QUOTE(Pasaulė @ 2020 03 19, 19:31)
Užmušta viskas. Net ir po vidurnakčio laisvų laikų nebūna. Man jau kilo įtarimas, kad Barbora pati laikus užblokavo ir nustojo dirbti. Nebematau, kad važiuotų kur nors autobusiukas. Bet gal dėl to, kad namie sėdžiu...
Ir aš nebematau tų autobusiukų. Anksčiau jie čia gyveno mūsų gatvėj. Tik UPS pravažiavo. Vairas su pirštinėm ir kauke

o jei tiek užsakymų, tai turėtų bent mūsų tuos čia esančius namus fūrom iškraut

nes anksčiau esant pasirinkimui bent trys barborai kone vienam kieme sukinėdavos.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 03 19, 19:49)
Man tai šitas karantinas ir tas a la badas yra ĖDIMAS
pa polnoj programe. Nes to maisto gaunasi per daug, pradeda gesti, gaila išmesti. Arba vaikai daug namie valgo (būdavo gi mokykloj, darže), vėl tenka
dabaigt.. (nors stengiuos nebūt šiukšlinė). Dar gimtadieniai, dar anyta cypakų įdavė... Vyras pradėjo cinamonines bulkutes kept. Žodžiu, visiškai išėjau iš savo gero grafiko. O dar ir judam mažiau dabar.
Aš kas antrą dieną eunu darban. Bet dabar peradresavau skambučius, tai manau ir to nebereikės. Per teamviewerį kompą matau ir uoga. Tik kad džyzas kraisd šita nesąmonė greičiau baigtųsi 🙈
Man net ėst nesinori. O vaikas, gavęs pamiegot kai žmogus ryja kaip smakas, kišt nespėju. Sakiau anksčiau sutaupydavau, dabar viską praėėėėsim
Vakar toks geras oras buvo, darželius nusiravėjau

tada su vaiku kašę pažaidėm kieme. Ir vėl atgal būdon 🙈 imam viens kitam nusibost juodai.