įmeskit čia foto ar į až - reikia man labai džinų pavasariui

Kuom papuošti berniuką pirmam gimtadieniui?

o sesės laukia gi su nekantrumu...pirmas brolio gimtadienis

as aprengiau dzinsais ir baltiniukais ir buvo dzinsuotas bicas. nedejau jokiu varliu, jau lakste ir buvo visas pasiutes

Papildyta:
ok. rytoj idesiu. neberandu levuku puslapy. rodos 711 serijos. o uz keliu minuciu islekam i Kauna i koncerta

Papildyta:
ok. rytoj idesiu. neberandu levuku puslapy. rodos 711 serijos. o uz keliu minuciu islekam i Kauna i koncerta

maniskis pasiutęs nors dar nevaikšto

nesitikėjau,kad tie berniukai tokie aktyvus...nu ne mano amžiui jau

DEME kompeltukas tobulass

Papildyta:
ir dar varlyte man labai grazu
žinokit mano vienmetukui buvo iki lempos makvynai. va trimeciui keturmeciui tada joooooaaaaa

sąskaita su LT ir rinkitės pagal banką, iš kokio vedate į payserą, tokią pat ir payseros imkit

Sąskaita turite nurodyti Paysera Swedbank sąskaitą, o pastabose nurodyti savo kodą EVP731..
Gavejas: Paysera LT
AB bankas Swedbank, Saskaitos numeris: LT567300010127429888

a, gal but maniskiui labai patiko, nes tuo metu brolis irgi jais domejosi

Ačiū, viskas aišku

Kuom papuošti berniuką pirmam gimtadieniui?

o sesės laukia gi su nekantrumu...pirmas brolio gimtadienis

Jum jau metukai

Gavejas: Paysera LT
AB bankas Swedbank, Saskaitos numeris: LT567300010127429888
Ačiū

"JMD parašė
10 metu neperku drabuziu parduotuvese, nebent uzsienyje arba nebent vaikui treningines kelnes. BEJE HELP!!!! kur gaut vaikui kelnes i darya, kad uz 2 dienu negriztu kiaurais keliais??? bo bankroc tuoj bus "
Pas mano vaika irgi visu kelniu keliai "saibom" eina...
Tik vienas turejom ,kurias istisai tase gal nemeluojant 3 metus, nes nupirkau kai ilgos buvo ir apacia uzlenkdavau viena karta, tada normaliai nesiojo metus ir dabar dar trina kartais nors jau kaip bridzai ilgis:))) Tai buvo Kiabi haremo tipo treningai... Dabar tokiu pas juos nera, bet kazkas panasaus:
http://www.kiabishop...-years_P492001#
Daugiau kelniu is ju neturejom, tai nezinau ar cia pasiseke tiesiog ar ten visu kelniu tokia kokybe, nes kaina tai buvo juokinga....is parduotuves atsimenu isejau gal su kokiais 3 didziuliais maisais vaikisku drabuziu:))0