Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2020 04 20, 17:08)

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2020 04 20, 18:02)
Priminkite kur perkate Ordinary kosmetiką?

Dar ju produkcijos yra Asos ir lookfantastic
Atsakyti
QUOTE(*civukas* @ 2020 04 19, 21:04)
Merginos,o Victoria secret nemokamai  siunčia i LT ar tlyra mokestis?

Rašo, kad nemokamas nuo 100e,o šiaip kažkas apie 10e kaina
Atsakyti
Sveiki,

Ar kam nors Ryanair sugrazino pinigus uz del karantino atsaukta skrydi kovo men?
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 20, 21:35)
Sveiki,

Ar kam nors Ryanair sugrazino pinigus uz del karantino atsaukta skrydi kovo men?

rolleyes.gif
Taip mums sugrazino, atsauke pries pat skrydi, kuria turejo buti 03.14.
Atsakyti
gal kas tokią kempinele bande? https://nanotekas.lt...plikavimui.html
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 20, 21:35)
Sveiki,

man tai vis siunčia vaučerius, o aš noriu babkių
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 04 20, 22:57)

Ir man atsiunte vauceri, nors pildziau forma del grazinimo, dar parase, kad jeigu netenkina vauceris, pastatysim i eile grazinimui, bet jokiu terminu kada grazins, praso supratimo....

Taip ir nesupratau, negi reikia vel is naujo kreiptis del grazinimo? Kaip darete Jus? Po kiekvieno vaucerio rasote, kad norite grazinimo?
Atsakyti

Sveiki patarkit kur perkat akinius nuo saules vaikams( amzius 4 metai)?

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2020 04 20, 22:57)

QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 20, 23:03)
Ir man atsiunte vauceri, nors pildziau forma del grazinimo, dar parase, kad jeigu netenkina vauceris, pastatysim i eile grazinimui, bet jokiu terminu kada grazins, praso supratimo....

Taip ir nesupratau, negi reikia vel is naujo kreiptis del grazinimo? Kaip darete Jus? Po kiekvieno vaucerio rasote, kad norite grazinimo?

Man irgi vaučerius siunčia, nors buvau užpildžius grąžinimo formas. Man dvi kelionės nuplaukė, vienoj 3, kitoj 4 žmonės, bet automobilio nuomos pinigus grąžino, per Ryanair irgi užsakinėjau. Aš tai galvoju dar palauksiu truputi ir į draudimą kreipsiuos.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2020 04 20, 22:03)

laukiu kol visus atsiųs, tada galvosiu ką daryt.
Nes nelabai aišku ir kur kreiptis, nes visos nuorodos jų laiške tik apie vaučerius.

QUOTE(Maja Di @ 2020 04 20, 23:15)
Man irgi vaučerius siunčia, nors buvau užpildžius grąžinimo formas. Man dvi kelionės nuplaukė, vienoj 3, kitoj 4 žmonės,  bet automobilio nuomos pinigus grąžino, per Ryanair irgi užsakinėjau.  Aš tai galvoju dar palauksiu truputi ir į draudimą kreipsiuos.

o koks jūsų draudimas?
čia šiaip gi force majeure, tai ne visi draudimai nori kompensuoti
Atsakyti
QUOTE(rande @ 2020 04 21, 00:03)
<p>Sveiki patarkit kur perkat akinius nuo saules vaikams( amzius 4 metai)?</p>

Optika Vilniaus ir Tilto g. kampe esanti (Vilnius) praeitą sezoną labai gerų akinių vaikams turėjo už geras kainas ir didelis pasirinkimas buvo. Pirkau Palaroid.
Atsakyti