Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: [b!]Vakar[/b!], 09:37
Sveikos, ar Mango grąžinimas mokamas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2025 06 05, 11:06)
Sveikos, ar Mango grąžinimas mokamas?  4u.gif

Vat puslapyje nerašo, kad mokamas. Mango neteko grąžint...
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2025 06 05, 13:06)
Sveikos, ar Mango grąžinimas mokamas?  4u.gif

Mokamas ir vargo vakariene ten su jais... cia ne lietuviskas Mango... pirkite is soulz.lt, ten dauguma Mango prekiu, aisku ne visos ir kainos gali skirtis
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2025 06 02, 00:17)
O koki turit laidini?

Ne manęs klausiat, bet aš turiu Miele, gal prieš 6 metus pirktą, kai dar galima buvo nusipirkti galingesnius. Jis kaip naujas, nors nuolat naudojamas. Labai ergonomiškas ir patogus
Atsakyti
Pas mane laidinis Philipas, manau, kad visi laidiniai neblogi gerų firmų.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 06 05, 15:41)
Pas mane laidinis Philipas, manau, kad visi laidiniai neblogi gerų firmų.

Prieš Miele turėjau Philips ir Samsung. Nu labai didelis skirtumas, net pati nustebau, kaip taip gali būti. Man Miele patogumas niekam neprilygsta
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 06 06, 09:44)
Prieš Miele turėjau Philips ir Samsung. Nu labai didelis skirtumas, net pati nustebau, kaip taip gali būti. Man Miele patogumas niekam neprilygsta

Kuo fainiau?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 06 06, 12:10)
Kuo fainiau?

Žymiai ergonomiškesnis ir manevringesnis. Visos detalės kur kas patogiau keičiasi. Jo net rankena žymiai patogiau rankoje laikosi. Išsivalo ir išsiplauna kur kas patogiau. Antgaliai labai patogūs net laiptų pakopoms siurbti.
Anksčiau laidinį pas mus naudodavo tik namų tvarkytoja, aš tik dysoną imdavau, nes nervino laidinis, o dabar dysonas nebent virtuvę greit prasiurbt
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2025 06 06, 10:44)

Turime Miele jau net nežinau kiek metų tai man jis pats geriausias. Dyson joks neatstoja Miele.
Atsakyti
O kaip Miele belaidžiai?
Atsakyti