Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2021 08 20, 13:11)
kaip tik norėjau išbandyti exuviance, tai paėmiau kaukę ir šveitiklį. Gaila, kad kelio įtvarai tik didelio dydžio, nes mano kineziterapeutas jau seniai man liepė pirkti.
Ačiū visoms, kas dalinasi  4u.gif

išleista krūva pinigų, nu bet kiek sutaupyta  biggrin.gif

ir uzsisakiau exuviance, kaukę ir šveitiklį biggrin.gif

Aciu uz kodus ir rekomendacijas - busime grazios 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Per išpardavimą pirktus visus 5 siuntinius iš Zalando jau gavau. Sakyčiau dirba nepriekaištingai, žinant, kokie kiekiai siuntinių šias paskutines kelias savaites buvo ax.gif
Atsakyti

Pasinaudokite papildoma 15% nuolaida „Knygų klubas“ prekių krepšeliui. Kaip pasinaudoti nuolaidos kodu?

• Svetainėje www.knyguklubas.lt išsirinkite prekes, įdėkite į pirkinių krepšelį.
  • Eikite į savo prekių krepšelį ir laukelyje „Pritaikyti nuolaidos kodą įveskite kodą CITADELE15.
  • Kodas galioja iki rugsėjo 12 d. imtinai.

Svarbu! Nuolaidos kodas negalioja mokomai literatūrai, „Knygų klubas“ dovanų kortelėms, el. knygoms, riboto leidimo ir išankstinės prekybos knygoms bei mėnesio pasiūlymams.

Atsakyti
Sudubliavo zinutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 20 rugpjūčio 2021 - 14:13

Per išpardavimą pirktus visus 5 siuntinius iš Zalando jau gavau. Sakyčiau dirba nepriekaištingai, žinant, kokie kiekiai siuntinių šias paskutines kelias savaites buvo ax.gif

kaip faina nes as paskutinio negaunu niekaip.O ten labiausiai laukiama preke.

Atsakyti
ne čia parašiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 20 rugpjūčio 2021 - 14:05
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 08 20, 13:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="asta1477" data-cid="72862084" data-time="1629453117"><div><p>as kaip tik ziuriu asortimenta sito brendo vartotojo įkelta nuotrauka
Ka jus pirkote?</p></div></blockquote><p>As pirkau BB ir veido krema age less, dar norejau veido losijono bet deja tas kur noriu tai isparduotas. Kas dar gero is ju asortimento tai sitas sveitiklis, sake geriausia kaina yra 45 o dbr man atrodo isvis gaunasi 37 ir uzteks metam:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.eurovaistine.lt/exuviance-veido-sveitiklis-triple-microdermabrasion-75-g'>https://www.eurovaistine.lt/exuviance-veido-sveitiklis-triple-microdermabrasion-75-g</a></p><p>Veidas bus kaip po proceduros su rugstim. </p><p>Geras svelnus prausiklis su pha be muilo. kauke su deguonimi, purvo kauke, vitamino c kapsules, pore clarifying prausiklis. </p><p>As kaip tycia visko siuo metu turiu ir dar i prieki uzsipirkus normaliai  biggrin.gif​ </p><p></p>

Aš naudoju ODA šveitiklį su rūgštimi.
Kažin Exuviance geresnis? 🤔
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 08 20, 14:41)

Smagu smile.gif
O tiems, kuriems pinigai pastrigo ir uzsakymai net nesusiformavo ne taip smagu.Linkiu nesusidurti su Zalando, esant tokiai problemai. Pinigus atgausime dar po 14 dienų
Atsakyti
bigsmile.gif merginos, patarkit, gal matėt kur tokių flanelinių marškinių? L reiktų smile.gif
kažkada, prieš kokį 10-12 metų tokius panašius pirkau JCrew, bet nėra dabar
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

bigsmile.gifmerginos, patarkit, gal matėt kur tokių flanelinių marškinių? L reiktų smile.gif
kažkada, prieš kokį 10-12 metų tokius panašius pirkau JCrew, bet nėra dabar
f113c0e17418a48cf3f4f9930497d453263.jpeg

uniqlo buvo, kaip dabar nezinau.

Atsakyti
ispirkot eurovaistinej sveitiklius visos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2021 08 20, 14:41)

Mano pastrigęs tas vienas siuntinys, zalando atsiprašė už vėlavimą ir atsiuntė 15% nuolaidos kodą...su tam tikrais panaudojimo niuansais.
Atsakyti