Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal pamenat, kai Rimi darydavo vakarinius išpardavimus, žaislams duodavo 40 proc, o Lego lyg išskirdavo ir 30 proc būdavo nuolaida? 

pirkom prieš kelias savaites LOL, tai galiojo 30 proc

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 10 18, 21:29)
Jeia pardavėjas amazon, prekes jie turi savo sandėliuose. Jei neperki iš 5 šalių amazonų, o perki pvz tik iš DE.

Aisku friends.gif
Atsakyti

pirkom prieš kelias savaites LOL, tai galiojo 30 proc

Ačiū, gal sumaišiau, visiem žaislam duodavo 30 proc  :4u:​  

Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2018 10 18, 22:47)
<p>Gal pamenat, kai Rimi darydavo vakarinius išpardavimus, žaislams duodavo 40 proc, o Lego lyg išskirdavo ir 30 proc būdavo nuolaida? </p>

-30 kiek pamenu duoda pries gimtadieni savaite ir po jo savaite Rimi, bet tikrai daro zaislams -40, bet lego tik -30 4u.gif
Papildyta:
Gal kas pamena kada douglas ismeta kodu nuolaidos, baigesi mano megstama atrasta pudra, noreciau, bel bet ne uz 50 eur biggrin.gif

https://www.douglas....minizing-fluid/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 spalio 2018 - 07:45
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 18, 15:27)
Miegokit ramiai, Akro Maximoj Lolu nei kvapo, net stendo to ner biggrin.gif LT nuolaidu ypatumai rolleyes.gif

o gal matėt, kad būtų buvęs anksčiau tas stendas?
Nes aš kiek ieškodavau ne akcijų metu, niekad nerasdavau.
Atsakyti
o sakykit tų LOL su akcija kokia kaina gaunasi, net mane jau suintrigavot dovanoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2018 10 19, 08:49)
o gal matėt, kad būtų buvęs anksčiau tas stendas?
Nes aš kiek ieškodavau ne akcijų metu, niekad nerasdavau.

Kauno akropolio maximoj jau praeita savaite tik kelios lol buvo likę. Vakar buvau aleksoto maximoj tai lol nebuvo, bet ir anksčiau nepamenu, kad būčiau mačius jas.
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 10 19, 09:50)
o sakykit tų LOL su akcija kokia kaina gaunasi, net mane jau suintrigavot dovanoms biggrin.gif

su -40 kaina kapsules 14.39 eur 4u.gif bent Kaune stenda pamaciau sia savaite pramones pr. Maxima, bet jau taip pastatytas, kad ne visi pamatys biggrin.gif ir vakar nuvariau pikrt nes zinute gavau nu ir ka is pilnutelio stendo buvo like 6 kapsules biggrin.gif Manau siandien kazi ar isvis bebus, bet LOL tik kapsules jokių burbulu nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 spalio 2018 - 08:02
Ir Norfoj nuo siandien -40% zaislam. Maciau L.O.L yra, bet kapsuliu ne. Tiesa pilna kaina 23eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 19 spalio 2018 - 08:12
Kam aktualu Lindex 20 proc. nuolaida vaiku rubam, gera kaina gaunas zieminis kombis ir dydziu papilde bigsmile.gif mes toki pirkom, esu labai patenkinta Lindex kombiais, jau 3 sezona devesim bigsmile.gif
https://www.lindex.c...Padded-Overall/
Atsakyti
Lol lol lol, o ka berniukam perkat? biggrin.gif
Atsakyti

Dalinuosi mytoys. de koduku  :4u: Galioja tik naujam account'ui ir taiko 10 procentų nuolaidą nuo pilnų ir sale kainų. Pirkau vakar, nuolaida pritaikė visiems žaislams ir daiktams. Tame tarpe ir L.O.L.

7FTAXXD4F4DH

Atsakyti