Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Supronti @ 2020 04 24, 12:53)
Gal kas renkate riešutų sviesto užsakymą? lyg nuolaidos yra smile.gif
https://www.bulkpowd...nut-butter.html

Aš itgi jungciausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2020 04 24, 17:12)
Aš itgi jungciausi 4u.gif

As Vilniuj irgi rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū, @Loram! 4u.gif
Atsakyti
Gal kas oerkat iš amazon de ir galit pajungt arba as galiu nupitrkt. Trūksta man iki 29€ biggrin.gif
Atsakyti

Renku iš Vokietijos kosmetikos parduotuvės https://www.easycosmetic.de. siuntimas į LT 10,99 Eur.

Vilnius.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2020 04 25, 10:12)
Gal kas oerkat iš amazon de ir galit pajungt arba as galiu nupitrkt. Trūksta man iki 29€  biggrin.gif

O per nuomos adresą pirksit ar tiesiogiai?
Atsakyti
Sveiki. Yra koks nors dabar Omnivos nuolaidos kodas?
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2020 04 25, 16:11)
Sveiki. Yra koks nors dabar Omnivos nuolaidos kodas?

Nera man atrodo jokiu
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2020 04 25, 15:02)
O per nuomos adresą pirksit ar tiesiogiai?

jei reikia iki 29eur - vadinas per vokietija
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2020 04 25, 16:56)
jei reikia iki 29eur - vadinas per vokietija

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, bandau apsipirkti hm.com. Reik rūbų kūdikiui. Na ir kiek žiūriu, reikalingo dydžio nėra, anei bodžiukų, anei bliuskučių, anei pižamų - nieko NĖRA. Kartais užmatau, kad likę keli vnt, bet dažniausiai nėra. Gal žinot kada hm papildo savo e parduotuvę?
Nes nu nenormalu, kad trečia savaitė nėra 86-92 dydžio rūbų.. nupušiu tuoj, Lindex mėnesį neatsiunčia, hm nieko nėra, nėr kur vaiko apipirkt, reiks tuoj į akropolį temptis... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 25 balandžio 2020 - 18:33

Sveikos, bandau apsipirkti hm.com. Reik rūbų kūdikiui. Na ir kiek žiūriu, reikalingo dydžio nėra, anei bodžiukų, anei bliuskučių, anei pižamų - nieko NĖRA. Kartais užmatau, kad likę keli vnt, bet dažniausiai nėra. Gal žinot kada hm papildo savo e parduotuvę?
Nes nu nenormalu, kad trečia savaitė nėra 86-92 dydžio rūbų.. nupušiu tuoj, Lindex mėnesį neatsiunčia, hm nieko nėra, nėr kur vaiko apipirkt, reiks tuoj į akropolį temptis... schmoll.gif

Yra reserved, galit iš ten pirkti ;)

Atsakyti