Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(oplia5 @ 2020 04 28, 11:45)
Pavydžiu. Maniškis po žiemos netilptų į Pepco treningines kelnes. Nebežinau, kur platesnių ieškoti. Kiek parduotuvėse pasižiūriu, man jos visos kūdiems vaikams. O dar tik 6 metai.....

Savo vaikui prieš kelis metus platesnes kelnes pirkdavau Maximoje, Lidle - nesiauros. Perku su gumomis apačioje, kiek didesnio dydžio. Nesivelka žeme, lengvai apkritę, pilvas telpa.
Buvo vaikis apkūdęs per paskutinius metus, prižiūrėjau mitybą, skatinau judėti, džiaugiausi. Uždarius mokyklas per karantiną priaugo beveik 3 kg unsure.gif
George yra husky rūbų apvaliems vaikams smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 29 balandžio 2020 - 12:51

Yra vynų, kuriuos galima dėti ir po 1 vnt!

O gal radot kaip atsifiltruoti, kuriuos leidžia po 1 vienetą dėti?

Kokia nesamonė, kad po 6 vnt. jau leidžia tik dėti..taip patogu buvo visą dėžę skirtingų prisirinkti.

Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2020 04 29, 17:20)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72652629" data-time="1588151960">
<div>
<p>Yra vynų, kuriuos galima dėti ir po 1 vnt!</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>O gal radot kaip atsifiltruoti, kuriuos leidžia po 1 vienetą dėti?</p>
<p> </p>
<p>Kokia nesamonė, kad po 6 vnt. jau leidžia tik dėti..taip patogu buvo visą dėžę skirtingų prisirinkti.</p>

Kiek pastebėjau, labiausiai pagal kainą, brangesnius leidžia.
Man tai sutapimas, nes ir planavau imti vos ne visus vieno tipo biggrin.gif Tai tris paėmiau dėl įvairovės kitus. Kažkokį likerį damoms ant ledų biggrin.gif Porto ir šitą pigų leido (bet gal dėl to, kad pas mane jau buvo kašike?) Messias Selection Douro White 2018
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 29, 18:02)
Kiek pastebėjau, labiausiai pagal kainą, brangesnius leidžia.
Man tai sutapimas, nes ir planavau imti vos ne visus vieno tipo biggrin.gif Tai tris paėmiau dėl įvairovės kitus. Kažkokį likerį damoms ant ledų  biggrin.gif Porto ir šitą pigų leido (bet gal dėl to, kad pas mane jau buvo kašike?) Messias Selection Douro White 2018

Dezeje gi 12vnt? Ar kaip jus cia, nesusiskaiciuoju 😂
Atsakyti

Laba diena! Patarkite kur isigyti originalius kvepalus. Domina CHANEL CHANCE VIVE. Aciu

Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2020 04 29, 18:16)
<p>Laba diena! Patarkite kur isigyti originalius kvepalus. Domina CHANEL CHANCE VIVE. Aciu</p>

Jei naudojates fb, tai pabandykite prisijungti prie “Kvapu Manijos” grupes. Ten merginos dalinasi kvepalais i atomaizerius, keiciasi, parduoda ir pan
Atsakyti
Gal yra Omnivos ar lpexpress kodas? lpexpress kažkoks buvo 20 proc duodantis, MM reklamavo, pamiršau.
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2020 04 29, 18:31)
Dezeje gi 12vnt? Ar kaip jus cia, nesusiskaiciuoju 😂

9+3 vnt bigsmile.gif

___

O jau Decathlone kiek žmonių biggrin.gif Bet pasiskirstę, į vakarą eilėj neteko jau stovėti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 04 29, 21:42)
Gal yra Omnivos ar lpexpress kodas? lpexpress kažkoks buvo 20 proc duodantis, MM reklamavo, pamiršau.

LP2020
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2020 04 29, 22:17)

ačiū
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 04 29, 22:48)
9+3 vnt bigsmile.gif
O jau Decathlone kiek žmonių biggrin.gif Bet pasiskirstę, į vakarą eilėj neteko jau stovėti.

Ir mes ten pabuvojom biggrin.gif biggrin.gif kaip supratom jie pirma diena dirba!!! Nepagalvojau...dviracius chebra sluoja masiskai, ner krizes zinokit jokios biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=-Braskeele,2020 04 29, 23:11]
Ir mes ten pabuvojom biggrin.gif biggrin.gif kaip supratom jie pirma diena dirba!!! Nepagalvojau...dviracius chebra sluoja masiskai, ner krizes zinokit jokios biggrin.gif biggrin.gif
[/quote.
Aš tai žinojau, kad pirmą dieną, bet nesitikėjau, kad bus toks ažiotažas.
Aha, dviračius perka, nes LT teks vasarot biggrin.gif
Atsakyti