Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2025 12 24, 14:29)
Niu, panikės, gavau based. Pirkau į Lenkiją. Mano užsakymas buvo uz 96€, mokesčių sumokėjau 22€. Daugiau man nekainavo niekas. Paskaičiavau, jog taip pigiau.

O aš negavau, nors LT buvau jau antradienį, bet... ne visi dėl savo klientų per kalėdas gali pasistengti. Apmaudu.
27 usd - 37 Eur.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 25, 10:54)
O aš negavau, nors LT buvau jau antradienį, bet... ne visi dėl savo klientų per kalėdas gali pasistengti. Apmaudu.
27 usd - 37 Eur.

Aš užsakiau lapkričio 19, gavau užvakar į Lenkiją ir vakar man jį parvežė. Ilgokai ėjo, bet čia dėl Kalėdų 100%, daug siuntinių.

Labai rekomenduoju curl cream. Esu kaip avytė biggrin.gif plaukai sukasi kaip.pasiutę. jau buvau pamiršus kokia garbanė esu biggrin.gif labai kvepia, nepaprastai fantastiškai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 12 25, 11:09)
Aš užsakiau lapkričio 19, gavau užvakar į Lenkiją ir vakar man jį parvežė. Ilgokai ėjo, bet čia dėl Kalėdų 100%, daug siuntinių.

Labai rekomenduoju curl cream. Esu kaip avytė  biggrin.gif plaukai sukasi kaip.pasiutę. jau buvau pamiršus kokia garbanė esu  biggrin.gif labai kvepia, nepaprastai fantastiškai.

Gal atsiras ir EU unsure.gif

Vyro pirštinės skirtingų dydžių. O pirkta PL per BF. Žoooodžiu...
Katė suvėmė kilimus, kaldras...
Sudaužėm indą... Jau Kalėdų rytas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2025 12 25, 12:35)
Gal atsiras ir EU unsure.gif

Vyro pirštinės skirtingų dydžių. O pirkta PL per BF. Žoooodžiu...
Katė suvėmė kilimus, kaldras...
Sudaužėm indą... Jau Kalėdų rytas lotuliukas.gif

O aš gavau tikrą kalėdų dovaną iš ryto... prieš gerų 15-18 metų skridau kažkur nebepamenu kur per Kopenhagą. Nusileidžiu CPGN, Lipu iš lėktuvo, žiūriu guli apyrankė ant grindų. Pakeliu, graži, įdomi, stilinga, atsisuku - nei žmogaus, bėgu ta alkūne kur jungia su oro uostu, ieškau žmonių, nėr nei vieno... na kąąą, liko ji man. Šyryt supypsi žinutė. Paimu telefą, paskaitau sveikinimus ir užeinu į FB. Pirmas postas Catawiki reklama. Ir čiut telefonas neiškrenta. Matau savo apyrankę. Pasirodo ji Tiffany blink.gif tik dabar sužinojau..... aš jos nežiūrinėjau ir neieškojau jokių ženklų. Dabar radau..... šakės.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2025 12 25, 13:05)
Dabar radau..... šakės.

bigsmile.gif
Atsakyti