Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Vis tik, kas turite daugiau nei 40 off ir nenaudosite - parašykite man koduką wub.gif Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 05, 15:13)
Vis tik, kas turite daugiau nei 40 off ir nenaudosite - parašykite man koduką wub.gif Dėkoju 4u.gif

Ir man labai reikėtų,, rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 05, 11:41)
Ir prie ko čia tas whatsapas?  biggrin.gif
Pasinaudojot 44 proc? Kiek žinau, limitas 500 eur.

Kas čia per kodai per whatsapp'a? Ir aš noriu smile.gif ką reik daryt
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2022 11 05, 13:23)
<p>Gal gali patikslint, kam ką rašyt reikia? Kaip suprantu, per programėlę Whatsapp. O toliau?☺️ </p><p>Arba gal kas nepanaudos kokio didesnio kodo..</p>

nr. +49 40 638569138 per whatsapp siuskite zodi FOMO ir ateis nuolaidos kodas. Bent vakar dar siunte kodus, nuolaidos dydis priklause nuo zinures issiuntimo laiko ir kiek zmoniu pries tai jau buvo juos gave
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 11 05, 16:55)
nr. +49 40 638569138 per whatsapp siuskite zodi FOMO ir ateis nuolaidos kodas. Bent vakar dar siunte kodus, nuolaidos dydis priklause nuo zinures issiuntimo laiko ir kiek zmoniu pries tai jau buvo juos gave

Tai va, jau maža nuolaida.
Atsakyti

Ačiū😉 Suveikė

Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2022 11 05, 16:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Irreelle" data-cid="73009971" data-time="1667656517"><div><p>nr. +49 40 638569138 per whatsapp siuskite zodi FOMO ir ateis nuolaidos kodas. Bent vakar dar siunte kodus, nuolaidos dydis priklause nuo zinures issiuntimo laiko ir kiek zmoniu pries tai jau buvo juos gave</p></div></blockquote><p>Ačiū😉 Suveikė</p>

Suveike ir man:) 31proc dave

Ačiū už pamokymą
Atsakyti
Bet šian kainos kaip aboute sukilo blink.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kas gali persiųsti prekes iš Belgijos? Eshopwedrop nesiunčia... unsure.gif
Atsakyti
Patarkit kaip nutraukti lookfantastic grožio dėžučių prenumeratą. Pernai lapkričio mėnesį užsakyt užsakiau, metai praėjo, jie vėl nuskaitė pinigus ir išsiuntė, galvojau metams pasibaigus automatiškai nebesiųs. Dabar neberandu kaip atsisakyt tų dėžučių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 06, 01:26)
Patarkit kaip nutraukti lookfantastic grožio dėžučių prenumeratą. Pernai lapkričio mėnesį užsakyt užsakiau, metai praėjo, jie vėl nuskaitė pinigus ir išsiuntė, galvojau metams pasibaigus automatiškai nebesiųs. Dabar neberandu kaip atsisakyt tų dėžučių ax.gif

Radau. Nutraukiau, gavau tokį laišką:
We are sorry to hear you want to leave, we've just received your cancellation request. If there's anything we can do to help you find you a more suitable plan please get in touch with our Customer Care Team.

The cancellation will be confirmed closer to the ending date of your subscription.

Tai nesuprantu ar jau nutraukta ar kadangi jau vieną naują užsakymą išsiuntė (kadangi prenumerata automatiškai pratęsta), tai tik po metų nutrauks?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 04, 08:54)
Vyresnėlei The Body Shop pirksiu. Jai labai patinka, pernai gavo, šiemet jau irgi užsisakė.
Jaunėlė papuošalų nori, kažką radau amazone  unsure.gif

Is kur perkat Body shopa?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2022 11 06, 01:09)
Is kur perkat Body shopa?

Iš Body shop’o smile.gif užsakiau internetu.
Atsakyti