Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 03 01, 14:06)
Siaip dar myliu HAuschka ir Green people. Vasara. Jie lengvi, skaidrus tokie.

Green people visi su stipriu kvapu? Nusipirkau paakių kremą, tai nigaliu...
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 03 01, 13:09)
Green people visi su stipriu kvapu? Nusipirkau paakių kremą, tai nigaliu...

kad jie tokie metiniai zoliniai. vieni stipriau kiti maziau. yra bekvapis. rodos tas vitamininis ar tas čė h drekiklis. nipomniu ant greicio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2017 03 01, 11:56)
na aisku,.. as tokiu  klausimu planuoju pirkti amazon.de taciau mano svoris manau bus kilogramas su trupuciu.. bet mokesiu kaip uz 2 ar ne?  ar galima prie kito zmogaus prisikooperuoti  ar imanoma tokia kooperacija su kitu zmogumi ?  nes kitu atveju nelabai apsimoka permoketi..
galbut yra tokia kuriia truksta svorio,  jeigu toks jungimasisi imanomas

taip,mokesit kaip.už 2. Man atrodo,kad 2 klientu uzsakymu i viena nejungia.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 03 01, 13:06)
Tariasi tariasi, ir nuorodas geresnių pasiūlymų įdeda, tik kažko pastaruoju metu klausimai dažniausiai būna tokie, kuriuos paprasta atrasti pačiam vos į parduotuves puslapį įėjus ar Google.
Turbūt nemažai anksčiau pirksiu per tarpininkes dėl kurso persimetė savarankiskiems pirkimams. O čia pasirodo reik kažką skaityt ir dar informacijos ieškoti...
Žodžiu, šioje temoje tikrai ne kartą mielai kėliau ir geresnių prekių nuorodas ir esant kažkokiai situacijai, jei žinojau, atrasydavau.

Dabar atėjote į temą su priekaištais, kad nėra esminės informacijos, nors ji tikrai yra, tik dėl kažkokių priežasčių jums nesimato arba nematot.

Moralus jums patinka rasyti. Cia temoje panasiai kaip mokykloje, zinau, bet nesakysiu, dar geresni pazymi gausi. Ar jums gaila, kad daugiau zmoniu nori pirkti savarankiskai? Jeigu jus vargina tokie klausimai, tai tiesiog nerasykite nieko. Dabar bijok paklausti, kad kokia temos "motinele" nemoksa neisvadintu
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 03 01, 13:14)
Moralus jums patinka rasyti. Cia temoje panasiai kaip mokykloje, zinau, bet nesakysiu, dar geresni pazymi gausi. Ar jums gaila, kad daugiau zmoniu nori pirkti savarankiskai? Jeigu jus vargina tokie klausimai, tai tiesiog nerasykite nieko. Dabar bijok paklausti, kad kokia temos "motinele" nemoksa neisvadintu

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*rutuliukas* @ 2017 03 01, 13:12)
taip,mokesit kaip.už 2. Man atrodo,kad 2 klientu uzsakymu i viena nejungia.

Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 03 01, 13:14)

Tai grįžtant prie esmės: pas jus kompiuteris ir telefonas blokavo www.eshopwedrop.lt tinklalapio peržiūrą ar vis dėl to nesugebėjote šiame puslapyje rasti informacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 01 kovo 2017 - 13:20
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 03 01, 13:18)
Tai grįžtant prie esmės: pas jūs kompiuteris ir telefonas blokavo www.eshopwedrop.lt tinklo peržiūrą ar vis dėl to nesugebėjo šiame puslapyje rasti informacijos?

Blokavo matyt, negalesiu savarankiskai ir toliau pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 03 01, 13:18)
Tai grįžtant prie esmės: pas jus kompiuteris ir telefonas blokavo www.eshopwedrop.lt tinklalapio peržiūrą ar vis dėl to nesugebėjote šiame puslapyje rasti informacijos?

Tarp kitko, man irgi kompiuteris (ne telefonas) blokavo www.eshopwedrop.lt tinklapio peržiūrą ir dalies informacijos negalėjau matyti.
O jeigu kažkas ir šiaip sau nesugeba rasti informacijos, argi tai tokia didelė problema? Vieną kartą pagelbėsit, kitą kartą bus paprasčiau. VISKAS išmokstama ir aš sakau, kad NIEKADA nereikia bijoti klausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2017 03 01, 13:38)
Tarp kitko, man irgi kompiuteris (ne telefonas) blokavo www.eshopwedrop.lt tinklapio peržiūrą ir dalies informacijos negalėjau matyti.
O jeigu kažkas ir šiaip sau nesugeba rasti informacijos, argi tai tokia didelė problema? Vieną kartą pagelbėsit, kitą kartą bus paprasčiau. VISKAS išmokstama ir aš sakau, kad NIEKADA nereikia bijoti klausti  4u.gif

Supratau supratau 4u.gif
Kitą kartą apsiribosiu sablonisku atsakymu "jūsų prašomos informacijos ieškokite jūsų nurodytame puslapyje" arba tobuliausiu variantu - patylesiu smile.gif
Atsakyti
Mano oda jautri, žiemą daugiau sausa, vasarą daugiau mišri. Kiek tik visokių ekologiškų ar natūralių kremų nebandžiau, visi iškeliavo šiukšlių dėžėn.
Dabar naudoju Clinique, o į sudėtį nežiūriu.

Žiemą toks
Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator
o vasarą
Moisture Surge Extended Thirst Relief
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 02 28, 09:24)
į batu tema  smile.gif noriu parekomenduoti ispaniska parduotuve martinelli.es. draugei parekomendavus atsisiunciau 1 pora, nesioju antra savaite ir dziaugiuos smile.gif labai kokybiski, virsus ir vidus- oda.
Siuntimas nemokamas, del grazinimo nepamenu, nes neaktualu smile.gif tik siunte ilgokai- gal 10-12 dienu...

O kaip dėl dydžių, ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 03 01, 13:56)
Supratau  supratau 4u.gif
Kitą kartą apsiribosiu sablonisku atsakymu "jūsų prašomos informacijos ieškokite jūsų nurodytame puslapyje" arba tobuliausiu variantu - patylesiu smile.gif

Geriau tas tobuliausias variantas mirksiukas.gif
Atsakyti