Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 02 24, 08:43)
atsidarykit savo amazon paskyroje Your orders. va ten. Yra toks "button" contact seller.

Neram, jau visais rakusais isziurejau.
Cia Amazon.de 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(elizieja @ 2017 02 24, 09:15)
o kokiu paštu jums siuntė šępečius?  4u.gif
Aš irgi užsakinėjau tris, paskui gavau lapelį apie neregistruotą siuntą pašte, galvojau, kažkas iš kinų, man paduoda siuntinį iš amazon.de pirktą - vos neišvirtau iš kojų  unsure.gif
Skaičiau, kad jums truko vienų šukų, paprašiau paštininkės pasverti, svoriai sutapo - supakuota belekaip paprastai, tikrai pašte drąsiai galėjo kas nors ištraukti, mano atveju pasisekė - buvo visos trys  4u.gif

mergaitės, gal kuri turite jau išaugtus pavasarinius ecco batukus mergaitei 22dydžio, reiktų į darželį, ne naujų, bet stabilių su lipdukais  4u.gif

Mano irgi atkeliavo neregistruota siunta.
Bet supakuota tikrai tvarkingai ir ne musu pastininkes sukuojasi trukstamu sepeciu tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 02 24, 11:25)
Maniskis lygiai taip pat, siemet 104 nesioja 4t dydi

O kitai žiemai kokio ieškosite dydžio? Xxs? Maniškis toks pats dabar, nežinau kokio dydžio dairytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 02 24, 12:21)
tik kai bandysite, tai įvertinkite kad jie tikrai labai gerai skrenda. Mano pirmu metimu atsidūrė ant namo stogo, teko vyrui alpinistu pabūti biggrin.gif

geras😀 specialiai mazesni imsiu kad mazesnis skrydis butu😀
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2017 02 24, 10:48)
O kitai žiemai kokio ieškosite dydžio? Xxs? Maniškis toks pats dabar, nežinau kokio dydžio dairytis smile.gif

ne manes klauset, bet atsakau:) tai juk tas buga prasiilgina ir as kitamet tikiuosi toliau nesios.
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2017 02 24, 12:44)
Neram, jau visais rakusais isziurejau.
Cia Amazon.de 4u.gif

O tai nėra "Leave package feedback"? Aš įsijungus anglų kalbą.
Atsakyti
labukas, gal kas gavote GAP sale prekėms nuolaidą?
aš galiu pasidalinti -35 proc. pilnom kainom GREATGAP
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 02 24, 11:51)
ne manes klauset, bet atsakau:) tai juk tas buga prasiilgina ir as kitamet tikiuosi toliau nesios.

3t šiais metais mažas buvo, prailginimas nepadėjo, nes tos kelnes net spaudė jam.
Atsakyti
gal kas benetton perkat prisijungciau
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2017 02 24, 12:48)

Xxs ant 104 per didelis dar labai. Bus kitiem metam kaip tik manau
Atsakyti
o koki kombi pavasariui rinktis gulinciam leliukui, tokio tipo ziuriu bet ar nekaista juose 🤔

http://www.sierratra...-prod-prod113WN

ir columbia yra panasiu..
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2017 02 24, 13:14)
o koki kombi pavasariui rinktis gulinciam leliukui, tokio tipo ziuriu bet ar nekaista juose 🤔
http://www.sierratra...-prod-prod113WN

ir columbia yra panasiu..

As lindex turejau pavasari is MM ir gerai buvo. Jie.medvilnini pamusaliuka turi o virsuje fleesas.
Atsakyti
QUOTE(egle50 @ 2017 02 24, 11:59)
labukas, gal kas gavote GAP sale prekėms nuolaidą?
aš galiu pasidalinti -35 proc. pilnom kainom GREATGAP

Kažkodėl atrodo, kad visos gavo tą patį g.gif
Atsakyti