Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rugile @ 2018 11 23, 09:58)
Gal Vilniuje cocooncenter kas nors renka? smile.gif

Ir as noreciau prisijungti su pora prekiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2018 11 23, 09:27)
Labai graziai atrodo  wub.gif , as tai net su baltu pavydu ziuriu, maniske nesideda jokiu treninginiu kelniu, dzinsu, kas nera aptempta... Taip norisi situ pasmukusiu dzinsiuku, kad patogu butu, bet net neziuri i ta puse  unsure.gif o tie aptempti dzinsai dar ne visi patogus, tai ir tie lieka gulet stalciui, arba suknele arba timpos pasiltintos lieka  biggrin.gif

zinokite as dziuagiuos, nes manoji visai ne inoringa mergaite, ji mane tik giria, kad kaip cia viskas suderinta pas ja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2018 11 23, 10:02)
ir man kodas negalioja...

Ne visoms prekėms taiko. Berods kaip visada netaiko mokomajai literatūrai, knygoms anglų k.
Atsakyti

:rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesiuke:): 23 lapkričio 2018 - 10:02
QUOTE(nile @ 2018 11 23, 04:02)
Ar kam pavyko uzsakyti is knyguklubas.lt knygas su 50proc. nuolaida ir dar papildomai pritaikyti nuolaidu koda?

Pavyko ir jau gavau bigsmile.gif
Atsakyti

per kur perkate iš uk? man reiktų kokius 3 kg parsisiųsti. kaži, kur gautųsi pigiau? o gal kažkam trūksta svorio? ax.gif

Ar jau nusprendėte kaip pirksite?

Atsakyti

Sveikos, gal kas matet graziu metaliniu gertuviu?  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos,

Gal kas turi pasiulyti berniukui zieminius batus 36 dydzio? Pageidautina nauji. Isaugom viska.....

Atsakyti

o gal kam stiklinės gertuvės "krito į akį"?

Atsakyti

sveikos, gal kas cocconcenter renkate,nuolaidų yra , prisijungčiau su persiuntimu.

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 11 22, 20:57)
Čia Jum ačiū išdrįsau, kai ant jūsų dukriuko pamačiau wub.gif

Smagu, kad ir jums patiko mirksiukas.gif

QUOTE(Rita003 @ 2018 11 23, 08:27)
o tie aptempti dzinsai dar ne visi patogus, tai ir tie lieka gulet stalciui, arba suknele arba timpos pasiltintos lieka  biggrin.gif

Mano panelė užsinorėjo kelnių į mokyklą tik todėl, kad kitos klasiokės su kelnėm eina, o šiaip visada ėjo su uniforminiu sijonuku. Laisvalakiui dažniausiai dėvi kelnes ax.gif

QUOTE(kriisti @ 2018 11 23, 09:16)
zinokite as dziuagiuos, nes manoji visai ne inoringa mergaite, ji mane tik giria, kad kaip cia viskas suderinta pas ja  4u.gif  biggrin.gif

Kaip faina wub.gif Maniškė irgi neįnoringa, leidžia kol kas mamai pasireikšti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 23 lapkričio 2018 - 10:54
QUOTE(ledevil @ 2018 11 23, 11:23)
<p>Sveikos, gal kas matet graziu metaliniu gertuviu?  4u.gif </p>

Klean Kanteen!

Renku mytoys, Vilnius, Jeruzalė. Siuskit i kryyste@gmail.com. Uzsakau sian
Atsakyti