Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

ESWD pamete mano dvi siuntas ( sakyta jau ju adresu 06ir 07d pristatytos i Eswd sandeli, pasirase Olegas), ka ten pamete, greiciausiai jas atidave kitam asmeniui, nes taip nutiko kelis kartus per si menesi su pazistamu siuntomis.
Dabar issikalineja ir net normaliai nekalba (ieskom, turi atsirasti, paskui sake, kad atsirado, ir keliauja i LT, nors sistemoje nieko nera. Paskui vel iesko. O finale, sake Jums direktorius pirmadieni paskambins....). Ka daryti, kur kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 02 27, 00:53)
ESWD pamete mano dvi siuntas ( sakyta jau ju adresu 06ir 07d pristatytos i Eswd sandeli, pasirase Olegas), ka ten pamete, greiciausiai jas atidave kitam asmeniui, nes taip nutiko kelis kartus per si menesi su pazistamu siuntomis.
Dabar issikalineja ir net normaliai nekalba (ieskom, turi atsirasti, paskui sake, kad atsirado, ir keliauja i LT, nors sistemoje nieko nera. Paskui vel iesko. O finale, sake Jums direktorius pirmadieni paskambins....). Ka daryti, kur kreiptis?

Po siandienos skambucio, jei nieko ir toliau, kreiptis rastiskai, oficialiai su pretenzija.
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2017 02 26, 23:53)

Sveiki,mano panaši situacija, pirkta Amazon. UK, pasirašė Olegas, siunta neaišku kur ir neaišku kada ją atgausiu. Liūdna verysad.gif Kaip išspręsti šią situaciją nežinau.
Atsakyti
Kur perkate pigiai CONTIGO gertuves? Ar kitas vaikiskas patikimas (su siaudeliu)?

Jungciausi prie George, jei Vilniuj perkate 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolale: 27 vasario 2017 - 09:02
Patarkite prašau, ar iš čia pirkti saugu? Kažin čia ne kiniečiai?

http://www.yeezyboos...ute=common/home

Labai ieškau štai tokių batukų, gal patarsite kur pasižvalgyti už krikščionišką kainą 4u.gif
http://www.yeezyboos...roduct_id=78199
Atsakyti
QUOTE(vilmux79 @ 2017 02 27, 08:50)
Patarkite prašau, ar iš čia pirkti saugu? Kažin čia ne kiniečiai?

http://www.yeezyboos...ute=common/home

Labai ieškau štai tokių batukų, gal patarsite kur pasižvalgyti už krikščionišką kainą 4u.gif
http://www.yeezyboos...roduct_id=78199

paypalo nera, kontaktu nera.
I tokias ne nesizvalgyciau
Atsakyti
Gal pamenate kuriuo metu pavasarį pigiausiai būna pirkti lauko žaidimams skirtų dalykų - nameliai, čiuožyklos ir t.t.
Gal galit rekomenduot kur geros kainos... Ačiū
Atsakyti
Labas rytas,

kviečiu jungtis prie cocooncenter užsakymo. Pirksiu rytoj ryte, atsiėmimas Vilniuje-Fabijoniškėse, Naujamiestyje. Užsakymus siųsti saukedita@yahoo.com
Atsakyti
merginos, gal galit patarti? ar esat kas siunte 3vnt lagaminu rinkini per eshopa is amazon? nors prie produkto aprasymo raso matmenis kaip to trecio didziausio lagamino, taciau svori nurodo bendra-11kg ). Idomu kaip amazonas juos pakuoja? ar visus tris i viena deze, ar atskirai po viena? Nes man idomu, ar teks uz siunta moket virsijus matmenis, ar ne? dekui, jei kas gales patarti 4u.gif
Atsakyti

Mano buvo analogiska situacija su sausio men siunta (tik priimta buvo MIN). Tai atsirado tik, kai fiziskai atsiimdama kita siuntini Verkiu g. liepiau ir to ieskoti, nes jis tikrai seniai turi buti LT ir be jo niekur neisiu:)). Tai ilgai ieskojo visi, nors uz manes eile jau buvo susidariusi, bet po kiek laiko atnese su kitam zmogui priskirtu lipduku... Greiciausiai ir ant Jusu siuntos uzklijuotas kito zmogaus lipdukas ir neranda...reikia fiziskai visas siuntas tikrinti....

Atsakyti
Sveiki,

Gal kas Vilniuje renka amazon.fr tiesiai i LT? maciau tik, kad Kaune renka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2017 02 27, 09:11)
Gal pamenate kuriuo metu pavasarį pigiausiai būna pirkti lauko žaidimams skirtų dalykų - nameliai, čiuožyklos ir t.t.
Gal galit rekomenduot kur geros kainos... Ačiū

Mane irgi domina. Gal kas iš lenkų yra siuntęsi? Noriu medinių, surenkamų. Ar kas vietoje gaminosi ir kontaktais gali pasidalinti ax.gif
Atsakyti