Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(kriisti @ 2020 03 19, 16:46)
nesuprasi, aš praradus viltį užsisakyti, nes kiek einu viskas raudona, jokių laisvų laikų verysad.gif( Visaip žiūrėjau, ryte, per pietus. vakare....

Kai vakar parašė kažkas kažkur apie 16val. ar anksčiai, kad yra daug laisvų laikų ketvirtadienį ir sekmadienį, tai telefone rodė tik kelis laisvus ketvirtadienį, o sekmadienio visai nerodė, prie kompiuterio nuėjau, nes strigo puslapiai, tai pc rodė ir sekmadienį. Nors irgi maniau, kad be šansų pagauti.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2020 03 19, 17:40)
pas mus jokiu barboru nera. o ir nepasigendu ju. karta per savaite nueini i parduotuve ir nusiperki.  net siauliuose nera tokiu paslaugu. uztat nereik nervuotis, gaudyt laiku smile.gif

Mes tai visiškai ramūs irnesakyk.gif Yra laikai, tai užsisakom greitai gendančių produktų, kaip pvz pienas, nes ilgo galiojimo vaikams neskanus, nėra, tai ir nesukam galvos, nes būtinų maisto prekių turim, o šaldiklyje irgi pilna to, ką vartojam kasdien (netyčia gavosi, kad net faršo prikaupta, neseniai primaliau mamai nuvežti, kai po gydytojų namo važiuos, bet taip ir liko, tai dabar kaip sukauptos atsargos biggrin.gif )
Gerai eina ir uogos-vaisiai šaldyti, kai švieži pasibaigs.
Atsakyti
Žmonės jau apsipirkę ilgesniam laikui, eilių nebėra parduotuvėse ir lentynos užpildytos. Šiandien 9 val nuėjau į Rimi - tuščia. Per 15 min. apsiprekinau
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 19, 13:29)
Dažai tai dzin biggrin.gif Reikalinga grindų danga. Labai elementari, darbinėms patalpoms.
Ir pabandyk tu online, kad mandra tongue.gif

tai bisk pakentek smile.gif

as apejau visus iki, visus rimi, barboras ir niekur nera laiku. nafik. nuvariau syryt i lidla. tuscia. keli zmogiukai. terbike prisidejau ir vel savaitei ramu. velniop.

tiesa, maciau barbora pristatymas i automobili. bandet kas? ten irgi no chances?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 03 19, 18:09)
tiesa, maciau barbora pristatymas i automobili. bandet kas? ten irgi no chances?

Labai fainas dalykas. Nuvažiuoji prie Akropolio į pažymėtą vietą, paspaudi atsiųstą nuorodą telefone, kad jau atvykai, ir po poros minučių darbuotojas išveža dėžes su maišais. Tai tik atidarai bagažinę ir tau viską sukrauna į ją. bigsmile.gif Išbandžiau praeitą penktadienį, spėjau dar laiką gauti. Dabar tai jokių pristatymo laikų nebebūna. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 03 19, 18:09)
tai bisk pakentek smile.gif

as apejau visus iki, visus rimi, barboras ir niekur nera laiku. nafik. nuvariau syryt i lidla. tuscia. keli zmogiukai. terbike prisidejau ir vel savaitei ramu. velniop.

Ta prasme "pasiimti pačiam"? Jei apie tą, tai niekada nemačiau laisvo laiko, kiek bežiūrėjau [bent tam punkte, kuris man aktualus]
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2020 03 19, 18:39)
Ta prasme "pasiimti pačiam"? Jei apie tą, tai niekada nemačiau laisvo laiko, kiek bežiūrėjau [bent tam punkte, kuris man aktualus]

