Pasidalinkite kokių žinote kūrėjų, siūnančių laisvalaikio kostiumus vyrams?
Merginos, kur pigiau rasti Dyson siurblį? Ir kokia jo kaina gera skaitosi?
Ir aplamai, ar patenkintos, kurios turite?
O per kiek laiko atkeliauja iš zooplus.de?
Yra kažkokie pakvietimai? Kaip gaunamos nuolaidos?
QUOTE(Loram @ 2021 02 17, 08:54)
jei turi prekių ir siunčia iš LT sandėlių, tada greitai (~3 dienos), jei siunčia iš kitur - ~savaitę, kartais ilgiau, bet parašo laišką, kad vėluos.
yra pakvietimas pirmam pirkimui, duos 10% nuolaidą. Jei reikia - galiu pakviesti
QUOTE(keistuole @ 2021 02 17, 09:07)
Merginos, kur pigiau rasti Dyson siurblį? Ir kokia jo kaina gera skaitosi?
Aš jau daug metų turiu, o pirkau - refurbished, naujas buvo. Bet sumokėjome bele kiek pigiau, 1 metų garantija. Bet pas jis jau 3-4 metai.
Ką tik pasikeitėm akumuliatorių (ne karvę kainavo). Tai toks jausmas, kad dar ilgiau laiko, nes nesu pilna iškrovus. Pirkom iš ebay.co.uk. Dabar iš ebay.de žiečiau.
Tuose ebay iš viso verta pirkti elektroniką, aišku, reikia išmanyti ką iš ko pirkti

Bet man įdomu būtų pabandyti ir Xiomi

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 02 17, 10:35)
Aš jau daug metų turiu, o pirkau - refurbished, naujas buvo. Bet sumokėjome bele kiek pigiau, 1 metų garantija. Bet pas jis jau 3-4 metai.
Ką tik pasikeitėm akumuliatorių (ne karvę kainavo). Tai toks jausmas, kad dar ilgiau laiko, nes nesu pilna iškrovus. Pirkom iš ebay.co.uk. Dabar iš ebay.de žiečiau.
Tuose ebay iš viso verta pirkti elektroniką, aišku, reikia išmanyti ką iš ko pirkti

Klausiat apie Xiomi belaidį? Galiu pakomentuoti, nes turiu abi šluotas ir Dyson ir Xiomi sodyboj. Dyson man tikrai geriau, manevringesnis, kažkaip ta apačia kitaip susisuka, gali po sofa palysti, su Xiomi nepalysi, jis nesisuka. Dėl siurbimo panašiai gal siurbia, nors Xiomi man kartais išspjauna šiukšles, Dyson ne. Dar Xiomi minusas baltas ir toks matinis, visi nešvarumai limpa. Baterija Xiomi ilgiau laiko.
O akumuliatoriaus Dysonui ir man jau reikia, gal nuoroda galit pasidalinti?
Sveikos merginos,
gal kuri neseniai siuntėtės iš ZENNI optikos Amerikoje? Rudenį dar spėjau apsipirkti, dabar atsidarau, susikraunu krepšelį ir deja, nebėra galimybės pasirinkti siuntimo į Lietuvą tiesiai....
ar siunčiatės per USA adresą? bet tada turbūt eshopwedrop dar nepigiai kainuoja papildomai...
gal kuri neseniai siuntėtės iš ZENNI optikos Amerikoje? Rudenį dar spėjau apsipirkti, dabar atsidarau, susikraunu krepšelį ir deja, nebėra galimybės pasirinkti siuntimo į Lietuvą tiesiai....

Labas merginos,
Norejau pasiteirauti ar yra galimybe atsisiusti kavos staliuka is JAV?
Norejau pasiteirauti ar yra galimybe atsisiusti kavos staliuka is JAV?
QUOTE(Loram @ 2021 02 17, 08:54)
Jei pirksite pastoviai, apsimoka užsisakyti jų SPARPLAN. Suteikia 5% nuolaidą. Keli eurai kainuoja metams. Pliusuojasi su kitom nuolaidomis.
Papildyta:
QUOTE(zittute @ 2021 02 17, 11:46)
Sveikos merginos,
ar siunčiatės per USA adresą? bet tada turbūt eshopwedrop dar nepigiai kainuoja papildomai...

Nebesiuncia į LT. Siunčiausi per USA. Per eshopa prisidės 21 PVM, mokestis uz deklaraciją gal 5e ir pagal svorį kažkiek. Jie daug gi ne sveria.
Dėliojuos vynus, su raudonais viskas tvarkoj, šampės 3 skirtingus įsimečiau, o kokius baltus perkat. Šiaip aš raudonus geriu, bet kartais turiu tokių svečių, kur dantis taupo ir tik baltą geria. Gal rekomenduotumėt
.
Pribrendau ir aš pirkimui iš portugalvineyards, bet nežinau ką rinktis, patarkit kurie raudoni jums patiko, ačiū!
Papildyta:
Nebesiuncia į LT. Siunčiausi per USA. Per eshopa prisidės 21 PVM, mokestis uz deklaraciją gal 5e ir pagal svorį kažkiek. Jie daug gi ne sveria.
[/quote]
dėkui

Ar yra kas nors bandę siųstis minkštą kampą iš europinių online parduotuvių , jei taip kokiu?
Nelabai čia randu ko noriu..
Nelabai čia randu ko noriu..