Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kipitun @ 2018 11 14, 13:31)
Šiandien amazon.de kažkokios nuolaidos. Nesigilinau kaip ir kodėl, bet įsidėjus į krepšelį žaislą, jam pritaikė 13 eur nuolaidą. Gavosi nemokamas siuntimas į LT smile.gif
Kas išsirinkę prekes stebit kainas, įlįskit į amazon.de pasitikrinti.

Gal galite įdėti nuoroda jūsų žaislo. Nes aš kiek turėjau krepšelyje man niekam netaiko.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 14, 13:47)
Pas mane didelis vsoris- 60-70 kg, per Eshopa vos ne dvigubai gaunas unsure.gif

Na taip... Tuomet geriau ieškoti alternatyvų. smile.gif sėkmės ir kantrybės su jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 11 14, 12:25)
Gal kas pasidalins barbora kodu ?  4u.gif

DOVANA7 pabandykit ;)
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 14, 11:47)
Pas mane didelis vsoris- 60-70 kg, per Eshopa vos ne dvigubai gaunas unsure.gif

reikia jiems rašyti su nuoroda į prekę, jie parašys kiek kainuos siuntimas
Aš kai pirkau lovą, tai irgi sverė nemažai, tai parašė kad kainuos 30eur, paskui kai atkeliavo - paklausė kiek tarėmės - tai ir paėmė 30eur smile.gif
Paskutiniu metu esu pirkus tik iš vaistinės - tai ten už dėžę mokėjau tiek kiek sveiria - 7kg 7eur
Atsakyti
Gal žinote Barboros nuolaidos kodą?
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2018 11 14, 11:55)
DOVANA7 pabandykit ;)

QUOTE(Lux @ 2018 11 14, 12:38)
Gal žinote Barboros nuolaidos kodą?

Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 11 14, 13:39)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2018 11 14, 12:51)
Gal galite įdėti nuoroda jūsų žaislo. Nes aš kiek turėjau krepšelyje man niekam netaiko.
Papildyta:

Šiam žaislui pritaikė nuolaidą 13 eur, bet nežinau kodėl https://www.amazon.d...ci-a=B07BM228XG
Atsakyti
Sveiki gal kas turit varle.lt ar 1a.lt nuolaidu koda
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2018 11 14, 11:07)
aciu  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

o vynus imate nezinodamos kokie ? tiesiog bandymo budu  smile.gif ? Nes ju ten tiek yra  biggrin.gif

Taip, bandymo keliu. Merginos savo favoritais pasidalina, galima imti juos, as pirma karta rinkausi dali is bestseller’iu, dali pagal aprasymus (apdovanojimus, ivertinimus ir t.t.). Kita karta jau savo favoritus atsirinkau plius papildziau naujais pagal aprasymus smile.gif bet siaip tai skonis labai subjektyvus dalykas
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 11 14, 13:01)
reikia jiems rašyti su nuoroda į prekę, jie parašys kiek kainuos siuntimas
Aš kai pirkau lovą, tai irgi sverė nemažai, tai parašė kad kainuos 30eur, paskui kai atkeliavo - paklausė kiek tarėmės - tai ir paėmė 30eur smile.gif
Paskutiniu metu esu pirkus tik iš vaistinės - tai ten už dėžę mokėjau tiek kiek sveiria - 7kg 7eur

Normalus blink.gif as sian gavau meila, kad mano prekes jau Vilniuej, galiu atsiimt, nei svorio, saskaitu, nieko...tai kiek mokesiu? unsure.gif pagal kainininka ar is lempos?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 14, 14:15)
Normalus blink.gif as sian gavau meila, kad mano prekes jau Vilniuej, galiu atsiimt, nei svorio, saskaitu, nieko...tai kiek mokesiu? unsure.gif pagal kainininka ar is lempos?

iš lempos smile.gif sakys, na tegu būna... tiek ir tiek smile.gif
bet gal galima pasiderėt, aš nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 14, 16:15)

lotuliukas.gif
Atsakyti