Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2017 03 14, 11:09)
A kokia ten juuurrraaaaa  wub.gif  Eilate...zuvytes palei kojas plaukioja  biggrin.gif noriu!!
Ryunair gal skrido?

Kaip suprantu i Eilata Ryainair skraidina is Kauno? Bet balandziui skrydziu man nemeta...tik kovui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 14 kovo 2017 - 10:44
QUOTE(Musmiryte @ 2017 03 14, 11:42)
Mes čia ir varysim  4u.gif

Pavydžiu wub.gif . baltai. Kada važiuojat? Mes užpernai buvom, per valentinkę pataikėm, tai nėra žodžių nupasakot kokia šventė buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 14 kovo 2017 - 10:46
QUOTE(Bluntė @ 2017 03 14, 11:40)
Matot kokie skirtingi zmones

As irgi prie transporto ir dirbdavau daug daugiau nei priklauso. Nes vaiku nebuvo

Todel tokiais atvejais suprantu tuos zmones ir dziaugiuosi jei jie asmeniskai paskambina ir atsipraso. Paskambint tai ne emailu parasyt. Nes nezinau kas kitam laido gale pakels rageli. Kokia nuotaika ir pan

Mytoys oi ne visiem atsiunte. Matyt neidemei skaitet diskusija. Vien man atsauke 2 uzsakymus i Lt darytus. Jau nekalbu kad de ribose nieks negavo, nors iduota kurjeriam net i rankas buvo

O Vartotoju teises imtusi nebent pinigu neatgautumet. Nera tokio istatymo kad privalo pardavejas parduot kiek nurodyta. Nes gali ir nebut prekes sandely kaip pvz

Su tokiais grasinancisais Vartotoju teisem oi kiek dirbom. Ir net patys tokiem klientam tas Vartotoju teises kvietem smile.gif

Aš tai labai netgi suprantu. Jei kainos skirtumas (lyginant su tokia pat kitur) būtų tikrai ne toks žymus, tai gal ir galima savo teises reikšt, bet šiuo atveju jau net mums buvo aišku, kad klaida ir tai žinant reikšt dar savo teises... aš ne tokia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 03 14, 10:44)
Kaip suprantu i Eilata Ryainair skraidina is Kauno? Bet balandziui skrydziu man nemeta...tik kovui unsure.gif

Paskutinis skrydis kovo 23 (su ryanair).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 14 kovo 2017 - 10:49
QUOTE(Lux @ 2017 03 14, 11:43)
Bet iš oro uosto einant link autobuso pripuola. Mes irgi tik viešbutyje sėdėjom ir visą laiką nardėm, nesiskundėm

Ai nu tiek iškęsti galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 14, 11:45)
Pavydžiu wub.gif . baltai. Kada važiuojat? Mes užpernai buvom, per valentinkę pataikėm, tai nėra žodžių nupasakot kokia šventė buvo wub.gif

Kovo pabaigoj ax.gif Vaikams mokykloj atostogos prasideda, tai ir derinom, kad vaikų atostogų metu kažkur kur šilta nuvaryt...
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 03 14, 10:40)
Matot kokie skirtingi zmones

As irgi prie transporto ir dirbdavau daug daugiau nei priklauso. Nes vaiku nebuvo

Todel tokiais atvejais suprantu tuos zmones ir dziaugiuosi jei jie asmeniskai paskambina ir atsipraso. Paskambint tai ne emailu parasyt. Nes nezinau kas kitam laido gale pakels rageli. Kokia nuotaika ir pan

Mytoys oi ne visiem atsiunte. Matyt neidemei skaitet diskusija. Vien man atsauke 2 uzsakymus i Lt darytus. Jau nekalbu kad de ribose nieks negavo, nors iduota kurjeriam net i rankas buvo

O Vartotoju teises imtusi nebent pinigu neatgautumet. Nera tokio istatymo kad privalo pardavejas parduot kiek nurodyta. Nes gali ir nebut prekes sandely kaip pvz

Su tokiais grasinancisais Vartotoju teisem oi kiek dirbom. Ir net patys tokiem klientam tas Vartotoju teises kvietem smile.gif

del mytoyso nezinau, gaila , kad ne visoms pasiseke:) nes net data atsimenu kada buvo , kovo 19 smile.gif per vyro gimtadieni, laukiu siais metais , gal bus smile.gif

o del to reikalauti ar ne tai yra sazines klausimas. Bet tokia teise vartotojui yra suteikta.
o kalbant del darbo santykiu , tai mano praktika, kad atsiradusius nuostolius del darbuotojo kaltes darbdavis padengia darbuortojo saskaita . Nemaciau dar , kad butu kitaip , nebent kalba eitu apie labai azas sumas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 14, 11:42)
nu rimtai  tongue.gif
Papildyta:

Eilate pigiau nei Telavive. Pradedant soliarka baigiant smutkom. Ten visas Izraelis apsipirkt varo. kazkokia ten zona kur papigam biggrin.gif

Eilatas toli smile.gif
Visi varo pas arabus pirkt smile.gif Matytum Jafa sestadieni biggrin.gif
O uz Tel avivo ir kitu didesniu miesto saugumo zonos yra arabu taskai smile.gif
Tai ir produktus ir masinas pas juos remontuoja smile.gif ir statybines medziagas smile.gif
Vaziavau pro ta zona . Maciau garazelius biggrin.gif
Atsakyti
https://www.mytoys.d...en-4274992.html 29 dydis su 20 proc labai gera kaina
Papildyta:
https://www.mytoys.d...es-4273823.html ir mergaitei 29 dydzio
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 03 14, 11:51)
Eilatas toli smile.gif
Tai ir produktus ir masinas pas juos remontuoja smile.gif ir statybines medziagas smile.gif

Hm, nors ten gyvenau, bet į teritorijas shopintis niekad nevariau.
Atsakyti
Mergaites koki paspirtuka suaugusiam zmogui patartumet (iki 65kg).. unsure.gif Prireike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 03 14, 10:51)
Eilatas toli smile.gif

tai zinau kur Eilatas biggrin.gif priesingoj pusej biggrin.gif
Atsakyti