57)
pirmiau parasykit jiems, pridekit foto ir ziurekit, gal net siust nereikes. man nereikejo

rolleyes.gif gal pamenat kokiu adresu raset ?

Papildyta:
QUOTE(Musmiryte @ 2018 10 10, 13:05)
Kokios firmos batai?  ax.gif

Crocs unsure.gif
Atsakyti

Mergaites kaip nusipirkti is Vokietijos tinklapio kuris siuncia tik i Vokietija?

Per nuomos adresą, pvz. Eshopwedrop.lt

Atsakyti
Jungciaus prie m&s, nesurenku 50svaru
Atsakyti