Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 20, 15:29)
Mergaitės, kas esat darę grąžinimą Mytoys? Gal galit padėti kaip daryti su etikete ant grazinamos prekes? Kaip atspausdinti ta etikete is savo acounto,nu niekur nerandu tokio dalyko..? Reikia siusti registruotu pastu? unsure.gif
Sorryy, bet pirmas sykis būna tikrai su daug klausimų... unsure.gif  4u.gif  ax.gif

Plyzzzzzzzzzzzzz kur gi ta etikete spausdinti per Mein Konto...padekit man nematanciai unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 02 20, 15:51)
Google susiveskite du žodžius "mytoys" "grąžinimas", nukreips į prieš tai buvusias Supermama temas su išsamiais paaiškinimais.

Visa info radau kas ir kaip,bet nerandu kaip ta etikete atsispausdinti doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 20, 16:54)
Plyzzzzzzzzzzzzz kur gi ta etikete spausdinti per Mein Konto...padekit man nematanciai  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
Papildyta:

Visa info radau kas ir kaip,bet nerandu kaip ta etikete atsispausdinti  doh.gif  verysad.gif

nereikia spausdinti etiketės, ji LT negalioja, tik Vokietijoje.

Ant to grąžinimo lapo (kuris atėjo siuntinyje su sąskaita) sužymite ką grąžinate, priežastį, lapą deda į vidų, siunčiate registruotu paštu, fotkinate čekiuką ir siunčiate el.paštu (jei prenteduojate atgauti pašto išlaidas. Jei ne, tai nieko nesiunčiate, laukiate pranešimo ir pinigų)
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 02 20, 15:58)
nereikia spausdinti etiketės, ji LT negalioja, tik Vokietijoje.

Ant to grąžinimo lapo (kuris atėjo siuntinyje su sąskaita) sužymite ką grąžinate, priežastį, lapą deda į vidų, siunčiate registruotu paštu, fotkinate čekiuką ir siunčiate el.paštu (jei prenteduojate atgauti pašto išlaidas. Jei  ne, tai nieko nesiunčiate, laukiate pranešimo ir pinigų)

Tai tos etiketes net nera tikriausiai spausdinti musu skiltyje "Mein Konto" ? unsure.gif
Ok, super. Tuomet taip ir darau. Pati uzrasau adresa 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ACIUUUUUUUUUUUU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal Kaune kas perka iš http://www.yoox.com/lt/, visai prisijungčiau siuntimui pasidalint 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas renka is vokieciu vaistines (reikia maria treben zoleliu misinio).
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 20, 15:22)
Kažkas klausėte apie patalynę man nerali yra iš george asda. Nei nusiskalbia nieko o grožis:)smile.gif

O kur ten cm surasyti? Dvigule patalyne kokiu ismatavimu?
Atsakyti
Kur perkat vonios kilimėlius - noriu nebrangių, ir kokybiškų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 02 20, 18:35)

Ikejoj pirkau. Daug kartu skalbiau jau.. kokybe nenuvyle.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 02 20, 18:39)
Ikejoj pirkau. Daug kartu skalbiau jau.. kokybe nenuvyle.

Ačiū, IKEA dar nebandžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 02 20, 18:35)

Man geriausi metrais matuojami plastikiniai kilimėliai, yra ir Senukuose. Velnias jų neima - nuplauni tekančiu vandeniu ir padedi atgal ant grindų. Turiu jau virš 10 metų, kaip nauji.
Atsakyti
Kazin kaip teva basutes nesiojasi? Ar lankscios?
Parasyta leather footbed tai cia odinis vidpadis kaip suprantu.
https://www.amazon.c...r...X0DER&psc=1
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2017 02 20, 16:22)
Kažkas klausėte apie patalynę man nerali yra iš george asda. Nei nusiskalbia nieko o grožis:)smile.gif

O jie į LT siunčia patalynę ar reikia per UK adresą užsisakyti?
Atsakyti