Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2018 11 10, 09:47)
Vakar papirkau  unsure.gif  taikė papildomą 20% nuolaidą, tai galvoju dzin tas siuntimas.

Šiand nebėr? Blyn aš vakar neradau -20%

Aaaaa, radau. Reik pirkt more then 2 items.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 10 lapkričio 2018 - 09:54
QUOTE(aijos @ 2018 11 10, 10:15)
Viskas puikiai su tuo FitBit! Pirkau is Amerikos. Metus laiko jau naudoju, jokiu problemu. Pasikeiskite apyranke, jeigu jums atsisegineja. Arba gal per mazas dydis apyrankes jums. Mano L dydis

Apyranke buvo S ir segiau I priespaskutine skyle, tad tikrai nr per maza. Tiek man, tiek giminaitei ta apyranke ties sujungimu su laikrodziu is pradziu issoko oro puslem, paskui tai tapo tarps, kol galiausiai isvis pradejo kristi. As panesiojau apie 9men, giminaitei uzteko pusmecio. Maniskis buvo pirktas Lt, kai nunesiau grazinti, tai iskart patys paklause ar del apyrankes biggrin.gif sake, kad dazna problema, gal Jums tiesiog pasiseke smile.gif
P.s. vyras nesioja jau virs metu, jo tvarkingas.
Atsakyti
Banko išraše matau rezervuotą 10 ct, nu mizeris, bet kažkas keisto, žinau, kad tuo laiku buvau pas draugę ir tikrai nieko nepirkau, iš kur gali būti tas 10 ct unsure.gif
PIRKINYS 5167932008637557 07.11.18 14:05 0.10 EUR (093797) MGP*MANGOPAY EM L - 2449 LUXELUXLU
Atsakyti

Sveikos :) Kur geriausia pirkti kūdikių/vaikiškus drabužėlius? Būsiu dėkinga už rekomendacijas, nes dar tik pradedu savarankiškus apsipirkimus :) 

Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2018 11 10, 12:29)
<p>Sveikos smile.gif Kur geriausia pirkti kūdikių/vaikiškus drabužėlius? Būsiu dėkinga už rekomendacijas, nes dar tik pradedu savarankiškus apsipirkimus smile.gif </p>

Jei pati: Vertbaudet.com Gap.eu Next.eu
Per tarpininkes iš USA: carters.com macys.com Gymboree.com Grazy8.com Childrenplace.com

Atsakyti
Patarkit, prašau.
Reikia ponių namo, radau pigiausią amazone. Pakuotės išmatavimai 114 x 610 x 381 cm, 1 kg. Nesu pirkus per ESWD, bet kai įvedu į jų kainų skaičioklę šiuos išmatavimus, rašo, kad plotis/aukštis viršija maksimumą šiai užsienio valstybei (UK). Nejaugi tikrai neįmanoma pirkti per jų adresą tokių žaislų?
Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arkadija @ 2018 11 10, 12:17)
Patarkit, prašau.
Reikia ponių namo, radau pigiausią amazone. Pakuotės išmatavimai 114 x 610 x 381 cm, 1 kg. Nesu pirkus per ESWD, bet kai įvedu į jų kainų skaičioklę šiuos išmatavimus, rašo, kad plotis/aukštis viršija maksimumą šiai užsienio valstybei (UK). Nejaugi tikrai neįmanoma pirkti per jų adresą tokių žaislų?
Ačiū, kas atsakys  4u.gif

6m namas? Nemanau smile.gif cia mm ismatavimai
Atsakyti

Parašykite jiems email su šiuo klausimu.  Kiek teko kreiptis labai greitai atsako į rūpimus klausimus.

Atsakyti

pas mane siandien turejo i DE  pristatyti Hermes .. :cry2:  irgi neaisku, kaip dabar bus..

i elektroninius eshopwedrop neatsako  :help:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesuole: 10 lapkričio 2018 - 12:35
QUOTE(Loram @ 2018 11 10, 12:28)
6m namas? Nemanau smile.gif cia mm ismatavimai

Hmm, tikrai, nepagalvojau smile.gif Bet išmatavimus kopijavau iš amazono, ten cm biggrin.gif Matyt, suklydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkadija: 10 lapkričio 2018 - 12:35
QUOTE(debesuole @ 2018 11 10, 12:34)
<p>pas mane siandien turejo i DE  pristatyti Hermes .. cry.gif  irgi neaisku, kaip dabar bus..</p>
<p>i elektroninius eshopwedrop neatsako  help.gif</p>

Niekaip nebus. Pamirškit šią siuntą. Eshopwedrop Vokietijoje nepriima NIEKO. Visas siuntas grąžina pardavėjui.
Be to šeštadieniais Eshopwedrop ir šiaip siuntų nepriima.
Jei pirkote iš amazon, reikia pasižymėti amazon, kad siuntų savaitgaliais nesiųstų, tik darbo dienomis.
Vakar siunčiau jiems paklausimą el. paštu. Atsakė po pietų, kad jokių siuntų jie DE nepriims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 10 lapkričio 2018 - 12:48

o ka jus raset pardavejams?

aiskinot situacija?

cia pirkta ne is amazon. anksciau jokiu bedu nebuvo. net nezinau, ar galimas prekiu grazinimas atgal pardavejui   :unsure: 

pinigu tai gaila 

Atsakyti