Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

:4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurace: 01 lapkričio 2018 - 22:22

Dar renku. Siuntimas jau dalinasi iš 3 4u.gif

Rašiau Jums į AŽ. Prisijungčiau prie lęšių pirkimo. Parašykit, kur siųsti užsakymą.

Ačiū :4u:​ 

Atsakyti
Labas rytas, rekomenduojit verta demesio saldumynu advento kalendoriu
Atsakyti
QUOTE(newsa @ 2018 11 01, 20:38)
Sveiki, kazkada kalbejote apie moteriskas pinigines, bet buvo neaktualu, dabar neberandu. Kokias patartumete? reikia patogios odines. Ir is kur geriau siusti? Pas mus kainos nelabai adekvacios. verysad.gif is anksto aciu atsakiusioms!

Pirkau fossil is uk. superine. ir kainavo 15 sv.
Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2018 11 01, 23:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fitzy" data-cid="72249554" data-time="1541056532"><div><p>Dar renku. Siuntimas jau dalinasi iš 3 vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Rašiau Jums į AŽ. Prisijungčiau prie lęšių pirkimo. Parašykit, kur siųsti užsakymą.</p><p></p><p>Ačiū 4u.gif​ </p>

Jūsų žinutės negavau ax.gif
Atsakyti

Dalinuosi receptu su avinzirniais. Labai skanu. Keptos morkos ir svogunai,virti avinzirniai ir silke.Prieskoniai pagal skoni.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redazi: 02 lapkričio 2018 - 08:50

Dalinuosi receptu su avinzirniais. Labai skanu. Keptos morkos ir svogunai,virti avinzirniai ir silke.Prieskoniai pagal skoni.

Aciu! Reiks isbandyt.

As galiu pasidalint itin paprastu -virti avinzirniai, smulkiai supjaustytas raudonas svogunas ir apslakstyt migdolu kauliuku aliejum. Niam niam:)

Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2018 11 01, 20:50)
Ai jeigu sunkų plastiliną, tai jo, apsimoka. Man Nerf šautuvo reikėjo, bet pigiau UK nusipirkau.

Kur pirkit?ir man nerf reikia:)
Atsakyti
Ar dar nera PET24 kodo?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2018 11 02, 09:48)
Kur pirkit?ir man nerf reikia:)

Pigiausiai savo pasirinktą modelį radau amazon.co.uk
Atsakyti
pirksiu mytoys su 20% nuolaida batams. Vilnius.
Atsakyti

Sveiki. Priimčiau prie pirkimo iš Amazon.co.uk

Iki nemokamo siuntimo trūksta 5,01 svaro prekių, kurioms taikomas nemokamas siuntimas. 

Į Lietuvą siųsiu per Tukį.

Kaunas, į kitus miestus galėsiu persiųsti.

Rašykite el.paštu r_razina@yahoo.co.uk 

Atsakyti