Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos smile.gif gal butu bent pora norinciu apsipirkt SPORTDIRECTE? Man vienos prekes reik, bet tas jus shipas 11,99 nu ka as zinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fantik @ 2022 04 10, 23:03)
<p>​<span>Sveiki! Renkuosi robotą siurblį, reikia salės pagalbos. Buto plotas 60kv.m, bet realus tvarkymosi plotas 35 kvadratai. trys kambariai, vonia. Grindys - parketas, kilimas 1x1m koridoriuje, vonioje plytelės.</span></p><p  class=""><span>Pagrindinė norima funkcija - drėgnas grindų valymas. Planuojama eksploatacija tris kartus dienoje, nes du maži vaikai.</span></p><p  class=""><span>Renkuosi tarp Ecovacks deebot T9 Aivi (640 eurų) ir Xiaomi roborock S7 (510 eurų). Pinigai nėra svarbu, svarbiausia, kad nesugestų po pusmečio. Ačiū už patarimą.</span></p>

Pas mus Ecovaks deebot T9, ne Aivi, bet ju skirtumas tas, kad Aivi turi kameras, kuriu deka gali ziureti ka valo. Mes patenkinti, tinka ir patinka - plauna pakankamai gerai, tik sluostes keiciu kiekvienam kambariui, jei noriu kad svariau butu. Man patinka, kad tvarkydamas jis nebaksnoja i kliutis, o iskart pamato, be to soniniai sepeteliai abiejose pusese, tad vienu pravaziavimu daugiau isvalo, ko pasekoje stipresniu rezimu ilgesni laika gali dirbti 👍.
Atsakyti
Gal užmatėt kur žaislam nuolaidos? Reikia violetinio 3D rašiklio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 04 10, 20:06)
Pirkom uz 10 eur ar tai svarų amazon - niekada neišsikrauna (ta prasme tiek ilgai laiko), jau ne pirmi metai turim.

Super, aš pasiskaičiau kaip kažkas irgi čia rašè kad ok buvo iš ali, ir nupirkau, relaliai tik keli mėn ir viskas, laiko vos kelias minutes, o stipriausiu režimu visai nebesiurbia, nesinori LT psl nusipirkti neoriginalo , o sumokèti kaip už origin, norisi patikimo psl
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 04 10, 20:06)
Pirkom uz 10 eur ar tai svarų amazon - niekada neišsikrauna (ta prasme tiek ilgai laiko), jau ne pirmi metai turim.

blink.gif kaip pigiai. Pati sepeti pakeist kainavo ~30€. Is kur tokios kainos.. pasidalinkit pardaveju.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2022 04 11, 17:05)
blink.gif kaip pigiai. Pati sepeti pakeist kainavo ~30€. Is kur tokios kainos.. pasidalinkit pardaveju.

Nusišnekėjau! Pirkom ne amazon, o ebay 22 svarai (vyras pirko, tai prigrybavau biggrin.gif ).
Va šitą pirkom 2020 metų pabaigoje, kol dar UK buvo be muitų. Ech, kaip gaila, kad jie iš EU pabėgo.

https://www.ebay.co....p;unp_adv=false
Atsakyti

Sveikos :) Klausimas del kuprines pirmokui? Ar yra koks pats geriausias brandas (kaip pvz Didriksons kombiuose)? Nezinau nuo ko pradeti zvalgytis :) Gal perkate kokios uzsienio parduotuvese? Ar apsimoka laukti LT nuolaidu? :) Kai nesezonas dar gal ir parsisiusntimui  verta nuolaidas pamedzioti :) Aciu ;)

Pottery pirkau L dydį. Mano pirmokas buvo aukštas, tai puikiai tiko. Dabar trečioj klasėj, kuprinė vis dar ta pati ir puikiai tinka.

Nuo rugsėjo turėsiu kitą pirmoką. Vėl dairausi Pottery. Kainos sukilę. Prieš trejus metus apie 35 dol mokėjom, dabar tokių kainų nerandu...

Atsakyti
Newcrush 20 off, tai kas norėjot - dabar tą papajos šveiktiklį palanku užsisakyti.
Aš jau laikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2022 04 11, 18:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ZoZoo" data-cid="72952823" data-time="1649510330"><div><p>Sveikos smile.gif Klausimas del kuprines pirmokui? Ar yra koks pats geriausias brandas (kaip pvz Didriksons kombiuose)? Nezinau nuo ko pradeti zvalgytis smile.gif Gal perkate kokios uzsienio parduotuvese? Ar apsimoka laukti LT nuolaidu? smile.gif Kai nesezonas dar gal ir parsisiusntimui  verta nuolaidas pamedzioti smile.gif Aciu ;)</p></div></blockquote><p>Pottery pirkau L dydį. Mano pirmokas buvo aukštas, tai puikiai tiko. Dabar trečioj klasėj, kuprinė vis dar ta pati ir puikiai tinka.</p><p>Nuo rugsėjo turėsiu kitą pirmoką. Vėl dairausi Pottery. Kainos sukilę. Prieš trejus metus apie 35 dol mokėjom, dabar tokių kainų nerandu...</p>

Aš irgi poterybarn L dydį pirkau. Vienas vaikas atvaikščiojo su ja 4m o dabar dar antras su ta pačia baiginėja 1klasę biggrin.gif kitiems metams gal jau ieškosiu kitos, bet gal dar ne. Ji kuo puikiausia
Atsakyti
Taip poterybarn kuprinės nepriekaištingos, kokybe, lengvumu. Išskalbi ir kaip nauja. Mano abu vaikai buvo smulkučiai pradinėse, daug visko nešiotis nereikėjo, tai užteko S dydžio abiems.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 04 11, 21:21)
Newcrush 20 off, tai kas norėjot - dabar tą papajos šveiktiklį palanku užsisakyti.
Aš jau laikiu ax.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 04 11, 20:21)
Aš jau laikiu ax.gif

Kokia cia parde? ax.gif
Atsakyti