Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas pagelbes?

Niekaip nerandu kur galma susisiekti su amazon.de del atsiustos ne tos prekes verysad.gif
Antra siunta is eiles nsamone... Pirmoje siunciausi tris sepecius is kuriu viena dezute tucia, sepetys matyt pakuotojai patiko ir liko...
O dabar batukus uzsakiau 23 dydzio, o atkeliavo 20 dydzio, nors dezute ir 23 dydzio.
Atsakyti
Buciau dekinga, jei kas atsakytu kas pirke is bonprix.de, ar galima pas juos atsiskaityti LT kortele, ar koki kita mokejimo buda reikia rinktis? Man neleidzia atsiskaityti SEB Visa virtuon, o paypalu bendziau, tai paypalas suma rezervavo saskaitoj, o krepselis liko nenupirktas..
Atsakyti
QUOTE(Inga++ @ 2017 02 24, 01:46)
Buciau dekinga, jei kas atsakytu kas pirke is bonprix.de, ar galima pas juos atsiskaityti LT kortele, ar koki kita mokejimo buda reikia rinktis? Man neleidzia atsiskaityti SEB Visa virtuon, o paypalu bendziau, tai paypalas suma rezervavo saskaitoj, o krepselis liko nenupirktas..

as pirkau kelis kartus, esu mokejus kazkaip (paypal/lt kortele), o pora kartu esu apsizioplinus ir pasirinkus saskaitos apmokejima po gavimo, tai irgi be problemu, tik reikia nepamirst pasiimt prekes greiciau kaip per 1 mėn ir apmokėt sąskaitą pavedimu
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 02 23, 23:55)

Aciu bigsmile.gif
Buna nuolaidu ToyCityje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 02 23, 23:55)

Lt kitas modelis smile.gif
Neapsigaukit

Tu is toycity amazone buvo po 30eur..dabat tik sukilo kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluntė: 24 vasario 2017 - 08:23
Laba, žinau, kad čia visai ne ta tema, bet jau ne vieną karta sulaukiau iš jūsų naudingų patarimų, tad kreipiuosi vėl 4u.gif Patarikit, ką galėčiau nupirkti dukros krikšto mamai 30-mečio proga. Gimtadienyje nedalyvausim, žmonės pasiturintys, atrodo visko turi.... tai turėtų būti simbolinė dovanėlė nuo krikšto dukros iki 40eur. Gimtadienis jau kovo vidury, tad siųstis laiko nebelieka unsure.gif
Atsakyti
Kokią maksimalią nuolaidą gavote šiandien iš Gap smile.gif ? Pasidalinkite kodukais 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2017 02 24, 00:27)
Gal kas pagelbes?

Niekaip nerandu kur galma susisiekti su amazon.de del atsiustos ne tos prekes verysad.gif
Antra siunta is eiles nsamone... Pirmoje siunciausi tris sepecius is kuriu viena dezute tucia, sepetys matyt pakuotojai patiko ir liko...
O dabar batukus uzsakiau 23 dydzio, o atkeliavo 20 dydzio, nors dezute ir 23 dydzio.

atsidarykit savo amazon paskyroje Your orders. va ten. Yra toks "button" contact seller.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 vasario 2017 - 08:44
Labas, merginos 4u.gif
Gal yra koks papildomas knygų klubo kodukas? Po kalėdinio knygų klubo prašlavimo, dabar viskas per brangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2017 02 24, 00:27)
Gal kas pagelbes?

o kokiu paštu jums siuntė šępečius? 4u.gif
Aš irgi užsakinėjau tris, paskui gavau lapelį apie neregistruotą siuntą pašte, galvojau, kažkas iš kinų, man paduoda siuntinį iš amazon.de pirktą - vos neišvirtau iš kojų unsure.gif
Skaičiau, kad jums truko vienų šukų, paprašiau paštininkės pasverti, svoriai sutapo - supakuota belekaip paprastai, tikrai pašte drąsiai galėjo kas nors ištraukti, mano atveju pasisekė - buvo visos trys 4u.gif

mergaitės, gal kuri turite jau išaugtus pavasarinius ecco batukus mergaitei 22dydžio, reiktų į darželį, ne naujų, bet stabilių su lipdukais 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 24 vasario 2017 - 09:21
QUOTE(roka @ 2017 02 24, 08:52)
Labas, merginos  4u.gif
Gal yra koks papildomas knygų klubo kodukas? Po kalėdinio knygų klubo prašlavimo, dabar viskas per brangu  biggrin.gif

knygos.lt dabar nuolaidos. Pažiūrėkit, gal ten pigiau 4u.gif
Atsakyti