QUOTE(Carlin @ 2018 10 23, 13:13)
aš, ne mes

bet šiais metais irgi kažkaip rankos nedaeina
aš vienais metais viską į dėžutes pakavau (dantų pastos, kosmetikos ir pan.) ir tada jas klijavau ant rėmelių, kaip paveikslus tokius dariau. Irgi iš pinteresto
o pernai vyras rėmelius sukalė ir segėm su skalbinių segtukais mažas dovanėles.
gera čia idėja su ali, bet jaučiu nebespės per mėnesį
Gurejau toki darbo vakareliui sijona blizganti blizganti pasisiuvus. Sukarpiau ir pasiuvau paprasciausius maisiukus, į juos ir sukisau. Sukabinau ant pakabos dirzam, kuria apvyniojau grazia lipnia juosta.
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 10 23, 13:14)
mano jau didesni vaikai jau sunui be menesio 10 m. dukrai 7.5 metai, as turbut linksiu link kokiu tai uzduoteliu, kaip kad apkabinti geriausia drauga, pasigaminti karsto sokolado, paskaityti megstama pasaka, pazaisti megstama stalo zaidima, puosti eglute, pasigaminti atviruka, nupiesti piesini, pasakyti komplimenta, paskaityti biblijos toki toki psl.,

kazkaip gal norisi tokio kazkokio
As kazkaip irgi noriu prasmes kokios is to kalendoriau, ne tik kad butu tiesiog dovaneliu gavimas. Pernai jai buvo 3 metai, pirmas kalendorius. Tai ugde kantrybe, nes norejo visus is kart islupti, taip pat skaicius, nes buvo ne iseiles ir reikejo paciai susirasti. Siemet ji mokosi skaityti, tai gal kazka i vidu desiu kad reiktu perskaityt. Dar pacios idejos neapgalvojau
Papildyta:
Prisiminiau!! Pintereste jau post factum buvau radus gera ideja- is foto uzdengtu kalendorius. Atverti kas dien vis kita seimos nuotrauka, puiki priemone atgaminti prisiminimus apie pabuvotas keliones ar isimintinas akimirkas! Paieskosiu gal rasiu.