Cocoonas uzsakytas.
Mes xboxa su kinetiku turim, judesio žaidimai patinka visai šeimai. Pirkom kai vaikams buvo kokie 7 ir 9m. Aišku, žaist su pc jiems labiau patinka, bet man patinka ale pasportuot prie xboxo

QUOTE(padraika22 @ 2021 03 21, 15:29)
Sveikos, kokios firmos super duper virtuves kombainus turite? Kazkada buvo kalbeta, bet nerandu
Aš turiu tokį https://www.bosch-ho...ainams/MUM59M55. Pačiu kombainu patenkinta, tik gal su mažiau priedų pirkčiau. Nepatinka daržovių pjaustyklė, man greičiau su rankine pjaustykle ar tarka. Be to tarp pjaustymo disko ir dangčio yra tarpas, tai nesupjausto daržovių iki galo ir tada tas galiukas sukasi ratu po dangčiu, reikia išardyti, išimti. Bei citrininių vaisių sulčiaspaudė nepatikimai atrodo - kai spaudi sultis, reikia vaisių gana stipriai spausti žemyn ir atrodo, kad sulaužysi kombainą. Su mėsmale bandėme aguonas malti, tai pro jungtis pradėjo skystis varvėti

O aš robotuko ieškau, nežinau kokį pirkti, gal rekomenduotumėt kokius naudojat. Būna šlapio ir sauso valymo, nieko nenutuokiu kokį pirkti.
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 21, 19:17)
O aš robotuko ieškau, nežinau kokį pirkti, gal rekomenduotumėt kokius naudojat. Būna šlapio ir sauso valymo, nieko nenutuokiu kokį pirkti.
Siurblio? Koks plotas?
QUOTE(Sense @ 2021 03 21, 21:37)
Siurblio? Koks plotas?
Netoli 100 kv m gyvenamojo.
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 21, 19:17)
Turim tokį.
https://www.homerobo...IIaAnj4EALw_wcB
Neturiu nusiskindimų. Išvalo gerai.Užprogramuoti galima,kad išvalytų tam tikras zonas...
QUOTE(isdykusS @ 2021 03 10, 06:44)
Labaryt,
kazi ar patikima vaistine Easyparapharmacie.com? ar esat is cia pirke? berods cia prancuzu?
kazi ar patikima vaistine Easyparapharmacie.com? ar esat is cia pirke? berods cia prancuzu?
niekas neatsake tada, tai gal kam pravers: uzsisakiau 10d, 18d jau kurjeris atnese, man pasirode itin greitas gavimas

Sveikos, kokios firmos super duper virtuves kombainus turite? Kazkada buvo kalbeta, bet nerandu
Aš ir užsimaniau atsinaujinti.
Man patiko Kenwood, kiek peržiūrėjau. Galingas, perkan komplekte dar yra priedų, ko nėra Kitchen aid. Bet didžiausias minusas man, tai plakimo puodas 6,7 litro. Blin aš tokiais kiekiais negaminu. Jei nori pora kiaušų suplakt, kiekvieną kartą ta šluotelę reguliuot arba puoda pakelus laikyt.
Manau reiks Kitchen aid 4,3 mažesnį imt. Ir papildomai tik tešlos kočiojimo antgali.
Gailiuosi kad nepirkau kai buvo pardavinejami papigiai kai maximoj vis laimedavo.
Aš pažiūriu youtube apžvalgas, lengviau išsirinkti.