Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2018 10 23, 09:34)
Ačiū! Kaip tik pro šalį vaziavom, perskaičiau, vyrui sakau suk greičiau i Lidla, vos avarijos nepadare smile.gif
Pabandysim namie, nors kokybe abejotina is vaizdo atrodo

Nupirkau sekmadieni, vaikams labai patiko. Kiek ilgai uzteks nezinau. Bet siaip Lidlo prekiu visai nieko kokybe buna.
Atsakyti
Sveikos merginos,pradejau jau galvoti apie kaledines dovanas. Ir sunui ,kuriam tuoj 7 metai,apart minecfrafto aisku niekas neidomu. Uzmaciau sita idomu zaidima, bet kaina manes aisku netenkina. Gal kas nors pirkote kazka panasaus ir galite pasidalinti nuorodomis? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 10 23, 11:34)
Ačiū! Kaip tik pro šalį vaziavom, perskaičiau, vyrui sakau suk greičiau i Lidla, vos avarijos nepadare smile.gif
Pabandysim namie, nors kokybe abejotina is vaizdo atrodo

pameginti galima, as ir uzsukau i buvusios Prismos Kaune Lidl ir viska gavau, nes silainiu lidl delioniu nera verysad.gif ir flamasterius ir 3D deliones, vaikam sugalvojau tokia staigmena vietoje advento kalendoriu teiksime, deliones galima ir spalvinti surinkus, tai va flamasteriai bus pats tas, nes jau lego nenoriu kalendoriu advento, nes ismeto i bendra kruva ir tiek ir siaip nu jau viena karta gavo uztenka. O cia veiklos bus iki kaledu pilnai bigsmile.gif Savaitelem bus 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

mes esam pirke gelinius blizgius rasiklius uz 3 eur 30 vnt kiek ten armonika baisine buvo, nu as jiem priekaistu neturiu, nes kai pamaciau maxima tokio tipo tai va ju man kokybe nepatiko. Meginsime rasiklius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 spalio 2018 - 10:49
QUOTE(kriisti @ 2018 10 23, 11:44)
pameginti galima, as ir uzsukau i buvusios Prismos Kaune Lidl ir viska gavau, nes silainiu lidl delioniu nera verysad.gif ir flamasterius ir 3D deliones, vaikam sugalvojau tokia staigmena vietoje advento kalendoriu teiksime, deliones galima ir spalvinti surinkus, tai va flamasteriai bus pats tas, nes jau lego nenoriu kalendoriu advento, nes ismeto i bendra kruva ir tiek ir siaip nu jau viena karta gavo uztenka. O cia veiklos bus iki kaledu pilnai  bigsmile.gif Savaitelem bus 4u.gif

aš kiekvienais metais pati vaikams gaminu advento kalendorius. Tik ne savaitėmis, o dienomis smile.gif gaunasi 48 dovanėlės per abi biggrin.gif vaikams džiaugsmo kas dieną biggrin.gif tik man darbelio per akis, kol viską superki, tada supakuoji gražiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 10 23, 13:47)
aš kiekvienais metais pati vaikams gaminu advento kalendorius. Tik ne savaitėmis, o dienomis smile.gif gaunasi 48 dovanėlės per abi biggrin.gif vaikams džiaugsmo kas dieną biggrin.gif tik man darbelio per akis, kol viską superki, tada supakuoji gražiai  unsure.gif

Jus tikra saunuole wub.gif 4u.gif

as siais metais visai be upo kazkaip....o deliones sumasciau savaitelem, nes nu veiklos ten yra rolleyes.gif aisku kazkas dar gal kils minciu bigsmile.gif , bet bent kokia pradzia jau 4u.gif

esu net pati pasigaminus su kojinelem advento kalendoriu, bet jau siai metai turbut bus tik kaip dekoracijos priemone biggrin.gif nebent dar upas kol per menese pagaus rolleyes.gif

misles rasydavau, priziukus dedavau uz tai matyt gal perdegiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 23 spalio 2018 - 11:55
QUOTE(Carlin @ 2018 10 23, 12:47)
aš kiekvienais metais pati vaikams gaminu advento kalendorius. Tik ne savaitėmis, o dienomis smile.gif gaunasi 48 dovanėlės per abi biggrin.gif vaikams džiaugsmo kas dieną biggrin.gif tik man darbelio per akis, kol viską superki, tada supakuoji gražiai  unsure.gif

lb patogu iš tubeliu (nuo wc popieriaus ar nuo virtuviniu ranksluostuku) padaryt advento kalendoriu:
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 23, 12:52)
Jus tikra saunuole wub.gif  4u.gif

as siais metais visai be upo kazkaip....o deliones sumasciau savaitelem, nes nu veiklos ten yra  rolleyes.gif aisku kazkas dar gal kils minciu  bigsmile.gif , bet bent kokia pradzia jau 4u.gif

esu net pati pasigaminus su kojinelem advento kalendoriu, bet jau siai metai turbut bus tik kaip dekoracijos priemone  biggrin.gif  nebent dar upas kol per menese pagaus rolleyes.gif

