Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 07 21, 08:24)
En kartų kalbėta tema.
Man čia viena įdomesnių atostogų dalių ax.gif

Aaaaa biggrin.gif bais nekenčiu duotis po pardas, tai vat nesuprqntu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 liepos 2021 - 07:38
QUOTE(JMD @ 2021 07 21, 08:37)
Aaaaa  biggrin.gif bais nekenčiu duotis po pardas, tai vat nesuprqntu  biggrin.gif

Čia kaip kam. Aš su paaugle dukra tai mielu noru pasivaikščiočiau po parduotuves, bet vyriška ir mažoji pusės tikrai kartu nesutiks važiuoti ir dėl to normaliai neapsipirksi. Tai dar nenusprendziau ar tiek pasitikiu Turkija, kad su paaugle dukra važiuoti.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2021 07 21, 09:41)
Čia kaip kam. Aš su paaugle dukra tai mielu noru pasivaikščiočiau po parduotuves, bet vyriška ir mažoji pusės tikrai kartu nesutiks važiuoti ir dėl to normaliai neapsipirksi. Tai dar nenusprendziau ar tiek pasitikiu Turkija, kad su paaugle dukra važiuoti.

Mes grįžtant į varšuvą suksim. Vaiką mokyklai apipirksiu. Bet tai yra jau specialus važiavimas tam reikalui ir susitaikiau su ta mintim 😊 mano vaikas nekenčia pardoškų irgi, tai mes abu tokie. Močiutė mūsų galėtų pardoškose gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 07 21, 08:49)
Mes grįžtant į varšuvą suksim. Vaiką mokyklai apipirksiu. Bet tai yra jau specialus važiavimas tam reikalui ir susitaikiau su ta mintim 😊 mano vaikas nekenčia pardoškų irgi, tai mes abu tokie. Močiutė mūsų galėtų pardoškose gyvent  biggrin.gif

Jmd, gal turit numate konkretu prekygos centra warsuvoj? Mes irgi po Kroatijos planuojam lenkuose apsipirkti. Aciu smile.gif
Atsakyti
Gal zinote knyguklubo koduka? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2021 07 21, 10:01)
Jmd, gal turit numate konkretu prekygos centra warsuvoj? Mes irgi po Kroatijos planuojam lenkuose apsipirkti. Aciu smile.gif

varom i arkadia salia s8, patogu ir visko daug nuo iki.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 07 19, 10:03)
Ir ką išsiaiškinote? Man reik vaikams į mokyklą rūbų, galvoju gal Asda per pirkeu pirkti .

O kokias turite berniukams ketvirtokams kuprines? Maniškiui gal naujos reik jau,o tai vaikšto su dinozaurais biggrin.gif

INFO IŠ JŲ PSL
Siuntos, kurių vertė viršija 22 Eur yra apmokestinamos 21% importo PMV mokesčiu.
DĖMESIO! Nuo liepos 1d. visos iš UK įsigytos prekės (nepaisant prekės vertės) turės būti deklaruotos muitinėje, už jas reikės sumokėti +21% importo PVM bei kitus susijusius mokesčius.

Atsakyti
Reikia patarimo 4u.gif
Pirkau iš Marks and Spencer ,pasirinkau Lietuvą. MAN REIKIA DAR KAŽKĄ UŽPILDYTI MUITINEI?

Gavau laišką iš DHL.

Jūsų DHL Express siunta, kurios siuntėjas yra MARKS & SPENCER, važtaraščio numeris 9786653866, jau keliauja. Gavus siuntą reikės pasirašyti.

Dabartinė numatoma pristatymo data yra Pn 07.30 Iki darbo dienos pabaigos, bet priklauso nuo muitinio įforminimo.

Norėdami peržiūrėti pristatymo variantus, atlikti pakeitimus arba sekti savo siuntą, spustelėkite čia.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 07 21, 13:42)
varom i arkadia salia s8, patogu ir visko daug nuo iki.

Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*civukas* @ 2021 07 21, 15:04)
INFO IŠ JŲ PSL
Siuntos, kurių vertė viršija 22 Eur yra apmokestinamos 21% importo PMV mokesčiu.
DĖMESIO! Nuo liepos 1d. visos iš UK įsigytos prekės (nepaisant prekės vertės) turės būti deklaruotos muitinėje, už jas reikės sumokėti +21% importo PVM bei kitus susijusius mokesčius.

Nu kam jums tas pirkeu. Juk siuncia tiesiai i lt, be mokesciu.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2021 07 21, 23:00)
Aciu  4u.gif

Papildyta:

Nu kam jums tas pirkeu. Juk siuncia tiesiai i lt, be mokesciu.

Asda psl raso:

Pirkite pasitikėdami Jokių paslėptų mokesčių ir puiki pristatymo paslauga Norėjome jums pranešti, kad po tam tikrų pradinių sutrikimų, kuriuos sukėlė JK pasitraukimas iš Europos sąjungos, mes grįžome į tą patį puikų aptarnavimą! Mūsų standartiniam pristatymui nėra taikomi jokie papildomi mokesčiai, fantastiškos produktų kainos išlieka tokios pačios ir apima visus mokesčius. Tikimės, kad jums patinka apsipirkti su George!
Atsakyti

Asda psl raso:

Pirkite pasitikėdami Jokių paslėptų mokesčių ir puiki pristatymo paslauga Norėjome jums pranešti, kad po tam tikrų pradinių sutrikimų, kuriuos sukėlė JK pasitraukimas iš Europos sąjungos, mes grįžome į tą patį puikų aptarnavimą! Mūsų standartiniam pristatymui nėra taikomi jokie papildomi mokesčiai, fantastiškos produktų kainos išlieka tokios pačios ir apima visus mokesčius. Tikimės, kad jums patinka apsipirkti su George!

Asda UK kainos ir perkant tiesiai į LT žiauriai skiriasi, bent jau man reikalingų prekių. Tai dėl to žmonės ir ieško, kaip pigiau parsisiųst

Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2021 07 22, 10:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ainyte" data-cid="72854178" data-time="1626902465"><div><p>Asda psl raso:

Pirkite pasitikėdami Jokių paslėptų mokesčių ir puiki pristatymo paslauga Norėjome jums pranešti, kad po tam tikrų pradinių sutrikimų, kuriuos sukėlė JK pasitraukimas iš Europos sąjungos, mes grįžome į tą patį puikų aptarnavimą! Mūsų standartiniam pristatymui nėra taikomi jokie papildomi mokesčiai, fantastiškos produktų kainos išlieka tokios pačios ir apima visus mokesčius. Tikimės, kad jums patinka apsipirkti su George!</p></div></blockquote><p>Asda UK kainos ir perkant tiesiai į LT žiauriai skiriasi, bent jau man reikalingų prekių. Tai dėl to žmonės ir ieško, kaip pigiau parsisiųst</p>

Bet ar tiek žiauriai, kad apsimoka pirkti per nuomos adresą? unsure.gif Pasiskaičiuokit - juk prie prekės kainos prisidės 21% pvm + siuntimas į LT pagal svorį ir pakuočių kiekį + mokestis už išmuitinimą.
Atsakyti