Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(apelsinka:) @ 2017 02 27, 11:20)
Turbut taip ir buvo, bet nuskaiciavo ta diena kai as net savaite nebuvau prisijungus prie amazono.
Ar galiu tiketis kad grazins pinigus?
Dabar as ne narys, bet pinigus uz metus nuskaiciavo  bash.gif

You are no longer an Amazon Prime member.

Bus man pamoka  doh.gif

Tikrai TAIP smile.gif tik del valiutu skirtumo ar ko ten - praradau apie 2 eurus gal. Buvau uzsakius ir prazioplinau, kai saskaita aptustejo - atsaukiau naryste susiprotejus. Grazino. Grazino visoms, kiek cia rase anksciau smile.gif
Atsakyti
Po jūsų atsiliepimų ESWD paslaugom ilgai nesinaudosiu. Apsieisiui be UK. Jei labai prispirs siųsiuos tiesiai į LT arba per tarpininkes. Načert kokia koronė sujais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 27 vasario 2017 - 12:53
QUOTE(anira12 @ 2017 02 27, 12:42)
Tai taip, bet siunčiau pretenziją ir foto ESWD. kaip jau sakiau,venipakas nebendrauja. Skambinau, sakė turi kreiptis siuntėjas.

Bet kaip gaila ...  faina striukė būtų  angel_sadangel.gif  https://www.uniqlo.c...7SMA006000.html

vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Praeitą savaitę atsiemiau nemažai ESWD UK ir DE siuntinių iš PA sandėlio. Nėra nei vieno pažeisto siuntinio.
Kadangi pas mus įprasta dalintis tik blogais įvykiais, aš dalinuosi savo teigiama patirtimi ir sklandziu bendradarbiavimu su ESWD.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 27 vasario 2017 - 12:57

mano drauges suntinio buvo panasi istorija. As skambinau del siuntinuko, ir pasakiau , kad ta ir ta diena buvo jiems atsiusta didele zalando deze smile.gifie pasake ne mes neturime. Sakau ne jus turite, ejo ieskoti, grizo , sako neturime. Tada sakiau didele zalando deze , su oranziniu , nuejo vel, nieko nerado , ir tada sakau tikrai yra , eikite dar , nuejo trecia karta ir ta deze rado. Zodziu jusu atveju as nuvaziuociau i vieta ( bet man atrodo jus kauniete ) bet jei vilniete , tikrai vaziuokite ir sakykite , kad is tos ir is tos parduotuves tokia tokia diena , jus gavote patvirtinima , kad pristatyta. Manau atras ta deze , nes mano siuntinius taip pat Olegas pasirasyneja.

O siaip su kuo jus bendraujate ? as su Paulium , ne sakau kad greitai, bet gan kantriai jis bendrauja, jei norite parasykite man i az as duosiu juo kontaktus. Gal Pakeitus zmogu jis ir jums atras siuntinius jusu .

Analogiska situacija pas mane buvo:) sakiau kokia deze, kokios spalvos ir t.t. ir tik tada surado

Atsakyti
JMD, o ta pretenzijos forma yra kažkur venipak tinklapyje ?
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2017 02 27, 12:59)
JMD, o ta pretenzijos forma yra kažkur venipak tinklapyje ?

skypas tavo ijungtas? atsiusiu as tau
Atsakyti
as taip pat galiu pasidalinti geromis naujienomis apie eshopa smile.gif pasiemiau gal jau kokius 7 siuntinukus, vskas ok, beda tik , kad nespeju pasverti smile.gif bet jau cia mano problema. Galiu uz tai pasidalinti striuke vaikui nupirkau vasarai lietaus , na nereali , viduje fliziukas , prie geltonu crocsu , super dera, spalva praktiskai identiska

https://www.zalando....16j002-e11.html va batukaui
https://tuclothing.s...;searchProduct= va grazi , geltona

zodziu gerai , kad yra eshopas , neisivaizduoju jei cia reiketu viska pirkti. Tikiuosi viskas bus su jais gerai , ir draugausime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 27, 13:05)
skypas tavo ijungtas? atsiusiu as tau

nea. darbe esu. Gal į paštą gali? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2017 02 27, 13:12)
nea. darbe esu. Gal į paštą gali?  4u.gif

jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 02 27, 13:19)

Ačiū wub.gif

Jei užbraukėte “NE”, pretenzija nebus nagrinėjama ir į ją nebus atsakyta.

O pas mane būtų du punktai iš keturių "NE"
Tikiuosi tokią pačią pildys ESWD unsure.gif
Atsakyti

renku https://www.sonnen-apotheke-shop.de
vokieciu vaistine-vaistai, kosmetika, siuslerio druskos
rinksiu iki nemokamo siuntimo(100 eur)

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress/omniva pastomatais
Seb bankas,pinigus prasysiu is anksto

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
truksta apie 40 eur iki uzsakymo
Atsakyti