misles rasydavau, priziukus dedavau uz tai matyt gal perdegiau

I pinteresta nueikit, pilna ideju is kart noresis daryt biggrin.gif pernai irgi pati dariau ir mociute buvo Playmobil padovanojus. Galiu pasakyt playmobil buvo tik kad islupt idomu. Guli dabar nezaidziamas ( mano nezaidzia su lego) . Ku pati dariau tai dariau pagal vaiko pomegius, dovaneles buvo skirtingos- modelinai, trintukas, droztukas, giedrytes, gyvunu figureles, zaisliukai ant eglutes ir pan. Daug ka siunciaus is aliexpress. Tai dziausmo daug daugiau buvo ir naudojo tikrai ilgiau. Siemet irgi pati darysiu. Jau turiu laikinu tatuiruociu su vienaragiais, lipduku.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 10 23, 12:52)
Jus tikra saunuole wub.gif  4u.gif

aš, ne mes biggrin.gif bet šiais metais irgi kažkaip rankos nedaeina unsure.gif

QUOTE(kryyste @ 2018 10 23, 13:01)
I pinteresta nueikit, pilna ideju is kart noresis daryt biggrin.gif pernai irgi pati dariau ir mociute buvo Playmobil padovanojus. Galiu pasakyt playmobil buvo tik kad islupt idomu. Guli dabar nezaidziamas ( mano nezaidzia su lego) . Ku pati dariau tai dariau pagal vaiko pomegius, dovaneles buvo skirtingos- modelinai, trintukas, droztukas, giedrytes, gyvunu figureles, zaisliukai ant eglutes ir pan. Daug ka siunciaus is aliexpress. Tai dziausmo daug daugiau buvo ir naudojo tikrai ilgiau. Siemet irgi pati darysiu. Jau turiu laikinu tatuiruociu su vienaragiais, lipduku.

aš vienais metais viską į dėžutes pakavau (dantų pastos, kosmetikos ir pan.) ir tada jas klijavau ant rėmelių, kaip paveikslus tokius dariau. Irgi iš pinteresto biggrin.gif
o pernai vyras rėmelius sukalė ir segėm su skalbinių segtukais mažas dovanėles.

gera čia idėja su ali, bet jaučiu nebespės per mėnesį unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 23 spalio 2018 - 12:14
QUOTE(kryyste @ 2018 10 23, 14:01)

mano jau didesni vaikai jau sunui be menesio 10 m. dukrai 7.5 metai, as turbut linksiu link kokiu tai uzduoteliu, kaip kad apkabinti geriausia drauga, pasigaminti karsto sokolado, paskaityti megstama pasaka, pazaisti megstama stalo zaidima, puosti eglute, pasigaminti atviruka, nupiesti piesini, pasakyti komplimenta, paskaityti biblijos toki toki psl., biggrin.gif 4u.gif kazkaip gal norisi tokio kazkokio
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 10 23, 13:13)
aš, ne mes biggrin.gif bet šiais metais irgi kažkaip rankos nedaeina  unsure.gif
aš vienais metais viską į dėžutes pakavau (dantų pastos, kosmetikos ir pan.) ir tada jas klijavau ant rėmelių, kaip paveikslus tokius dariau. Irgi iš pinteresto biggrin.gif
o pernai vyras rėmelius sukalė ir segėm su skalbinių segtukais mažas dovanėles.

gera čia idėja su ali, bet jaučiu nebespės per mėnesį  unsure.gif

Gurejau toki darbo vakareliui sijona blizganti blizganti pasisiuvus. Sukarpiau ir pasiuvau paprasciausius maisiukus, į juos ir sukisau. Sukabinau ant pakabos dirzam, kuria apvyniojau grazia lipnia juosta.

Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 10 23, 13:14)
mano jau didesni vaikai jau sunui be menesio 10 m. dukrai 7.5 metai, as turbut linksiu link kokiu tai uzduoteliu, kaip kad apkabinti geriausia drauga, pasigaminti karsto sokolado, paskaityti  megstama pasaka, pazaisti megstama stalo zaidima, puosti eglute, pasigaminti atviruka, nupiesti piesini, pasakyti komplimenta, paskaityti biblijos toki toki psl., biggrin.gif  4u.gif kazkaip gal norisi tokio kazkokio

As kazkaip irgi noriu prasmes kokios is to kalendoriau, ne tik kad butu tiesiog dovaneliu gavimas. Pernai jai buvo 3 metai, pirmas kalendorius. Tai ugde kantrybe, nes norejo visus is kart islupti, taip pat skaicius, nes buvo ne iseiles ir reikejo paciai susirasti. Siemet ji mokosi skaityti, tai gal kazka i vidu desiu kad reiktu perskaityt. Dar pacios idejos neapgalvojau
Papildyta:
Prisiminiau!! Pintereste jau post factum buvau radus gera ideja- is foto uzdengtu kalendorius. Atverti kas dien vis kita seimos nuotrauka, puiki priemone atgaminti prisiminimus apie pabuvotas keliones ar isimintinas akimirkas! Paieskosiu gal rasiu.
Atsakyti

QUOTE(Carlin @ 2018 10 23, 13:47)

Oi kaip jus cia gera tema uzvedet, mes ir darome kalendoriu namuose. Visada bandau pajungti ir vaikus i kalendorius gamyba smile.gif. As tik jau saldainius sudedu jiems nematant. Darem toki:

Kitais metais naudojau ivairias dezutes :

Buvau ir advento kaledoriu atspausdinusi, (tik nemoku i foruma ikelti), ten visokiu uzduoteliu buvo. Nu labai patiko man tas kalendorius.

Siemet jau dideli, norisi ir man kazko tokio jautresnio, kad susimastytu, ne vien saldainius luptu. bet irgi minciu neturiu kolkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 23 spalio 2018 - 13:21
Va toks https://www.thinking...dvent-calendar/
Atsakyti