Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kaira @ 2017 03 26, 23:00)
Na man tai jis irgi baisus biggrin.gif Atrodo visiškai mokyklinis, o ne naminis. Bet gal, sakau, labai jau patogus ir geras toks, tada grožis kaip ir paskutinėj vietoj smile.gif Tik tiek, kad kaip be stalčių, tada atskirai reikia pirkti. Žodžiu, norisi žinoti ką dabar žmonės perka pirmokams, nes paskutinį kartą pirkau prieš 12 metų smile.gif

O kam tie pakeliami stalai reikalingi? Viskas krenta nuo ju. Mokykloje irgi ant tiesiu raso. Mes pirkome is Ikejos. Grazus, baltas, nedidelis staliukas. Ir spintele salia su stalciais nupirkome
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 03 26, 18:54)
Merginos, radau lenku parde, kuri nuo 50 eur siuncia buitine chemija, kosmetika ir pan. i LT nemokamai. Gal visai apsimoka apsipirkti skalbimo priemoniu, gyvunu maisto ir viso kito ko lietuviai vaziuoja i Lenkija smile.gif www.superkoszyk.pl

bandete pirkti? patikima, viskas ok?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 03 27, 08:58)
bandete pirkti? patikima, viskas ok?

Mane irgi domina ar kas nors yra pirkę. Aijos, jei apsiimtumėt rinkti, prisijungčiau.
O aš galvoju SD pirkti. Gal būtų norinčių prisijungti siuntimui pasidalinti. Norėčiau, kad siuntimas kiekvienai būtų 3-4 eur. Šiauliai, bet galiu ir persiųsti. Pirkčiau trečiadienį arba ketvirtadienį.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif gal kas Vilniuje planuoja pirkti is spirtsdirect? Prisijungciau.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 03 27, 07:21)
Pati matote, kad yra. Vilniuje korepetitoriaus už 7 Eur nerasite.

Yra. Pati moku 10 eurų už du vaikus. Ir dar mokytoja gyvena kaiminystėje, sekančiame name.
Atsakyti
QUOTE(al-ta @ 2017 03 27, 00:16)
Dėl stalų. Maniškiai patenkinti tokiais stalais http://www.monoideja...las-vaikui.html. Perkamas tik stalas, o jau visi priedai atskirai. Tad, pirkome tik stalą ir tą stalčiuką išssitraukiantį iš jo (organaizerį). O paskui manėme, kad pažiūrėsime, kokio reikės stalčių bloko ir pridėsime, bet pasirodo dar nieko nereikia, nors jau prabėgo 6 metai (mažiau stalčių - mažiau bereikalingų daiktų smile.gif )

Mes kai ieskojom, apziurejom ir tuos stalus, viskas ok, grazus, kokybiski, funkcionalus, bet abejoju ar protinga stalui plot tokia suma unsure.gif Musu Kettler kainavo 150 euru, patenkinti nuo iki, ir irgi galima vosikius priedus pirkt- stalcius ir pan.

QUOTE(aijos @ 2017 03 27, 08:51)
O kam tie pakeliami stalai reikalingi? Viskas krenta nuo ju. Mokykloje irgi ant tiesiu raso. Mes pirkome is Ikejos. Grazus, baltas, nedidelis staliukas. Ir spintele salia su stalciais nupirkome

Jo, tos kampo pakelimo funkcijos ir mes nenaudojam ir nelabai suprantam kam jos reik, juk nepatogu rolleyes.gif Auganti pirkom vien del to, kad galima butu pati auksti reguliuot vaikui augant,o auga jis pas mus labai spaciai. Bet pasikartosiu, mes investavom i stala 150 euru,o ne 400...Ikejinius ziurejau, kokybe nesuzavejo kazkaip, nors gal tik vizualiai taip pasirode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 27 kovo 2017 - 08:35
Kažkada buvo populiarūs smart games žaidimai. Man tik dabar prireikė, gal pasufleruosite, kur žiūrėti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2017 03 26, 22:22)
Sakykit,kas turit Swedbank Mastercard Debit card, ar visose parduotuvese praeina. Amazon man atmete. Ebay lyg praejo.

tik ja visad visur perku
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 03 27, 09:22)
Yra. Pati moku 10 eurų už du vaikus.  Ir dar mokytoja gyvena kaiminystėje, sekančiame name.

Gal galite duoti kontaktus AŽ? Norėčiau pigesnio korepetotoriaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(al-ta @ 2017 03 26, 15:02)
Tuomet renku Vilniuje (Pilaitė) iš worldofsweets.de
Jungiamės 4u.gif Rašyti AŽ

JUNGIAMĖS 4u.gif Noriu kuo greičiau (šiandien) užsakyti 4u.gif

QUOTE(aijos @ 2017 03 27, 07:51)

Galima ir tiesiai laikyti, ir pakelti (pvz. dukrai labai patogu šiek tiek pasviręs, o pas sūnų - tik tiesiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo al-ta: 27 kovo 2017 - 08:49
Mano bernas uzsimane led batu blink.gif blink.gif blink.gif siaubeli tu mano...is kur juos uz pigiai gaut? kokiu 40 euru tai nafik nemokesiu tikrai uz toki s... is kokio Aliexpresso? bet nesusidurus as su juo, kaip ten pirkt, paprasta?na 50 psl temos skaityt tai neturiu laiko, tai nesiuskit biggrin.gif biggrin.gif Gal kas pirko tokios batus, kazka galit uzrodyt? Ziurejau SD, tai arba balti arba juodi, balti nepraktiska, juolab dermantinas, juodi vasarai ne...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 27, 09:04)
Mane irgi domina ar kas nors yra pirkę. Aijos, jei apsiimtumėt rinkti, prisijungčiau.

as irgi prisijungciau rolleyes.gif
Atsakyti