Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2020 11 04, 11:20)
https://www.sanitex....ais-0-9-kg.html
kaina jei neklystu kažkas apie 5 Eur. Cukraus minimaliai, daugiau nieko apart druskos nepridėta, bet tikrai labai skanus.
Anksčiau tik iš Bulk pirkdavau ir valgydavau net vieną, bet kai pabandžiau šio, per pusę miesto į promo važiuoju dėl jo biggrin.gif

oo reikes paragaut, dabar favoritas lidl crounchy kur po 1 kg kibiriukai buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2020 11 04, 10:13)
aš po to, kai pabandžiau riešutų sveistą iš promo, nebeperku iš bulk, nes jis man tiesiog nebeskanus.
Promo labai skanus, vos vos cukraus ir druskytės. Galima vieną šaukštais kabinti. Po šio bulk veliasi burnoje biggrin.gif

Gal nuorodą galite įkelti? Man patinka anakardžių kremas, ar jie turi tokį, BE CUKRAUS ir druskos?

Jau radau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 04 lapkričio 2020 - 10:07
QUOTE(kriisti @ 2020 11 04, 10:52)
oo reikes paragaut, dabar favoritas lidl crounchy kur po 1 kg kibiriukai buna 4u.gif

As irgi ta is Lidlo perku kai buna! Anksciau irgi is Bulko siusdavaus, bet jau seniai nebesisiunciau, Lidle pigiau gaunas ir geras
Atsakyti
Beveik 11 m berniukui reikia paspirtuko (ne elektrinio, o triukinimui ) Gal patarsite kokį žiūrėti, nes nesigaudau smile.gif Iki100 eur įmanoma rasti? ax.gif
Atsakyti

Nu o bet tačiau jūs man pasakykit, nejau taip sunku paleist apyvarton tas elektronines knygų versijas LT knygynuose? Kalbu apie mokamus variantus, aš pvz pirkčiau, bet kad pirkti nėr ką. Tokia maža pasiūla..

O vogti visada vogs ir ne tik LT, pilnas internetas ir nelietuviškų knygų.

Aš tai neturiu kur dėt knygų, pas mane mažai vietos, grožinės literatūros apskritai neperku, neturėčiau, kur dėt. Geriau galvoj, o ne lentynoj. Apskritai, laba diena 21 amžius, o pas mus vos viena kita elektroninė knyga.

Palietė jautrią vietą tema  :D  :D  :D 

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 11 04, 11:17)
As irgi ta is Lidlo perku kai buna! Anksciau irgi is Bulko siusdavaus, bet jau seniai nebesisiunciau, Lidle pigiau gaunas ir geras

Aš iš Lidlo anakardžius perku ir pati gaminuosi riešutų sviestą, nes iš Bulk anakardžių jau pabaigiau, tai norisi vėl anakardžių, nes man jis skanesnis nei žemės r. rolleyes.gif
Gal matėt ar būna ir anakardžių sviesto Lidle? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2020 11 04, 11:26)
<p>Nu o bet tačiau jūs man pasakykit, nejau taip sunku paleist apyvarton tas elektronines knygų versijas LT knygynuose? Kalbu apie mokamus variantus, aš pvz pirkčiau, bet kad pirkti nėr ką. Tokia maža pasiūla..</p><p></p><p>O vogti visada vogs ir ne tik LT, pilnas internetas ir nelietuviškų knygų.</p><p></p><p>Aš tai neturiu kur dėt knygų, pas mane mažai vietos, grožinės literatūros apskritai neperku, neturėčiau, kur dėt. Geriau galvoj, o ne lentynoj. Apskritai, laba diena 21 amžius, o pas mus vos viena kita elektroninė knyga.</p><p></p><p>Palietė jautrią vietą tema  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif </p>
[right][snapback]72729880[/snapback][/right]

https://milzinas.lt/ čia dar yra lietuviškų knygų legaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 03, 23:12)
O filmų nežiūrit internete?  bigsmile.gif

