Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Help! Ką dovanoti 10-11 metų mergaitei? kas dabar ant bangos?
Biudžetas iki 30eur
Kuponas į kiną ar teatrą netinka, nes gyvena nedideliam mieste

sveiki,
renku SD uzsakyma Vilniuje.
siuntima dalintume i tiek daliu, kiek merginu jungtusi. prekes atsiimti Zirmunuose.

Maniskiai irgi neisrankus, tik beda - turi viska, ko noretusi :)

todel geriausia dovana grynais, o ten jau tegul tauposi - naujiem paspirtukam, kitokiem dviraciam ar pan :)  knygas seniai tik patés renkaai sau idomias, nes kitaipm dulka neskaitomos... :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 05 kovo 2019 - 10:40
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 05, 09:11)
Man nepraejo ir Paypalas...

*****, uzknisa mane tokie dalykai unsure.gif  Kur cia rase, kad negales pardes nepriiminet tu uzsienio kortu? Kur cia pasiskust? Uzstumciau ir ant Ecco biggrin.gif

http://m.klaipeda.di...ru-bauda-894019

Geografinio blokavimo reglamentas taip pat nebeleidžia atsisakyti parduoti prekes asmenims iš kitų Europos Sąjungos valstybių narių, kurie išreiškia norą jas įsigyti. Skirdama „Guess“ baudą, Europos Komisija dar kartą parodė, kad Europos Sąjungos konkurencijos teisės pažeidimai bus baudžiami griežtai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 05 kovo 2019 - 10:51
Sveiki, pirksiu is easycosmetic.de, gal kas nori prisijungti, siuntima pasidalinti? Atsiemimas Vilniuje, Zalgirio g. darbo valando arba Riese.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2019 03 05, 11:51)
http://m.klaipeda.di...ru-bauda-894019

Geografinio blokavimo reglamentas taip pat nebeleidžia atsisakyti parduoti prekes asmenims iš kitų Europos Sąjungos valstybių narių, kurie išreiškia norą jas įsigyti. Skirdama „Guess“ baudą, Europos Komisija dar kartą parodė, kad Europos Sąjungos konkurencijos teisės pažeidimai bus baudžiami griežtai.

Aciu, o tai kam skustis del to Geografinio blokavimo reglamento nesilaikymo atveju?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 05, 13:02)
Aciu, o tai kam skustis del to Geografinio blokavimo reglamento nesilaikymo atveju?

ECC.lt
Atsakyti
iš vokiečių zarahome tikriausiai tik per adreso nuomą galima pirkti? bet tai koks žiaurus kainų skirtumas išpardavimo prekių ten ir lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 05, 12:02)

cia yra reglamentas Lt kalba. Yra ir punktai apie atsakobybę ir kas atsakingas bei kur kreiptis, tik gaila nėra konkrečiai įvardinta. bet kaip suprantu galima į savo šalies įstaigą kreiptis

3.5. Ar klientai turės teisę pranešti apie pažeidimus vykdymo užtikrinimo įstaigai?
Klientai turės teisę apie įtariamus Reglamento pažeidimus pranešti valstybių narių paskirtoms vykdymo užtikrinimo įstaigoms, kai tai bus numatyta tų įstaigų darbo taisyklėse.
Atsakyti
Yoox kai kam papildoma 30 proc. nuolaida ir nemokamas siuntimas. Geox, timberland neblogos kainos.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2019 03 05, 15:53)
Yoox kai kam papildoma 30 proc. nuolaida ir nemokamas siuntimas. Geox, timberland neblogos kainos.

aciu vyrui kedus uzsakiau geox uz 26 eur odinius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 05, 09:13)
Merginos, neberasykit man del jungimosi, jau parasiau, man nepraeina mokejimas...laukiu kol kas pakomentuos ar pavykta is sios pardes pirkti savarankiskai unsure.gif

Man prieš pusmetį irgi nepavyko apsipirkti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2019 03 04, 22:40)
Klausykit, o is cia perkat savarankiskai?? Priima musu korteles?? Man nepraejo Mastercardas... unsure.gif
https://www.mandmdirect.com

Nepraeina ir man
Atsakyti
Gal kas turite PET24 nuolaidos koduka? bigsmile.gif
Atsakyti