Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ssimonyte @ 2021 09 14, 16:41)
Mano seimynai ne vienam nerode tie namudiniai testai,o pgr visiems teigiami buvo  mirksiukas.gif sakau,kad gal tie testai greiciau nestuma parodytu,o ne covida  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif na galvokim kad ne nesti ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 09 13, 18:27)
O gal kas siurblį pirkot? Noriu tradicinio su laidu. Turiu Dyson, bet reikia regiuliariems tvarkymams normalaus. Turėjau paprastą, bet namų tvarkytoja sugebėjp su šiukšlėmis ir filtrą išmest, ieškau tik filtro, bet panašu, kad naują siurblį lengviau nupirkt. Labai rekomendavo Miele, įdomu verti kainos?

Miele labai geri, man patiko kad tyliai dirba, bet Dyson laidinis labiau... kažkaip lengvesnis tąsytis, ir stipriau traukia...
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2021 09 14, 15:21)

Oi cia matyt visiems dabar unsure.gif  Mano pirmoke nuo anos savaites nuotoliu, nes kaupiny pas klasioka rado Covida, uzvakar pradejo sloguot, sunus ir mes su vyru irgi paskui, sakau viskas, sakes, korona biggrin.gif  padariau visokiu tu namudiniu testu, nu ne korona, vyras juokias, sako dabar bile kokia sloga korona biggrin.gif  biggrin.gif

Nė velnio tie naminiai testai nerodo. Nebent teigiamas testas, tada jau tikrai teigiamas ir pgr. O kiek pažįstu dariusių namuose ir neigianus atsakymus mačiusių, tai po to pgr buvo teigiamas. Aš irgi neseniai persirgau, paprastas nieko nerodė, o pgr buvo teigiamas. Tiesa, sirgau lengvai, kaip stipri sloga, pgr dariausi tik dėl to, kad uoslę praradau, bet esu skiepyta. Kontaktų daug buvo, bet niekas neužsikrėtė, bet irgi skiepyti visi. Mano gydytoja sakė, kad skiepyti mažiau viruso išskiria.
Atsakyti

Eurovaistines nera jokio kodo?

Stiprink imunitetą! -30% MAISTO PAPILDAMS su kodu MP30

Atsakyti
Gal kas pirko paskutiniu metu iš M&S? Kaip su mokesčiais?
Atsakyti
Gal kas uniqlo.eu renkat? Ar ieškot kompanijos prisijungti siuntimo mokesčiui pasidalinti? Arba gal žinot kur dar galima nupirkti termo palaidinių ilgom rankovėm (devold žinau, su merino vilna netinka)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 16 rugsėjo 2021 - 10:56
QUOTE(Pasaulė @ 2021 09 14, 10:01)
O nebandėte kreiptis į Vajulitą? Pasiskambinkite jiems ar parašykite, užsako reikalingas dalis, net jei tuo metu ir neturi pas save. Išgelbėjo mus nuo naujos duonkepės pirkimo.

Ačiū 4u.gif radau ir užsisakiau pas juos filtrą biggrin.gif jau taip niežtėjo nagai naują siurblį pirkt, bet va ir pinigų sutaupiau ir daikto neišmečiau biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas easycosmetic.de planuojate pirkti?
Atsakyti

Ir kaip, ar pasijaute pagerejimas? smile.gifIr ieskau nuo slinkimo kazko.

Pirkau kolegei, ne sau. Bent jau kolegė po trijų savaičių  rezultatą pamatė ir džiaugiasi 😃

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 09 16, 16:39)
Ačiū  4u.gif  radau ir užsisakiau pas juos filtrą biggrin.gif jau taip niežtėjo nagai naują siurblį pirkt, bet va ir pinigų sutaupiau ir daikto neišmečiau  biggrin.gif

Smagu. Ekonomiška ir ekologiška. biggrin.gif
Atsakyti
VS berods nuolaida yra, nieks nerenkate?
Atsakyti
Ar asos perkat pacios, kaip su grąžinimu, mokesčiais?
Atsakyti