Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Per kur nuomojatės automobilius, reikia Barselonoj. Prieš pusantrų metų Maljorkoj iš čia nuomavom https://www.doyouspain.com . Gal yra geresnių variantų?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 11 08, 12:32)
Gal matet/pirkot Lt kūrėjų kokius gražius raktų pakabukus? Pasidalinkit  4u.gif

Esu pirkus iš Cinamonn odinius.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 11 08, 19:40)
Per kur nuomojatės automobilius, reikia Barselonoj. Prieš pusantrų metų Maljorkoj iš čia nuomavom https://www.doyouspain.com . Gal yra geresnių variantų?

Ir man aktualu. Tik pradžioj dar reikia bilietus susirasti pigiau… kažin airbaltic dabar siūlomos ale akcijinės kainos ar geros į Barseloną rugpjūčiui…
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviliuke: 08 lapkričio 2022 - 22:19
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 08, 20:03)
Lidle Yankee candle papirkau, gal kažkam aktualu 4u.gif

Ir aš, bet nieko neipadingos, jokio kvapo…Šalia padėtos buvo mediniuose idekluose kazin ar negeresnes, nes su mediniu knatu tai traska, o tos yankee tai tik gerai pareklamuotos manau, bet užkibau ir ašsmile.gif)
Papildyta:
Eglučiu dirbtinu gariūnuose yra, pries pora metu pirkom didele tankia labai grazi.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 11 08, 23:27)
Ir aš, bet nieko neipadingos, jokio kvapo…Šalia padėtos buvo mediniuose idekluose kazin ar negeresnes, nes su mediniu knatu tai traska, o tos yankee tai tik gerai pareklamuotos manau, bet užkibau ir ašsmile.gif)
Papildyta:
Eglučiu dirbtinu gariūnuose yra, pries pora metu pirkom didele tankia labai grazi.

O jau deginai? Tos mediniuose iš savęs man mažiau kvepėjo.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 09, 01:02)
O jau deginai? Tos mediniuose iš savęs man mažiau kvepėjo.

Deginau ta su keksais tai jokio kvapo nepajutau smile.gif
Atsakyti
Gal EUROVAISTINĖS nuolaidų kodą turite kas nors?
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 11 09, 11:09)
Gal EUROVAISTINĖS nuolaidų kodą turite kas nors?

TAU10 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2022 11 09, 00:18)
Esu pirkus iš Cinamonn odinius.
Papildyta:

Ir man aktualu. Tik pradžioj dar reikia bilietus susirasti pigiau… kažin airbaltic dabar siūlomos ale akcijinės kainos ar geros į Barseloną rugpjūčiui…

Rugpjūčiui su Ryanairu už 110 į abi puses nupirkau. Seniai buvo tokių kainų
Į Maltą pavasarį už 150, bet ten mašinos nereikia, visuomeniniu.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 11 08, 23:27)

Kokio dydzio ir kiek mokejot?
Atsakyti
Merginos, gal žinote kuo skiriasi tos samsung buds ausinės🙈 ir įdomu, gal per BF galima gera kaina kur pagauti🤔
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2022 11 09, 16:04)
Merginos, gal žinote kuo skiriasi tos samsung buds ausinės🙈 ir įdomu, gal per BF galima gera kaina kur pagauti🤔

Aš tokias prekes mėgstu pirkti EBAY. Tai siūlau ten stebėti. Pagal reitingus neblogai matosi, kas pardavėjai.
O pati vyrui Kalėdom pirkau google pixel ausines, nes pas jį ir telefonas google. Bus įdomu išbandyti.
O pati naudoju ipodus. Man super, nes mano ausim tooooli gražu ne visi modeliai tinka, į tai labai rekomenduoju atkreipt dėmesį, kad tiktų forma 4u.gif
Atsakyti
Gal kieno paaugliai turi mikrofonus prie pc? Maniškis užsisamė kalėdoms gero mikrofono. Atseit youtubins dabar...
Atsakyti