Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kryyste @ 2019 03 01, 19:16)
Tai kaip su tais akiniu rėmeliais? Kur perkat?

KODANO
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2019 03 01, 14:21)
O kokią landsend nešioja su 1 ar 3 skyriais? Aš žiūrinėju M dydžio, tai žiūriu USA puslapyje to paties dydžio yra skirtingų modelių, pvz. https://www.landsend...322?sku_0=::WXW ir https://www.landsend...311?sku_0=::KXK. Tik pastarųjų modelių pasirinkimas mažas, bet galvoju daugiau kišenių bus geriau.
Noriu antrokui sūnui pakeisti kuprinę, nes turi "dėžutės" tipo ir kai prisideda knygų, tai labai sunku. Aišku tvarkinga ganėtinai dabar, jis dar viską į papkes deda.

maniskio kuprine panasi i sia https://www.landsend...497?sku_0=::Z55 vienas didelis skyrius ir 2 maziukai is priekio. Tai praktiskai viska dedasi i ta dideli skyriu-ir pratybas ir mazus sasiuvinukus ir penala ir viska kita...tai gerai, jei sudeda i papkes, o jei ne, tai visiskas jovalas toje kuprineje...o tie maziukai, tai tik kokiai piniginei, telefonui...uzrasu knygytei...
Atsakyti
Gal kuri man galetumėte patarti?

Sugalvojau grąžinti siuntinį į yoox.com ir žiūriu nėra pas mane galimybės užpildyti grąžinimo formos, tada suvedu užsakymo nr. ir man rašo:

THE 15-DAY GRACE PERIOD FOR COMPLETING THE RETURN FORM HAS EXPIRED FOR THIS ORDER

unsure.gif unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Nuo siuntinio gavimo dienos praėjo 12d.

Parašiau dieną jiems laišką, jokio atsakymo.
Atsakyti
Prisijungciau prie kupriniu ir as pirmokui😉
Atsakyti
Ar teko kuriai nors rašyti yoox'ui laišką, įdomu per kiek laiko jie atsako?

Jie rašo:

CONTACT US
We are here to assist you from Monday to Friday 9 am to 9 pm, excluding holidays..

Aš jiems parašiau 14 val. šnd., bet jokio atsakymo el. pašte nesulaukiau. Tai dabar nežinau, nesuprantu gavo jie tą mano laišką-užklausą, kurią užpildžiau prisijungus prie savo yoox paskyros ar ne??? unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
Žinau, buvo pirkusioms atvejų, kai irgi nerasdavo grąžinimo formų, tai yoox atsiųsdavo, nžn tik kaip greitai tas viskas ten pas juos vyksta.

Gal žinot??? Help. angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Haus @ 2019 03 01, 22:09)
Ar teko kuriai nors rašyti yoox'ui laišką, įdomu per kiek laiko jie atsako?

Jie rašo:

CONTACT US
We are here to assist you from Monday to Friday 9 am to 9 pm, excluding holidays..

Aš jiems parašiau 14 val. šnd., bet jokio atsakymo el. pašte nesulaukiau. Tai dabar nežinau, nesuprantu gavo jie tą mano laišką-užklausą, kurią užpildžiau prisijungus prie savo yoox paskyros ar ne???  unsure.gif  unsure.gif

rasiau kai man sumaise rubu dydzius, atrase ta pacia diena.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 03 01, 19:54)
Gavau vynų kodą 10% , pasidalinčiau 4u.gif , nes mano atsargos dar nemenkos  biggrin.gif

Gal koks naujas yra? Man jau reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2019 03 01, 22:16)
rasiau kai man sumaise rubu dydzius, atrase ta pacia diena.

Ačiū už atsakymą. 4u.gif

Dabar pastebėjau jog mano pirkimo užsakymo nr. tas kurį atsiuntė man jie į paštą užsisakius prekes, ir mano paskyroje sutampa, bet ant lipduko jis ilgesnis net ir atmetus tas dvi YX raides.

Peržiūrėjau senųjų užsakymų likusius lipdukus, tai ant lipdukų tokie patys nr. kaip ir ant užsakymo lapų. blink.gif

Kažkokia velniava. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 03 01, 18:54)
Gavau vynų kodą 10% , pasidalinčiau 4u.gif , nes mano atsargos dar nemenkos  biggrin.gif

Reikia, kaip tik planuoja pirkti.
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2019 03 01, 19:54)

Atsargu neliko 🤷‍♀️, reikia 😊
Atsakyti

Merginos, kam reikia, atsiusiu 10 proc. nuolaidos koda vynams. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nedrasute: 02 kovo 2019 - 08:39
Šiandien apie 16 val. ketinu pirkti iš www.mytoys.de https://www.mytoys.d...ielzeug-spiele/ tiesiai į LT.
Siuntimas į LT 13,95 Eur.
Naudosiu 10 procentų kodą žaislams 10SPIELE (nuo 59 Eur).
Kam taiko galima pasitikrinti į krepšelyje įsidėjus prekių už daugiau nei 59 eur ir suvedus kodą.
Tik Vilnius, nepersiunčiu.
Atsakyti