elizieja siulyciau kad vezimo pirkėjas pats susiorganizuotų atvezimą
patikėk nėra pigu tokius dalykus siųsti
nes ir svoris ir gabaritai
Mergaites, padekit
Kaip apmoketi uzsakyma is sios vaistines
Uzsakiau, bet lyg niekur neradau pasirinkti, kaip apmoketi ir man ismete, kad uzsakiau ir pasirinkau isankstini apmokejima
https://www.aptekaol...hp?preview=true
Kaip apmoketi uzsakyma is sios vaistines
Uzsakiau, bet lyg niekur neradau pasirinkti, kaip apmoketi ir man ismete, kad uzsakiau ir pasirinkau isankstini apmokejima
https://www.aptekaol...hp?preview=true
QUOTE(Iriska @ 2017 03 18, 14:35)
Jo, būna ir taip
Sveiki,
gal kas mytoys.de užsakote? Šiauliai ir aplink
QUOTE(Suprem @ 2017 03 18, 17:17)
As galeciau uzsakyti, bet siuntimas 13 eur per puse butu
O gal kas Vilniuje MYTOYS siuntimą perpus norėtų pasidalinti? Lazdynai, būnu Senamiestyje keletą vakarų per savaitę.
QUOTE(elizieja @ 2017 03 18, 12:56)
Merginos, ar kam teko dideli vežimą 3in1 siųsti ar tai per autobusų siuntas, ar per kurjerį - klausia kokia kaina būtų, bet pvz per autobusų stotį, tai ten kraštinės surašytos, o čia net 3daiktai, reikia Emmaljunga iš Klp į Druskininkus paskaičiuoti, gal kas kokios patirties turėjote? 
Kiek domėjausi per autobusų siuntas labai brangu siųsti, ir kuo tolimesnis atstumas tuo brangiau, nes ten ne tik nuo dydžio, bet ir atstumo priklauso, taip kad į Druskininkus iš Klaipėdos bus brangu. Esu siuntusi dar prie litų per paštą tai už panašų vežimą mokėjau 32 Lt, nežinau ar eurais kas pasikeitė, ten reikia paskaičiuoti pagal kilogramus ir jie priskiriami didelių matmenų siuntiniams, yra surašytos kainos pašto puslapyje.
QUOTE(Klaudijaaa @ 2017 03 18, 19:20)
Kiek domėjausi per autobusų siuntas labai brangu siųsti, ir kuo tolimesnis atstumas tuo brangiau, nes ten ne tik nuo dydžio, bet ir atstumo priklauso, taip kad į Druskininkus iš Klaipėdos bus brangu. Esu siuntusi dar prie litų per paštą tai už panašų vežimą mokėjau 32 Lt, nežinau ar eurais kas pasikeitė, ten reikia paskaičiuoti pagal kilogramus ir jie priskiriami didelių matmenų siuntiniams, yra surašytos kainos pašto puslapyje.
O kaip tokį daiktą supakavot, nes pašte dėl mažų siuntinuku kabinėjasi...
QUOTE(elizieja @ 2017 03 18, 20:04)
As irgi kazkada vezima siunciau, tai pakavau su dideliais siuksliu maisais, klijavau lipnia juosta.
gal kas sporirect perkate?
Yra mergytes nauju Mytoys koduku?
QUOTE(D'esire @ 2017 03 18, 20:34)
ne , o yra ka ten pirkti ? nes pries tai tai jie nemazai basuciu buvo ismete , pagalvojau nacerta vasara pirkau , kad visus metus stovetu . Idomu pries ziema zieminiu batu bus ? kaip buna ?