QUOTE(Dziugile @ 2017 03 13, 08:28)
Jei kas užmatytumėt ECCO Snowboarder pigiau nei 50 eur

pašaukit
Ieškau 34 d. Spalva berniukiška. Tokio modelio
https://www.amazon.d...e...;th=1&psc=1
turi sunus tokius. salo kojos. trumpi, sniegas vidun byra. prasciausi batai kokius teturejom. pirkau rudeni uz 43 eur atrodo. ir paskui keikiaus visa laika.
Papildyta:
QUOTE(Lin1 @ 2017 03 12, 23:06)
lyg klausiau apie gil bret striukes, tik neprisimenu ar klausiau ar siltos jos? radau ;yg ziemine striuke raso 90 puku, 10 plunksnu , pagal mane ziemine, ar siltos jos ? kainavo 300 db radau uz 100 eur ir jeigu nesioju 38 dydi ar 36 butu geras? vokiski rubai lyg didinti ? Aciu patarsiancioms
Papildyta:
jas radau amazon.de svetaineje
Papildyta:
gal ju yra pas mus parduotuvese pasimatuoti ?
kaip jau esu atsakiusi, dabar deviu Gil Bret pavasarine striuke-paltuka. Kadangi visiskai neaisku ka ten perkate, vsisikai negalime atsakyti i tamstos klausima. Pas mane tokia pat sudetis, bet mano striuke pavasarine. Pas juos keisti dydziai. Siaip deviu XL, vokiskas dydis 44-46. Sito paltuko/ striukes pirkau 42 prie kurio buvo parasyta XL. Ir man puikiai tiko. Todel reikia pastudijuot ju dydzius kad neapsisaut.
Savo paltuka/striuke (2 viename, patiko kad galiu devet striukele ir ant virsaus mocheros uzmestuka atskirai) pirkau is brandsforfriends uz 89 , pries tai kainaves 399 . Bet nematau uz ka reiktu moketi tuos 400 . Nors kokybe rubo tikrai superine.