Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 08 20, 15:07)
bigsmile.gif  merginos, patarkit, gal matėt kur tokių flanelinių marškinių? L reiktų smile.gif
kažkada, prieš kokį 10-12 metų tokius panašius pirkau JCrew, bet nėra dabar
vartotojo įkelta nuotrauka

Milane Uniqo vakar pilna mačiau įvairiausių spalvų. Man rodos tokį patį (panašų), kaip įmetėt, net mačiau https://www.uniqlo.c.../flannel-shirts

QUOTE(AstaRaud @ 2021 08 20, 15:19)
Mano pastrigęs tas vienas siuntinys, zalando atsiprašė už vėlavimą ir atsiuntė 15% nuolaidos kodą...su tam tikrais panaudojimo niuansais.

Kaip faina bigsmile.gif Aš tai zužavėta Zalando servisu. Net per pirkimų piką viską tvarkingai susiuntė ir labai greitai grąžino pinigus už netikusius daiktus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 24 rugpjūčio 2021 - 09:53

Sveiki, gal kas uzsakinejate is mytoys?

Atsakyti
QUOTE(minha @ 2021 08 24, 12:15)
<p>Sveiki, gal kas uzsakinejate is mytoys?</p>

Taigi nesiuncia i LT seniausiai mirksiukas.gif
Atsakyti

tai gal kas per De siunciasi

Atsakyti

Sveiki, biski ne i tema, bet paklausiu :) rekomenduokite anglu kalbos mokykla/ bureli/mokytoja sestokui. Gal esate atrade kas idomiai mokytu vaika, motyvuotu ir kad tos pamokos neprailgtu. Nes pagrindinis atsisakymas lankyti-neidomu, nuobodu.

Atsakyti

Sveiki, biski ne i tema, bet paklausiu :) rekomenduokite anglu kalbos mokykla/ bureli/mokytoja sestokui. Gal esate atrade kas idomiai mokytu vaika, motyvuotu ir kad tos pamokos neprailgtu. Nes pagrindinis atsisakymas lankyti-neidomu, nuobodu. Vilniuje.

Atsakyti
QUOTE(gritute @ 2021 08 23, 23:39)
Domina geox kaina?

Nebera 4u.gif
Atsakyti
Gal kam reikia GAP nauju mokykliniu kelniu? 14 metu 12 eur. Mums panaikino uniformas, tai "dama" sake eis tik dzinsais. Ir dar turiu pora nauju xs About ir Living Crafts, ka domins atsiusiu foto.
Atsakyti
Man tai nebesumuoja Eurovaistinė kodų.
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2021 08 24, 01:27)
gal kam iš https://shop.mango.com/lt ko reik? man trūksta iki nemokamo.

000189.gif
Atsakyti

Aha nebesumuoja. Norejau dar losijona nusipirkt . Paprikom ir pastebejo buga matyt 😀

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 08 24, 15:55)

Aš irgi dar norėjau pasipirkti pasibaigė, matyt patys pastebėjo per daug kodų vienu metu padalinę.
Pirmą kartą liofilizuotų uogų batonėlių paragavom, labai patiko, gal kur nors kitur pigiau perkat ax.gif
Atsakyti