Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Norėjau paklausti, o Zalando ir Zalando lougne kaip suprantu ne tas pats, čia dvi skirtingos parduotuvės?
Prisiduodu - blonde esu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, rinksiu užsakymą iš Violey.com VIOLEY

Labai didelis žinomiausių gamintojų ekologiškų prekių pasirinkimas žymiai mažesnėmis kainomis nei LT

Jei susirinks 6 pirkėjos, siuntimas kiekvienai +4.5eur, už tokią sumą kiekviena galės užsisakyti prekių iki 5kg svorio smile.gif

Dėl užsakymų, rašykit el. paštu: ruta.keramika@gmail.com

Atsakyti
Gal kas esat susidure su ranku prakaitavimu? