Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rootha @ 2018 11 29, 16:16)

pirkti galite kiek norit, kad ir vieną butelį, bet taip neapsimoka, nes pristatymas brangus, šiaip optimalu 12buteliu -16eur į pastomata arba 18eur į namus.

Man tai i namus atveze uz 16 bigsmile.gif
Dar ir tuo paciu reservedą biggrin.gif Tai su nauja suknia ragauju biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2018 11 29, 22:29)
Kate kate  wub.gif

O taip wub.gif Nubučiuota, numyluota.. kas galėjo pagalvot, kad turėsiu dvi kates. Draugai iki šiol netiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2018 11 29, 18:05)
Sveikos, merginos!
Jus visazines, reikia patarimo ar sita svetaine originalais priekiauja, ar per gerai noriu  biggrin.gif ??? 4u.gif  4u.gif  4u.gif
http://www.couleurve...er-jnswtll.html

ir dar sita  4u.gif  4u.gif
http://www.rugard-bu.../damen-c-8.html

Kur gi ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 29, 23:00)
O taip wub.gif Nubučiuota, numyluota.. kas galėjo pagalvot, kad turėsiu dvi kates. Draugai iki šiol netiki biggrin.gif

Man irgi už 16 Eur šiandien DPD pristatė į namus uždusęs berniukas biggrin.gif Nešė į 4 aukštą
Atsakyti

QUOTE(kriisti @ 2018 11 29, 13:57)
Na mamos kas nepasirupini nerado, tai maxima zailsma -40, dinozaurai fingerling po 23.99, lol kapsules po 20.90 smile.gif

Bet Klaipedos Akropolyje bent jau praeita karta nebuvo unsure.gif O gal dabar kas nors matet? Gal jsu yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 11 29, 17:16)
kiek norite tiek dedates tos pačios rūšies vyno, nebūtina užsakinėt po 6vnt. pirmam kartui išvis siūlyčiau visus skirtingus imti, nebent žinote tikrai, kad būtent to ar ano tikrai reik daugiau, o poto jau atsirinksite kurie verti dėmesio, kurie ne.  4u.gif
Papildyta:

pirkti galite kiek norit, kad ir vieną butelį, bet taip neapsimoka, nes pristatymas brangus, šiaip optimalu 12buteliu -16eur į pastomata arba 18eur į namus.

beje yra nuolaidų kodai:
FB12345 IR PROMOV15NN
Papildyta:
dar yra galimybe gauti pirmam pirkimui 5eur nuolaidą jeigu atsiunti draugui pakvietima. bet pakvietimas yra personalizuotas, tad jei kas noretumete parasykite i a.z. vardą ir emeilą, atsiųsiu  mirksiukas.gif

Sveiki o kaip nukreipt vyno siunta i pastomata?aciu uz info
Atsakyti
Panos gal batų norit? Jau kokie gražūs wub.gif Viduj irgi oda dysis 40. Pirkau mamai, bet jos tos kojos kažkokios išsiklaipiusios vienas batas jai spaužia nuispaudas. Siųsiu atgal, bet mažu kam patinka nereiktų tąsytis su jais.

44€

https://mobile.yoox....?...=54&TP=6624
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 29, 22:00)

Aš savo katę užmigdžiau rugsėjo pradžioj. Man gedulas ir trauma. Ir sakiau jokių daugiau gyvių unsure.gif negaliu. Žliumbiau belekiek ir vis prisiminus ašaros kaupiasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 30 lapkričio 2018 - 07:34
QUOTE(Ievuliuke @ 2018 11 30, 01:43)
Sveiki o kaip nukreipt vyno siunta i pastomata?aciu uz info

prie pristatymo būdo yra dvi kainos 16 ir18. tai reik užžymėt kur 16 ir toliau puslapyje pasrinkti paštomatą, bet tai galioja tik 1 dėžėj.
nors va kaip matau kai kurioms nerealiai pasisekė jei už tą pačią kainą atvėžė į namus ir dar užnešė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 11 30, 08:49)
prie pristatymo būdo yra dvi kainos 16 ir18. tai reik užžymėt kur 16 ir toliau puslapyje pasrinkti paštomatą, bet tai galioja tik 1 dėžėj.
nors va kaip matau kai kurioms nerealiai pasisekė jei už tą pačią kainą atvėžė į namus ir dar užnešė  4u.gif

Aš irgi gavau žinutę, kad atveš į namus ir tas man visai nepatinka. Nes iš paštomato aš pati galiu bet kada pasiimti, o čia turi kažkas priimti. Nešti pas mane niekur nereikia, tai mieliau tikrai privažiavus prie paštomato įsimesčiau į bagažinę ir parsiveščuau sau patogiu metu.

Vakar gavau žinutę iš LP express, kad paštomate paliktas siuntinys. Tikrai nieko nelaukiau. Pasirodo iš aliexpress siunta į paštomatą atkeliavo biggrin.gif čia dažnai jie taip daro?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 30, 09:16)
Aš irgi gavau žinutę, kad atveš į namus ir tas man visai nepatinka. Nes iš paštomato aš pati galiu bet kada pasiimti, o čia turi kažkas priimti. Nešti pas mane niekur nereikia, tai mieliau tikrai privažiavus prie paštomato įsimesčiau į bagažinę ir parsiveščuau sau patogiu metu.

Vakar gavau žinutę iš LP express, kad paštomate paliktas siuntinys. Tikrai nieko nelaukiau. Pasirodo iš aliexpress siunta į paštomatą atkeliavo  biggrin.gif  čia dažnai jie taip daro?

tai kai kurjeris paskambins, jei nebus kas priima, tai reikia pasakyti jam, kad vežtų į paštomatą, man dažnai palieka paštomate, nors turėtų pristatyt į rankas, tai manau ir atvirkštinis variantas turi veikti 4u.gif
mano vynas dar nuo ano penktadienio "handling" kabo.... tikiuos iki švenčių ateis blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 30 lapkričio 2018 - 09:20
QUOTE(rootha @ 2018 11 30, 10:19)
tai kai kurjeris paskambins, jei nebus kas priima, tai reikia pasakyti jam, kad vežtų į paštomatą, man dažnai palieka paštomate, nors turėtų pristatyt į rankas, tai manau ir atvirkštinis variantas turi veikti 4u.gif
mano vynas dar nuo ano penktadienio "handling" kabo.... tikiuos iki švenčių ateis blink.gif

Kurjeris nebūtinai paskambins. Aš gavau sms su info dėl pristatymo laiko ir nuoroda, kur galima pakeisti pristatymo laiką. Kai atėjo kurjeris, jis pareiškė, kad nėra mano telefono numerio ir jis negalėjo man paskambinti. Gal žioplas, gal jam neperdavė.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 11 30, 09:16)
Vakar gavau žinutę iš LP express, kad paštomate paliktas siuntinys. Tikrai nieko nelaukiau. Pasirodo iš aliexpress siunta į paštomatą atkeliavo  biggrin.gif  čia dažnai jie taip daro?

kaip supratau, jei bus telefonas darys dažnai biggrin.gif
o bet tačiau - šventiniu laikotarpiu, jei artimiausiam paštomate nebus laisvų dėžučių, tai nuveš į artimiausią turintį laisvos vietos... bijau kad teks lakstyti per kelias vietas
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 11 30, 10:38)
kaip supratau, jei bus telefonas darys dažnai biggrin.gif
o bet tačiau - šventiniu laikotarpiu, jei artimiausiam paštomate nebus laisvų dėžučių, tai nuveš į artimiausią turintį laisvos vietos... bijau kad teks lakstyti per kelias vietas

Oj kaip gerai būtų! Mano kaimuke gal nebus paštomate antplūdžio, gyventojų tankis sąlyginai nedidelis. Net nustebau, kai pamačiau, kad ten paštomatas atsirado biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2018 11 30, 10:19)

Kad tie kurjeriai dažniausiai paskambina, kai jau stovi prie vartų unsure.gif
Atsakyti