Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Faustina2000 @ 2018 10 28, 23:41)
taip, jis pirmas. Labai norisi ir kad Adelei pasisektu. Nebezinau kur dar agituot. Toks nedidelis skirtumas verysad.gif

Reikia didelėse FB grupėse tokius dalykus skelbti.
Gaila, per vėlai pamačiau, įmečiau į didelę savo krikštynų grupę, Vilniaus mamyčių, net į vestuvių ir kelionių ... O gal? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 spalio 2018 - 22:57
Grab a sack and hit the street.
One WEEK only:
Trick or Treat!

Starting on 29th of October till 4th of November
13% OFF on EVERYTHING!

only ONLINE
www.happeak.eu

Only with the code: HALLOWEEN18
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2018 10 28, 18:16)
Skaičiau komentarus amazone apie šias keptuves ir vienas vyras net foto įdėjęs, kad realiai keptuvės dugno centras yra šiek tiek įlenktas į vidų, apie 3mm, tai kai ją padedi ant indukcinės kaitlentės, centrinė dalis mažiau kaista. O gal čia jam pakliuvo nekokybiška? Ar realiai taip yra?

Man su senesne keptuve taip būdavo, o su šita viskas idealiai - jokių pakilimų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 29, 00:54)
Reikia didelėse FB grupėse tokius dalykus skelbti.
Gaila, per vėlai pamačiau, įmečiau į didelę savo krikštynų grupę, Vilniaus mamyčių, net į vestuvių ir kelionių ... O gal? unsure.gif

meciau ir as, bet....
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 10 28, 23:33)
Bet uz Nojuka facebooke irgi agituoja

O tai nojus taip pat lietuvis. Tuomet, kodel blogai uz ji balsuoti?
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2018 10 28, 19:37)
o kokia ypatinga proga tokios nuolaidos buna ?  biggrin.gif

Gerduvoje labai dažnai skirtingoms prekių grupėms įmeta po 30 proc., o kartais net ir 40 proc. nuolaidas. Reikia tik pasekti.
Atsakyti
Labas rytas. Renku is https://www.columbia...wear.co.uk/home
Atsiemimas vilnius. Bankas seb.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2018 10 29, 07:54)
O tai nojus taip pat lietuvis. Tuomet, kodel blogai uz ji balsuoti?

Nu tai gerai! Ir as uz ji balsavau, nes uz abu galejo. Tik buvo komentaru, kodel agituoja uz viena vaika. O buvo agituojama uz abu
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 10 29, 10:12)
Nu tai gerai! Ir as uz ji balsavau, nes uz abu galejo. Tik buvo komentaru, kodel agituoja uz viena vaika. O buvo agituojama uz abu

ir ZOE lietuvė - aš kasdien už trijulę prabalsuodavau smile.gif ir iš vyro kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2018 10 28, 23:35)
Butinai!!! Liko tik 2 val balsuoti, o mazute i 4 vieta nukrito  verysad.gif  Prizines vietos tik trys

Kodel man neleidzia balsuoti? As jau seniau balsavau uz Noju, kiap jum gaunasi vel prabalsuot? Ka spaudziat? Nes noriu ir uz mergaite prabalsuoti?

