Is karto sorry uz offtopica, bet cia ko paklausi gi ta gausi
Ar kas turit problemu su
refliuksu? Man ji kaip ir nustate. Sakau "kaip ir", nes jokiu simptomu apart kosulio kaip ir nejauciu, jokiu kasniu jausmu, maisto kilimo ir virsu, nieko

na bet pritempe ta refliuksa, whatever. Jau geru pora menesiu koseju, sloguoju (atseit net ir ta sloga gali buti negydomo refliukso pasekme). Buvau pas madinga Vilniaus Lora, na jis irgi kazkokiu ryskiu tos slogos priezasciu nemato, imunitetas, klimatas, jautrus kvepavimo takai...buvo labai zemas vitaminas D, gal jis cia man ta imuniteta taip nusodino, kalu dabar didele doze jo

nieks nepraeina, pulinga sloga, kosulys, gerkles perstejimas. Loras nezymu refliuksa iziurejo. Pasidariau visokiu kraujo tyrimu, visokiu vitaminu, mikroelementu, viskas puikiai, apart to vitamino D.
Zodziu, du klausimai

Kas geriausiai padeda nuo to refliukso is tu protonų siurblio inhibitoriu (ezomeprozolis, omeprozolis, lansorpzolis ir pan.)?? as dabar geriu ta lansaprozoli (Turkijoj nusipirkau

), jau 3 savaite, nulis sveiku man...sestadieni prisiedziau ant nakties, tai atsiemiau uz tai paskui

nakti nubudinejau nuo kosulio priepuolių
Antras klausimas- ka pagert profilaktiskai imunitetui? Nes nu suds man su juo...nebeisplaukiu as su sveika mityba ir pan., reik kazko pagert.
JMD, tu stipri tuose reikaluose, apsviesk
Loram, jus lyg medike?