Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas zino - ar is Jomashop galima pirkti tiesiogiai, ar reikia tarpininkiu pagalbos?
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2018 11 27, 17:41)
notworthy.gif    Suveike

abu suveikė? pirkau penktadienį, tai leido tik vieną FB..suvesti verysad.gif

p.s. ką perkat klasėje mokytojai? gal kokių idėjų turite? man čekiai taip banalu
Atsakyti
QUOTE(Eura @ 2018 11 27, 17:37)
Parinksiu COFFEERISTA.Nes ir man kavytės jau reikia.Būtų gerai,jei susirinktumėme 4-ios pasidalint siuntimui.
Vilnius.Rašykit į a.ž.

https://coffeerista.com/de/

Su persiuntimu priimsite?
Atsakyti
[quote=Užsispyrėlė,2018 11 27, 20:50]

Abu taikė 10%. Tikrinau
Papildyta:
[quote=Užsispyrėlė,2018 11 27, 20:50]

Abu taikė 10%. Tikrinau
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2018 11 27, 19:57)
Abu taikė 10%. Tikrinau

Bet ar gavot dvigubą nuolaidą? Nes kažkas čia rašė, kad dvigubą nuolaidą pritaikė. Pati net nebandžiau ir tai kitą accountą kūriaus, gerai kad neužciokino, kad esu pirkus, bet ir kortelę kitą naudojau ax.gif .
Atsakyti
Ar veikia dar laikinas el pastas, kur trumpam galima pasinaudoti?

Gal zooplus kas turite koduka ir nenaudojate?
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti iš kur siunčiatės namų interjero daiktus? Pvz. pagalvėles, vonios reikmenis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 11 27, 21:18)
Bet ar gavot dvigubą nuolaidą? Nes kažkas čia rašė, kad dvigubą nuolaidą pritaikė. Pati net nebandžiau ir tai kitą accountą kūriaus, gerai kad neužciokino, kad esu pirkus, bet ir kortelę kitą naudojau ax.gif .

abiejų kartu nebandžiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 27 lapkričio 2018 - 21:56
rekomenduokit kokias kambarines šlepetes... kailinių nereikia, pas mus nešalta...
norejau crocsiniu, bet kai paciupinėjau, tai nebenoriu biggrin.gif
Atsakyti

Gal kas perka Mytoys Vilniuje? Ar galima pritaikyti tą kodą -10€, seniai nepirkau... ačiū 

Atsakyti
Merginos, jei galit apšvieskit, kaip ten su portugališkų vynų parduotuve- siuntimas, mokesčiai, per kiek laiko pristato? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2018 11 28, 00:33)
Merginos, jei galit apšvieskit, kaip ten su portugališkų vynų parduotuve- siuntimas, mokesčiai, per kiek laiko pristato? Ačiū.  4u.gif

Pora savaičių.
Panaudojus du kodus išeina apie 4 Eur už 14 butelių.
Atsakyti