Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Renadai @ 2022 02 12, 14:28)
Sveikos, tikrai kažkada jau skaičiau čia, bet nebeprisimenu  ax.gif - jei pati pirksiu iš iHerb, skaičiuos papildomus mokesčius?? T.y. dar kažką po to- gaunant siuntinį, virš to, ką jau susimokėsiu pirkdama.

Atrodo, kad jau supratau pati bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas siunciates Kusmi arbata pigiau? Tokia:

https://www.redhouse.lt/arbata
Atsakyti

Kas čia per reklamos temoj? Tai kosmetika, tai išparduotuvė  :rolleyes:​  

Atrodo, kad ne čia pataikėt su pasiūlymais  :hmm:  

Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2022 02 12, 14:28)
Sveikos, tikrai kažkada jau skaičiau čia, bet nebeprisimenu  ax.gif - jei pati pirksiu iš iHerb, skaičiuos papildomus mokesčius?? T.y. dar kažką po to- gaunant siuntinį, virš to, ką jau susimokėsiu pirkdama.

Viskas iskaiciuota jau. Bet labai brangus siuntimas i lt+pvm, tai gaunasi kosmosas. Pabandziau pirkt i Lenkijos adresa. Super viskas. Siuntimas i pl virs 35e perkant- nemokamas. O uz tarpininku atvezima 3kg sumokejau 3.89e.Pvm Lenkijoj mazesnis nei Lt. Nuo krepselio man priskaiciavo 15 proc. Vasario 1d uzsakiau vasario 10d pas tarpininkus, 11d jau pas mane. Tuo tarpu Lt dar paste sedetu nezinia kiek. Pirkit doleriais. Vietoj 67eu,pirkdama dol sumokejau 65e, su revoliutu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ainyte: 13 vasario 2022 - 00:07
QUOTE(Ainyte @ 2022 02 13, 01:05)
Viskas iskaiciuota jau. Bet labai brangus siuntimas i lt+pvm, tai gaunasi kosmosas. Pabandziau pirkt i Lenkijos adresa. Super viskas. Siuntimas i pl virs  35e perkant- nemokamas. O uz tarpininku atvezima 3kg sumokejau 3.89e.Pvm Lenkijoj mazesnis nei Lt. Nuo krepselio man priskaiciavo 15 proc. Vasario 1d uzsakiau vasario 10d pas tarpininkus, 11d jau pas mane. Tuo tarpu Lt dar paste sedetu nezinia kiek. Pirkit doleriais. Vietoj 67eu,pirkdama dol sumokejau 65e, su revoliutu. smile.gif

Nebuvau net pagalvojus apie PL, jei uzsidedat adresa, kad perkat i PL, is karto PVM buna paskaiciuojamas ?
Atsakyti
QUOTE(r@mke @ 2022 02 13, 21:51)
Nebuvau net pagalvojus apie PL, jei uzsidedat adresa, kad perkat i PL, is karto PVM buna paskaiciuojamas ?

Taip, viska is kart raso, kaip ir siunciantis i Lt. Siuntimas free. Taxai tiek tai tiek.. Ir svorio daugiau gali detis, nei i Lt.
Atsakyti

Prancūziško nežiūrėjau. Vokiškas 3.95 eur vietinis siuntimas, per eshop su drops taškais nemokamai iki namų (turėtų dar galiot).

Tai kas norit jungtis 4 eur pasidalint :D​ 

Sveiki, ar jau nusipirkots  :)​ 

Atsakyti

Prancūziško nežiūrėjau. Vokiškas 3.95 eur vietinis siuntimas, per eshop su drops taškais nemokamai iki namų (turėtų dar galiot).

Tai kas norit jungtis 4 eur pasidalint :D​ 

Sveiki, ar jau nusipirkots  :)​ 

Atsakyti

Viskas iskaiciuota jau. Bet labai brangus siuntimas i lt+pvm, tai gaunasi kosmosas. Pabandziau pirkt i Lenkijos adresa. Super viskas. Siuntimas i pl virs 35e perkant- nemokamas. O uz tarpininku atvezima 3kg sumokejau 3.89e.Pvm Lenkijoj mazesnis nei Lt. Nuo krepselio man priskaiciavo 15 proc. Vasario 1d uzsakiau vasario 10d pas tarpininkus, 11d jau pas mane. Tuo tarpu Lt dar paste sedetu nezinia kiek. Pirkit doleriais. Vietoj 67eu,pirkdama dol sumokejau 65e, su revoliutu. smile.gif

O per kokiį tarpininką siunčiate?

Atsakyti
Nesuprantu, kodėl man zalando kodas neveikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2022 02 14, 10:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ainyte" data-cid="72931082" data-time="1644703538"><div><p>Viskas iskaiciuota jau. Bet labai brangus siuntimas i lt+pvm, tai gaunasi kosmosas. Pabandziau pirkt i Lenkijos adresa. Super viskas. Siuntimas i pl virs 35e perkant- nemokamas. O uz tarpininku atvezima 3kg sumokejau 3.89e.Pvm Lenkijoj mazesnis nei Lt. Nuo krepselio man priskaiciavo 15 proc. Vasario 1d uzsakiau vasario 10d pas tarpininkus, 11d jau pas mane. Tuo tarpu Lt dar paste sedetu nezinia kiek. Pirkit doleriais. Vietoj 67eu,pirkdama dol sumokejau 65e, su revoliutu. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O per kokiį tarpininką siunčiate?
</p>

As perku per Atvyko.lt. Jei nepatogus atsiemimas, siuncia dpd pastomatu-nemokamai.
Atsakyti

As perku per Atvyko.lt. Jei nepatogus atsiemimas, siuncia dpd pastomatu-nemokamai.

Oj ačiū didžiausias ! super idėja

Atsakyti