čia tipo užsisakai, privarai prie pardoso nustatytu laiku ir tau atneša. neturiu omeny atsiėmimo tuose a lia "paštomatuose"
Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2020 03 19, 18:28)
Labai fainas dalykas. Nuvažiuoji prie Akropolio į pažymėtą vietą, paspaudi atsiųstą nuorodą telefone, kad jau atvykai, ir po poros minučių darbuotojas išveža dėžes su maišais. Tai tik atidarai bagažinę ir tau viską sukrauna į ją. bigsmile.gif Išbandžiau praeitą penktadienį, spėjau dar laiką gauti. Dabar tai jokių pristatymo laikų nebebūna. unsure.gif

tai ir šitas reikalas užmuštas? bet ir ėdrūs tautiečiai. šakės. kur visiem tiek telpa unsure.gif bet ir pinigų turi šitiek pirkti biggrin.gif o svarbiausia turi vietos kur dėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 03 19, 19:07)
tai ir šitas reikalas užmuštas? bet ir ėdrūs tautiečiai. šakės. kur visiem tiek telpa  unsure.gif bet ir pinigų turi šitiek pirkti  biggrin.gif o svarbiausia turi vietos kur dėti biggrin.gif

Užmušta viskas. Net ir po vidurnakčio laisvų laikų nebūna. Man jau kilo įtarimas, kad Barbora pati laikus užblokavo ir nustojo dirbti. Nebematau, kad važiuotų kur nors autobusiukas. Bet gal dėl to, kad namie sėdžiu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai šitas karantinas ir tas a la badas yra ĖDIMAS pa polnoj programe. Nes to maisto gaunasi per daug, pradeda gesti, gaila išmesti. Arba vaikai daug namie valgo (būdavo gi mokykloj, darže), vėl tenka dabaigt.. (nors stengiuos nebūt šiukšlinė). Dar gimtadieniai, dar anyta cypakų įdavė... Vyras pradėjo cinamonines bulkutes kept. Žodžiu, visiškai išėjau iš savo gero grafiko. O dar ir judam mažiau dabar.
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2020 03 19, 16:42)
Gal kas zinote, kada Barbora ismeta naujus laikus, kokiu dienos laiku ideda nauja sekancia diena? 4u.gif

Vakar apie 18 val pastebėjau įmestą naują dieną (arba taip sutapo) mirksiukas.gif
Atsakyti
ai su ta Barbora vis tiek nesąmonė, radau laiką, užsisakiau, o kai reikia atvežti tai pusės prekių nebėra tokių kaip mėsos kiaušinių, kefyro, nu ir nafik vis tiek teks į parduotuvę varyt rytoj
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2020 03 19, 19:31)
Užmušta viskas. Net ir po vidurnakčio laisvų laikų nebūna. Man jau kilo įtarimas, kad Barbora pati laikus užblokavo ir nustojo dirbti. Nebematau, kad važiuotų kur nors autobusiukas. Bet gal dėl to, kad namie sėdžiu...  lotuliukas.gif

Ir aš nebematau tų autobusiukų. Anksčiau jie čia gyveno mūsų gatvėj. Tik UPS pravažiavo. Vairas su pirštinėm ir kauke wub.gif o jei tiek užsakymų, tai turėtų bent mūsų tuos čia esančius namus fūrom iškraut unsure.gif nes anksčiau esant pasirinkimui bent trys barborai kone vienam kieme sukinėdavos.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 19, 19:49)
Man tai šitas karantinas ir tas a la badas yra ĖDIMAS pa polnoj programe. Nes to maisto gaunasi per daug, pradeda gesti, gaila išmesti. Arba vaikai daug namie valgo (būdavo gi mokykloj, darže), vėl tenka dabaigt.. (nors stengiuos nebūt šiukšlinė). Dar gimtadieniai, dar anyta cypakų įdavė... Vyras pradėjo cinamonines bulkutes kept. Žodžiu, visiškai išėjau iš savo gero grafiko. O dar ir judam mažiau dabar.

Aš kas antrą dieną eunu darban. Bet dabar peradresavau skambučius, tai manau ir to nebereikės. Per teamviewerį kompą matau ir uoga. Tik kad džyzas kraisd šita nesąmonė greičiau baigtųsi 🙈
Man net ėst nesinori. O vaikas, gavęs pamiegot kai žmogus ryja kaip smakas, kišt nespėju. Sakiau anksčiau sutaupydavau, dabar viską praėėėėsim biggrin.gif
Vakar toks geras oras buvo, darželius nusiravėjau biggrin.gif tada su vaiku kašę pažaidėm kieme. Ir vėl atgal būdon 🙈 imam viens kitam nusibost juodai.
Atsakyti