Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(rasamal @ 2025 11 27, 15:21)
Merginos pasidalinkit  4u.gif
Kokius turite kavos aparatus namie
Neišsirenku
Dažniausiai geriama kava : espresso ir kava su pienu
Norisi kad mažai priežiūros butų (Ta prasme plovinėjimo visokio) ir ne griozdas ant stalviršio

Dolce Gusto kapsulinis.
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2025 11 27, 15:21)
Merginos pasidalinkit  4u.gif
Kokius turite kavos aparatus namie
Neišsirenku
Dažniausiai geriama kava : espresso ir kava su pienu
Norisi kad mažai priežiūros butų (Ta prasme plovinėjimo visokio) ir ne griozdas ant stalviršio

Nespresso kapsulinis ir atskirai pieno plaktuvas, bet su juo kava gaunasi brangesnė, jei daug geriate. mes jį naudojam kelionėms, labai kompaktiškas, o namams naudojam DeLonghi su kavos pupelėm. Turim 5 metus, labai patenkinti
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 11 27, 16:13)
Dolce Gusto kapsulinis.

Man kapsulinė kava nelabai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2025 11 27, 16:31)
Nespresso kapsulinis ir atskirai pieno plaktuvas, bet su juo kava gaunasi brangesnė, jei daug geriate. mes jį naudojam kelionėms, labai kompaktiškas, o namams naudojam DeLonghi su kavos pupelėm. Turim 5 metus, labai patenkinti

Kokį modelį turite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 27 lapkričio 2025 - 16:28
QUOTE(rasamal @ 2025 11 27, 17:28)
Man kapsulinė kava nelabai  ax.gif
Papildyta:

Kokį modelį turite?

Magnifica S https://www.kavosdra...17-magnifica-s/. Tik jei norite capuccino, su juo nepatogu jį daryti, reiktų rinktis su pieno indeliu, irgi DeLonghi Magnifica yra. Mes iš Amazon atsisiuntėm pieno plakiklį
Atsakyti

portugalvineyards koduką gal žinot? ax.gif

Mes su draugais jau kuris laikas iš de užsakinėjam. Konkrečiai vinello.eu bet yra ir kitų. Pvz bottlery pardavinėjamas man visai patinkantis baltas vynas ~15 pinigų, ten - 6,5 (su atsiuntimu gavosi, bet mes daug žmonių kooperuojamės, tai siuntimas gaunasi sąlyginai pigesnis)

Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2025 11 27, 22:36)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="73199888" data-time="1763995743">
<div>
<p>portugalvineyards koduką gal žinot? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mes su draugais jau kuris laikas iš de užsakinėjam. Konkrečiai vinello.eu bet yra ir kitų. Pvz bottlery pardavinėjamas man visai patinkantis baltas vynas ~15 pinigų, ten - 6,5 (su atsiuntimu gavosi, bet mes daug žmonių kooperuojamės, tai siuntimas gaunasi sąlyginai pigesnis)</p>

O, aciu, idomu bigsmile.gif O siuntimas nepriklauso nuo kiekio?

Mes patys buvome Portugal setubal vynuogynuose, tai ta meilė portugališkiem vynams dar didesnė. Ir man patinka moscatel vynai (ne porto, bet panašu, lengvesni).
Atsakyti

O, aciu, idomu bigsmile.gifO siuntimas nepriklauso nuo kiekio?

Mes patys buvome Portugal setubal vynuogynuose, tai ta meilė portugališkiem vynams dar didesnė. Ir man patinka moscatel vynai (ne porto, bet panašu, lengvesni).

Priklauso, užtat ir siunčiamės daugiau žmonių ir didesniais kiekiais. Dabar buvo kiek mažiau nei 50 cnt už butelį. Aš kažkaip prasirgau portugališkais vynais, grįžau prie itališkų  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geliuke: 27 lapkričio 2025 - 23:01
Sveikos.
Shipzee buna ideda idomiu prekiu, bet jie visada uzsimeta ant tikros kainos ir neideda nuorodos is kur. Kaip surast is kurios pardes jie perka, noriu pirkt per usa tarpininkes, o ne per juos.
Atsakyti
Burga labai geros kainos, -25% ir papildomai -50% perkant 4 vnt. Gal kas darys užsakymą?
imčiau 1 vnt Elite už 84,95€ ir 1 vnt Tough už 49,95€
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2025 11 28, 11:12)
Sveikos.
Shipzee buna ideda idomiu prekiu, bet jie visada uzsimeta ant tikros kainos ir neideda nuorodos is kur. Kaip surast is kurios pardes jie perka, noriu pirkt per usa tarpininkes, o ne per juos.

Per Google paiešką įsimesti paveiksliuką ir ieškoti taip? O kainą rodo didesnę, nes parduotuvių siuntimo mokesčius užmeta. Nerenka krepšelių Iki nemokamo siuntimo kaip mūsų tarpininkės.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2025 11 28, 11:58)
Per Google paiešką įsimesti paveiksliuką ir ieškoti taip? O kainą rodo didesnę, nes parduotuvių siuntimo mokesčius užmeta. Nerenka krepšelių Iki nemokamo siuntimo kaip mūsų tarpininkės.

Taip moku, bet nepavyksta.
Imete Wrangler bliuzonus, pas tarpininkes nemaciau tokio pasiulymo. O per paveiksliuko paieska ismete walmart, kur seniausiai isparduota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 28 lapkričio 2025 - 16:33
QUOTE(Kirisama @ 2025 11 28, 12:58)

Yra grupė Fb. Aferistai.Sukciai. Apgavikai. Pasiskaitykit. Ten labai nesaziningai dirbama. Jos surenka iki nemokamo, patikėkit kur kas greičiau, nei kitos tarpininkės.
Atsakyti