Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2020 03 16, 15:29)
Taip. Čia skrydžiui į Londoną kitai savaitei (Barselonai turiu per velykines atostogas, tai dar negavau žinutės ir įėjus į skrydžio informaciją atšaukti neleidžia). Gavau tokį laišką, įėjus į grąžinimo formą, uždėjau varneles ant visų pavardžių ir paspaudžiau atšaukti, labai paprasta, pinigai per 15 dienų turi įkristi.
Dear Customer,

Today 15th March, Ryanair has been notified by the Lithuanian Government that they will not allow visitors to enter Lithuania on any flights until further notice and in addition there is a restriction in place which stops the citizens of the Republic of Lithuania from departing from the country.

This ban does not apply to Lithuanian nationals, that is anyone who specifically holds a Lithuanian passport or Non-Lithuanian nationals who hold a valid Lithuanian residence permit. This ban does apply to anyone who is a not a Lithuanian national and they will be refused travel to Lithuania if they arrive to the airport.

All Non-Lithuanian customers affected by this change will be entitled to a full refund or free move to a later date.

Free Move
To avail of a free move please click on the link below and enter the required details:

Change your flight for free

Refunds

To apply for a refund please click on the link below and enter the required details:

https://schdchng.rya...6...p;lg=lt&p=3

Please click here if you wish to contact member of our Customer Care Team (subject to opening hours).

Ryanair apologises for the inconvenience caused by this ban which is completely outside of our control.

Ryanair Customer Care Team

Geras. O aš va taip būčiau supratus, kad lietuviui negalioja hmm.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Perfecta @ 2020 03 16, 12:39)
Aš irgi turiu Ryanair'o skrydį balandžio pradžiai į Ispaniją. Jokios informacijos, nieko, apart to, kad jų psl.rašo: registruokitės skrydžiui  biggrin.gif

va va man irgi siūlo mašinų nuomas, apgyvendinimą, o jau ir šiandien aišku, kad niekur mes skrist nebegalėsim (vadovaujantis vyriausybės nutarimu), savaime suprantama ir nenorėsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 16 kovo 2020 - 15:48
QUOTE(laurita99as @ 2020 03 14, 00:37)
Ne į tema, bet gal padėsit 4u.gif  nu niekaip nerandu Wizzair formos, kad gražinti pinigus už atšaukta skrydį unsure.gif  gavau laiška, įėjau per siusta nuoroda, bet ten arba gražinimas į Wizzair saskaita, arba bilietu keitimas... nors laiške rašė 3 varianta, susigražinti pinigus ax.gif

Aš irgi norėčiau susigrąžinti pinigus iš Wizzair , nerandu kaip . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 03 16, 17:04)
Aš irgi norėčiau susigrąžinti pinigus iš Wizzair , nerandu kaip . unsure.gif

Šnekėjau su vadybininke iš kelioniu agentūros, tai net ji nerado jokios formos gražinimui pinigu, tik gražinimas i wizzair saskaita arba bilietu keitimas. Kaip suprantu, reikia jaučiu jiems skambinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2020 03 16, 18:43)
Šnekėjau su vadybininke iš kelioniu agentūros, tai net ji nerado jokios formos gražinimui pinigu, tik gražinimas i wizzair saskaita arba bilietu keitimas. Kaip suprantu, reikia jaučiu jiems skambinti unsure.gif

Man atsiunte stai, ka. Ir iskarto pervede 120proc i wizz sask, automatiskai. Jei norit i savo sas, cia surasyti visi zingsniai

Apgailestaudami pranešame, kad jūsų skrydis 8069 VNO -BLL buvo atšauktas.

Dėl skrydžio atšaukimo turite šias galimybes:

Užsakysime jums kitą skrydį tokiu pačiu arba, jei reikia, panašiu maršrutu kaip galėdami greičiau, priklausomai nuo laisvų vietų buvimo, arba kitu laikotarpiu, kuris geriau atitiktų jūsų poreikius. Dėl naujo skrydžio užsakymo apsilankykite adresu wizzair.com arba kreipkitės į mūsų informacijos / bilietų kasos darbuotoją oro uoste.
ARBA
Grąžinsime visą už atšauktą skrydį ir, jei taikoma, grįžimą sumokėtą sumą per 7 dienas nuo pinigų grąžinimo užklausos ir reikiamų banko duomenų gavimo iš jūsų.
ARBA
Jūsų „Wizz“ sąskaitoje suteiksime visos už atšauktą skrydį (įskaitant grįžimą, jei taikoma) sumokėtos sumos kreditą, papildomai pridėję 20 proc. kreditą nuo sumokėtos atšaukto skrydžio kainos, per 7 dienas nuo pinigų grąžinimo užklausos ir reikiamų banko duomenų gavimo iš jūsų. Naudodami šį kreditą galėsite įsigyti bet kurį „Wizz Air“ skrydį arba paslaugų.
Pareikalavus, suteiksime jums galimybę nemokamai du kartus paskambinti (arba galite rinktis teleksą, faksą ar el. paštą); jei „Wizz Air“ neturės sąlygų suteikti tokių paslaugų, apmokėsime tokių komunikacijų išlaidas.
Pirmiau minėtomis pinigų susigrąžinimo WIZZ kreditu ir naujo skrydžio užsakymo galimybėmis galite pasinaudoti prisijungę prie savo WIZZ profilio. Arba, jei norite pateikti grynųjų pinigų susigrąžinimo užklausą, paskambinkite į „Wizz Air“ skambučių centrą arba pateikite užklausą mūsų svetainėje.

