Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Yoox kai kam siandien papildoma 30 off. taiko kasike.
Atsakyti
Gal kas planuojate kavos pirkti ir į kompaniją priimtų? Geriau Vilnius.
Atsakyti
del zalando , as daznokai perku , ir paprasta ir zalando lounge - dar jie turi pakvietimus, tai jei kas dar nepirko, prasome man i az smile.gif as jums atsiusiu , zinau tikrai , kad as gausiu 7 svarus smile.gif)))))))) manau jus gausite tiek pat smile.gif bet 100 proc garantuoti negaliu. Ir tie kodai su 7 svarai galioja ilgai , gal kokius 6 menesius , na 3 tai tikrai smile.gif

zodziu , kam reikia rasykite man smile.gif siusiu jums pakvietima, cia zalando lounge smile.gif
Papildyta:
pasiziurejau, as gausiu 8 svarus , ir jus gausite 8 svarus - smile.gif cia del zalando lounge
Invite your friends to Zalando Lounge!
Your friends register and receive a £8² welcome coupon
You receive a £8² coupon for each of your friends that places an order.

va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 22, 15:01)
del zalando , as daznokai perku , ir paprasta ir zalando lounge - dar jie turi pakvietimus, tai jei kas dar nepirko, prasome man i az smile.gif as jums atsiusiu , zinau tikrai , kad as gausiu 7 svarus smile.gif)))))))) manau jus gausite tiek pat smile.gif bet 100 proc garantuoti negaliu. Ir tie kodai su 7 svarai galioja ilgai , gal kokius 6 menesius , na 3 tai tikrai smile.gif

zodziu , kam reikia rasykite man smile.gif siusiu jums pakvietima, cia zalando lounge smile.gif

Aha, pakviečiau save kitu emailu ir iškart accounte Coupons skiltyje radau 8sv kodą, liuks mirksiukas.gif Ačiū už info.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 22, 15:06)

Papildyta:
pasiziurejau, as gausiu 8 svarus , ir jus gausite 8 svarus - smile.gif cia del zalando lounge
Invite your friends to Zalando Lounge!
Your friends register and receive a £8² welcome coupon
You receive a £8² coupon for each of your friends that places an order.

va smile.gif

parašiau a.ž. dėl pakvietimo 4u.gif
Atsakyti
Jei kam reikia Verbaudet koduko, rašykite AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 03 22, 14:06)
Aha, pakviečiau save kitu emailu ir iškart accounte Coupons skiltyje radau 8sv kodą, liuks mirksiukas.gif  Ačiū už info.

prasome smile.gif man tikrai negaila smile.gif ir jums 16 svaru nauda smile.gif as tai megstu tokius bonusus smile.gif turejau ta nuolaida , vaikui ecco batai gavosi 14 svaru smile.gif buvau patenkinta baisiai
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 22, 15:30)
prasome smile.gif man tikrai negaila smile.gif ir jums 16 svaru nauda smile.gif as tai megstu tokius bonusus smile.gif turejau ta nuolaida , vaikui ecco batai gavosi 14 svaru smile.gif buvau patenkinta baisiai

Kur tas invite your friend nu niekur nematau??
Atsakyti
Sveikos,

Priimciau 1-2 klaipedietes prie mytoys uzsakymo (25% nuolaida). Noreciau uzsakyti 1-2 val begyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 03 22, 14:42)
Kur tas invite your friend nu niekur nematau??

einate i account , po to my overview ir tada ziurekite i kaire puse - pamatysite invite friend
Atsakyti
H&M 20% nuolaida VAIKŲ PREKĖMS

Parodę mūsų „Facebook“ paskyroje esantį pasiūlymo paveikslėlį parduotuvės kasoje, gausite net 20 % nuolaidą visam vaikų prekių krepšeliui.
Nuolaidos nesumuojamos. Pasiūlymas galioja visose fizinėse „H&M“ parduotuvėse Lietuvoje š.m. kovo 23 - balandžio 9 d
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 03 22, 14:57)
H&M 20% nuolaida VAIKŲ PREKĖMS

Parodę mūsų „Facebook“ paskyroje e...
4u.gif

Sakiau kaip gerai, mergina rankinuko užsigeidė, bus smagiau pirkt, kai šalia namų
Atsakyti