Jau pavelavau unsure.gif Bet smagu, kad laimejo Nojukas, sveikatels abiems vaikams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 29 spalio 2018 - 10:21
Is karto sorry uz offtopica, bet cia ko paklausi gi ta gausi rolleyes.gif rolleyes.gif
Ar kas turit problemu su refliuksu? Man ji kaip ir nustate. Sakau "kaip ir", nes jokiu simptomu apart kosulio kaip ir nejauciu, jokiu kasniu jausmu, maisto kilimo ir virsu, nieko unsure.gif na bet pritempe ta refliuksa, whatever. Jau geru pora menesiu koseju, sloguoju (atseit net ir ta sloga gali buti negydomo refliukso pasekme). Buvau pas madinga Vilniaus Lora, na jis irgi kazkokiu ryskiu tos slogos priezasciu nemato, imunitetas, klimatas, jautrus kvepavimo takai...buvo labai zemas vitaminas D, gal jis cia man ta imuniteta taip nusodino, kalu dabar didele doze jo unsure.gif nieks nepraeina, pulinga sloga, kosulys, gerkles perstejimas. Loras nezymu refliuksa iziurejo. Pasidariau visokiu kraujo tyrimu, visokiu vitaminu, mikroelementu, viskas puikiai, apart to vitamino D.
Zodziu, du klausimai biggrin.gif Kas geriausiai padeda nuo to refliukso is tu protonų siurblio inhibitoriu (ezomeprozolis, omeprozolis, lansorpzolis ir pan.)?? as dabar geriu ta lansaprozoli (Turkijoj nusipirkau biggrin.gif ), jau 3 savaite, nulis sveiku man...sestadieni prisiedziau ant nakties, tai atsiemiau uz tai paskui unsure.gif nakti nubudinejau nuo kosulio priepuolių unsure.gif
Antras klausimas- ka pagert profilaktiskai imunitetui? Nes nu suds man su juo...nebeisplaukiu as su sveika mityba ir pan., reik kazko pagert.
JMD, tu stipri tuose reikaluose, apsviesk biggrin.gif
Loram, jus lyg medike? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 29, 11:51)
Is karto sorry uz offtopica, bet cia ko paklausi gi ta gausi rolleyes.gif  rolleyes.gif
Ar kas turit problemu su refliuksu? Man ji kaip ir nustate. Sakau "kaip ir", nes jokiu simptomu apart kosulio kaip ir nejauciu, jokiu kasniu jausmu, maisto kilimo ir virsu, nieko unsure.gif  na bet pritempe ta refliuksa, whatever. Jau geru pora menesiu koseju, sloguoju (atseit net ir ta sloga gali buti negydomo refliukso pasekme). Buvau pas madinga Vilniaus Lora, na jis irgi kazkokiu ryskiu tos slogos priezasciu nemato, imunitetas, klimatas, jautrus kvepavimo takai...buvo labai zemas vitaminas D, gal jis cia man ta imuniteta taip nusodino, kalu dabar didele doze jo unsure.gif  nieks nepraeina, pulinga sloga, kosulys, gerkles perstejimas. Loras nezymu refliuksa iziurejo. Pasidariau visokiu kraujo tyrimu, visokiu vitaminu, mikroelementu, viskas puikiai, apart to vitamino D.
Zodziu, du klausimai biggrin.gif  Kas geriausiai padeda nuo to refliukso is tu protonų siurblio inhibitoriu (ezomeprozolis, omeprozolis, lansorpzolis ir pan.)?? as dabar geriu ta lansaprozoli (Turkijoj nusipirkau biggrin.gif ), jau 3 savaite, nulis sveiku man...sestadieni prisiedziau ant nakties, tai atsiemiau uz tai paskui unsure.gif  nakti nubudinejau nuo kosulio priepuolių unsure.gif
Antras klausimas- ka pagert profilaktiskai imunitetui? Nes nu suds man su juo...nebeisplaukiu as su sveika mityba ir pan., reik kazko pagert.
JMD, tu stipri tuose reikaluose, apsviesk biggrin.gif
Loram, jus lyg medike? bigsmile.gif

Afigiet blink.gif
Nolpaza. Nepriprantama prie jo. Saugus jis.
Žinok kiekvienam žmogui tie simptomai skiriasi. Pūlingos slogos labai tikėtinos. Pabandyk kokią savaitę pamiegot ant aukštesnės pagalvės.
Paskui dar yra Gasec. Jį kaip saugų taip pat rekomendavo santarų gastro sk.vedėja. o mano vaikas gėrė nexium. Pats brangiausias, bet jos nuomone idealiausias vaistas.

Omeprazolis brudų bruds.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 spalio 2018 - 11:05