Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Rita003 @ 2025 11 20, 16:08)
Sveikos, tikrai buvo temoj kalbėta apie kilimus. Gal siuntėtės kas nors? Nereik prabangos, reikia kad būtų praktiškas, turim augintinį smile.gif

Ikea arba rugvista.com

Aš vargstu su kilimais jau pusę metų biggrin.gif
Atsakyti
Va ką man atrašė dėl tų plaukų priemonių:

Unfortunately, we’ve had to make the difficult decision to pause shipping to Lithuania due to ongoing issues with delivery reliability, high rates of lost or delayed packages, and inconsistent tracking updates that impact the customer experience. We’re actively working on finding better shipping solutions and hope to resume service to your region in the future. In the meantime, we truly appreciate your understanding and support.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 20, 19:28)
Ikea arba rugvista.com

Aš vargstu su kilimais jau pusę metų biggrin.gif

Ačiū, tikrai ikejoj gal reikia pasidairyti. Net nepagalvojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 20, 22:25)
Va ką man atrašė dėl tų plaukų priemonių:

Unfortunately, we’ve had to make the difficult decision to pause shipping to Lithuania due to ongoing issues with delivery reliability, high rates of lost or delayed packages, and inconsistent tracking updates that impact the customer experience. We’re actively working on finding better shipping solutions and hope to resume service to your region in the future. In the meantime, we truly appreciate your understanding and support.

Aš kažkaip sudvejojau pirkt per tarpininkę šį kartą dėl svorio. Nes bus kosminė kaina. Man draugė į Lenkiją nupirko. Pirkau už 100€, sumokėjau apie 20€ mokesčių. Pažiūrėsiu ar išsidūriau ar ne.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 22, 12:44)
Aš kažkaip sudvejojau pirkt per tarpininkę šį kartą dėl svorio. Nes bus kosminė kaina. Man draugė į Lenkiją nupirko. Pirkau už 100€, sumokėjau apie 20€ mokesčių. Pažiūrėsiu ar išsidūriau ar ne.

Pudra - sveria mažai.
Kiti du - nėra irgi labai didelių talpų. Tai kokie 700 g?

Parašyk, kaip tau gausis, kai jau ateis.
Atsakyti
Sakykite, kaip perkate iš UK? Galvojau paprasčiau būtų per tarpininkę, dėl visų PVM ir ir išmuitinimo, bet iš UK matau jau niekas nebeužsakinėja
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 22, 21:59)
Pudra - sveria mažai.
Kiti du - nėra irgi labai didelių talpų. Tai kokie 700 g?

Parašyk, kaip tau gausis, kai jau ateis.

Pas mane gavosi 8 produktai, iš jų 2 šampūnai, kondicionierius, pastos, mano garbanom bent du. Žodžiu bus normaliai svorio.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 11 23, 00:13)
Pas mane gavosi 8 produktai, iš jų 2 šampūnai, kondicionierius, pastos, mano garbanom bent du. Žodžiu bus normaliai svorio.

aaaa, tada kic reikalas
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2025 11 23, 00:01)
Sakykite, kaip perkate iš UK? Galvojau paprasčiau būtų per tarpininkę, dėl visų PVM ir ir išmuitinimo, bet iš UK matau jau niekas nebeužsakinėja

Perku per takeonline
Atsakyti
Panos ar Timberland vyriski batai atitinka dydi?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2025 11 23, 15:54)
Panos ar Timberland vyriski batai atitinka dydi?

atitinka
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2025 11 23, 01:01)

Perku per Take online. Tik mane ju tempai knisa...lauki buna tu prekiu kaip ir kokios Amerikos, po 3 savaites...net ir is Europos unsure.gif tai jau labai extra atvejais perku per juos, karta i metus is UK pvz biggrin.gif
Atsakyti