Puikiai suprantu, kas tai yra. Bet, šiais laikais tapo pavojinga naudotis bibliotekomis dėl koronos. Kaip 80mečiams įpirkti kelias knygas į savaitę?  hmm.gif

Jau iki covido mama kovojo su tėčiu, kad tas knygas skaito ir ligoti.. amžini barniai. O dabar - iš viso...

jokio pavojaus. ateini, randi savo knygas maiselyje su uzrasyta pavarde padetas prie duru. jokiu kontaktu ar panasiai. jas dezinfekuoja ir po grazinimo kuri laika palaiko man atrodo. kazkaip ten ta bibliotekininke aiskino, nepamenu. maziau reikia prisigalvot marazmu. nes greiciau visi isivarysim sizofrenijas ir depresuxas.

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2020 11 03, 22:51)
Tai va butent...ir niekad net minties nekilo, kad tokiu budu vagiu is autoriaus unsure.gif gyvenam juk milzinisko vartojimo laikais, per visur skalambija apie tai kiek skurliu perkam, kiek plastiko ismetam ir tersiam gamta ir t.t. O knygu matai skolint negalima pasirodo, vagyste biggrin.gif

O nusipirktą popierinę knygą kokiam kiekiui žmonių jūs paskolinat? Tūkstančiams ar dešimtims tūkstančių?
Dėl bibliotekų ir knygų galit paskaityti šitą straipsnį.
Dalijimasis knygomis PDF formatu – nepagarba autoriaus darbui, taip pat vagystė ne tik iš autoriaus, bet ir iš visos su knyga dirbusios komandos, t. y. knygos leidyklos. Ir tai nėra tas pats, kas pasiskolinti knygą iš bibliotekos. Mat autoriai už knygų panaudą bibliotekose periodiškai gauna atlyginimą iš Latgos – Lietuvos autorių teisių gynėjų asociacijos. Tiesa, atlygis simbolinis, bet esmingai svarbus – nes tai visų pirma yra pagarbos autoriui išraiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 04 lapkričio 2020 - 11:24
QUOTE(JMD @ 2020 11 04, 12:17)
jokio pavojaus. ateini, randi savo knygas maiselyje su uzrasyta pavarde padetas prie duru. jokiu kontaktu ar panasiai. jas dezinfekuoja ir po grazinimo kuri laika palaiko man atrodo. kazkaip ten ta bibliotekininke aiskino, nepamenu. maziau reikia prisigalvot marazmu. nes greiciau visi isivarysim sizofrenijas ir depresuxas.

NEBEdezinfekuoja, nes kenkia knygoms. Metė tą reikalą bibliotekos.
Mano tėvai medikai, su jais aš nesiginčysiu dėl to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 04 lapkričio 2020 - 11:27
QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 11 03, 23:12)
O filmų nežiūrit internete?  bigsmile.gif

Žiūriu tik tuos, kurių neįmanoma gyvenant Lietuvoje net mokamai gauti. Ypač serialų tokių yra. Vasarą labai norėjau sumokėti kam nors, kad galėčiau pasižiūrėti vieną serialą, bet deja - niekas jo nerodė/nerodo lietuviams. Tai vat tas nervina. Tokius siunčiuosi nelegaliai.
O skaitantiems angliškai - super dalykas yra Kindle ir Amazon. Lietuviškas perku popierines ir tik tas, kurios originaliai parašytos ne anglų k. Su lietuviškom elektroninėm sudėtinga pas mus. Ir kai nuolaidas knygom daro, tai tik popierinėm, elektroninėm - niekada. Tai mažai kas jas ir perka, turbūt...
Atsakyti
GAP. EU viskam - 40%, taiko ir nuo SALE kainos bigsmile.gif

P. S. Nerenku. Nuo 25€ nemokamas siuntimas mirksiukas.gif
Atsakyti