Atidarę nuorodą turėsite atlikti toliau nurodytus veiksmus.

Prisijunkite prie sąskaitos, kurią naudodami pateikėte užsakymą.
Atidarykite užsakymą.
Virš kelionės plano rasite naujo užsakymo pateikimo ir pinigų susigrąžinimo mygtukus
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2020 03 16, 19:14)

ARBA
Grąžinsime visą už atšauktą skrydį ir, jei taikoma, grįžimą sumokėtą sumą per 7 dienas nuo pinigų grąžinimo užklausos ir reikiamų banko duomenų gavimo iš jūsų.
ARBA
Pareikalavus, suteiksime jums galimybę nemokamai du kartus paskambinti (arba galite rinktis teleksą, faksą ar el. paštą); jei „Wizz Air“ neturės sąlygų suteikti tokių paslaugų, apmokėsime tokių komunikacijų išlaidas.
Pirmiau minėtomis pinigų susigrąžinimo WIZZ kreditu ir naujo skrydžio užsakymo galimybėmis galite pasinaudoti prisijungę prie savo WIZZ profilio. Arba, jei norite pateikti grynųjų pinigų susigrąžinimo užklausą, paskambinkite į „Wizz Air“ skambučių centrą arba pateikite užklausą mūsų svetainėje.

Atidarę nuorodą turėsite atlikti toliau nurodytus veiksmus.

Prisijunkite prie sąskaitos, kurią naudodami pateikėte užsakymą.
Atidarykite užsakymą.
Virš kelionės plano rasite naujo užsakymo pateikimo ir pinigų susigrąžinimo mygtukus

Tai aš tokį irgi gavau, rašo pateikti užklausa, bet tokio dalyko pas juos psl nerandu. 120% į Wizzair saskaita nelabai noriu, nes neaišku, kada juos panaudosiu...
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2020 03 16, 21:39)
Tai aš tokį irgi gavau, rašo pateikti užklausa, bet tokio dalyko pas juos psl nerandu. 120% į Wizzair saskaita nelabai noriu, nes neaišku, kada juos panaudosiu...

radau paste
Mes atsiųsime jums papildomą laišką su visais reikalingais nurodymais ir informacijos apie tai, kaip reikalauti, kad 100% grąžinti, per dvi savaites. Maloniai prašome jūsų kantrybės, kol šis laiškas atvyksta kaip mes sunkiai dirbti dėl būtinų pokyčių, kad būtų galima šią paslaugą jums.

tai reikia laukt laisko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 03 16, 21:45)
radau paste
Mes atsiųsime jums papildomą laišką su visais reikalingais nurodymais ir informacijos apie tai, kaip reikalauti, kad 100% grąžinti, per dvi savaites. Maloniai prašome jūsų kantrybės, kol šis laiškas atvyksta kaip mes sunkiai dirbti dėl būtinų pokyčių, kad būtų galima šią paslaugą jums.

tai reikia laukt laisko rolleyes.gif

Ačiū labai 4u.gif lauksiu laiško!
Atsakyti
Gal planuojate užsakynėti kavą?
Atsakyti

Merginos, pasiteirausiu čia, gal kartais kuri pirkote iš Amazon gera kaina Hush Puppies Sabine sneakers 42 dydį ir netiko? Aš nusipirkau 41d., jau tooookie nerealūs odinukai, dviejų spalvų keičiami raišteliai, specialus bounce plus vidpadis, bet man jie maži, nes vidpadis 26cm, nu taip gaila. :angel_sadangel:  Jei kuri turit didesnius ir nenešiojat, parašykit. Arba jei kuri norėtų nupirkti šiuos su 26cm vidpadžiu, tai parduočiau už 40eur.

51AJnxsf-bL._UX500_.jpg

Atsakyti
Gal kažkas planuoja crocs užsakyti? Esu gavusi personalinį kodą (€15 OFF* YOU NEXT ONLINE ORDER
*SPEND €50 MINIMUM), kurio galiojimas baigiasi ryt, gal kam reikia?
Atsakyti
ESWD irgi vėluos siuntos, kai tokie cirkai prie sienų unsure.gif
Atsakyti