Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2022 11 14, 21:35)
Eavalynej paskutiniu metu kazkaip nelabai ka perku, brangu unsure.gif buna ieskau kazko konkreciai tai eavalynej visada brangiausiai buna, esu macius pvz Ecco batus brangiau nei oficialioj pardej, kosmonautai nu
Papildyta:

Rimtai? Allegro taip nebrangiai i LT? bigsmile.gif visada per pirklenkijoje siunciuos..

Taip.
O sakykit atsiskaitant visomis kortelėmis taikomas valiutos keitimo antkainis? Gal Revoliute ne? Gal ir kvailas klausimas, bet nežinau 🙈, mažai savarankiškai perku. SEB pritaikė 2,7798%
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2022 11 14, 21:35)
Eavalynej paskutiniu metu kazkaip nelabai ka perku, brangu unsure.gif

Aš niekada nepirkau biggrin.gif Bandysiu laukt BF, nes sugalvojau, kad reik žieminių kedų biggrin.gif
Atsakyti

o kur perkat eglutes?
kazkur skaiciau, kad pege.lt eglutes Lenkijoje pigiau,gal kuri zino kur?

Atsakyti

o kur perkat eglutes?
kazkur skaiciau, kad pege.lt eglutes Lenkijoje pigiau,gal kuri zino kur?

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 11 14, 21:06)
Taip.
O sakykit atsiskaitant visomis kortelėmis taikomas valiutos keitimo antkainis? Gal Revoliute ne? Gal ir kvailas klausimas, bet nežinau 🙈, mažai savarankiškai perku. SEB pritaikė 2,7798%

Online su PL nebandžiau nieko, gyvai Lenkijoj atsiskaitinėjant Revolutu netaikė jokių procentų 4u.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 14 lapkričio 2022 - 22:21
Gal kas pamena ar pernai per BF Aboutyou buvo kokiu didesniu nuolaidu? Pirkau su ta praeitos savaites akcija palta superini, bet didokas, siandien grazinau.
Nekyla ranka dabar su mazesne nuolaida pirkti mazesni dydi, turiu tik 20% siuo metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2022 11 14, 23:15)
Online su PL nebandžiau nieko, gyvai Lenkijoj atsiskaitinėjant Revolutu netaikė jokių procentų 4u.gif.

Kitą kartą reiks pabandyti revoliutu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2022 11 14, 23:41)
Gal kas pamena ar pernai per BF Aboutyou buvo kokiu didesniu nuolaidu? Pirkau su ta praeitos savaites akcija palta superini, bet didokas, siandien grazinau.
Nekyla ranka dabar su mazesne nuolaida pirkti mazesni dydi, turiu tik 20% siuo metu doh.gif

Manau, kad bus ax.gif Nedaug liko, verta laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2022 11 14, 22:06)
Taip.

Swede taikomas irgi. Revolutu perku,ten netaiko darbo dienomis.O savaitgaliais ima apie 1proc.
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2022 11 15, 09:26)
Swede taikomas irgi. Revolutu perku,ten netaiko darbo dienomis.O savaitgaliais ima apie 1proc.

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jasaičiukas @ 2022 11 13, 17:57)
Jei kas pirktų iš Uniqlo, ir aš prisijungčiau 4u.gif

Aš noriu Uniqlo pirkti...Kaune
Atsakyti
QUOTE(Ainyte @ 2022 11 15, 10:26)

Rimtai Revolut savaitgaliais taiko? Kur matosi? Prie "Fees" būna nurodyta? Aš pažiūrėjau savo paskutinį pirkimą iš PL, aišku pirkta pirmadienį, tai jokių mokesčių nėra.
Atsakyti