Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Eura @ 2020 03 05, 13:00)
Ar dar yra norinčių jungtis prie Cofferistos? 4u.gif
Rašykit į a.ž!

Siuntimas po 1.5 Eur už kg gaunas!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 03 06, 10:19)

Visų pirmiausia neaišku net kokiom ddozem tas omegas vartotojo, pagal straipsnį supratau kad zuvi valge smile.gif
Atsakyti
Kas esat pirkę 3D pieštukus. galit nuorodom pasidalinti ir patirtim? kokius užpildus perkat ABS ar PLA? smile.gif

Ačiū
Atsakyti
gal yra norinčių jungtis prie Mytoys, Kaune?
Atsakyti

Sveiki! Kur galima pigiau nusipirkti CONTIGO gertuve vaikui? Aciu

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 03 06, 15:01)
gal yra norinčių jungtis prie Mytoys, Kaune?

Aš Vilniuje norėčiau jungtis 4u.gif
Atsakyti
Gal kas iš vilniečių yoox pirks ir vienus mano batukus paimtų, kad būtų nemokamas ship?
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2020 03 06, 14:21)
<p>Sveiki! Kur galima pigiau nusipirkti CONTIGO gertuve vaikui? Aciu</p>

https://shipzee.com/...ves?per_page=21
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2020 03 05, 11:30)
o tu bent kokius papildus dar perki, ar jau atsisakei???
aš žuvies taukus vaikams retkarčiais duodavau, tiesiog visko nesuspėji...
dabar D vit, kalcis, C vit is Acerolos

Duodu. Omega 3 ir VitD. Karts nuo karto magniu pagirdau. Jis baisiniškai auga, tai ta jo sporto gydytoja iš dispancerio liepė jam pagirdyt. Vit C duodu kai jau matau visai nuzyzęs biggrin.gif pas jį bangom vaisiai valgomi ar daržovės. Kai nieko ima nevalgyt, tada bišk gauna. Dabar po atostogų, gavo saulės, tai atkutęs kažkiek. biggrin.gif apetitas geras, tai papildai tik omegos. Jis visiškai nevalgo žuvies.
Atsakyti
Gal kuri iš amazon.de perkat?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 03 06, 20:10)
Duodu. Omega 3 ir VitD. Karts nuo karto magniu pagirdau. Jis baisiniškai auga, tai ta jo sporto gydytoja iš dispancerio liepė jam pagirdyt. Vit C duodu kai jau matau visai nuzyzęs  biggrin.gif pas jį bangom vaisiai valgomi ar daržovės. Kai nieko ima nevalgyt, tada bišk gauna. Dabar po atostogų, gavo saulės, tai atkutęs kažkiek. biggrin.gif apetitas geras, tai papildai tik omegos. Jis visiškai nevalgo žuvies.

koki vit C perki?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2020 03 07, 09:10)
koki vit C perki?

Iherbo acerolą su bioflavonoidais. Beje, iherbo siuntinys atėjo per savaitę blink.gif stebuklai
Atsakyti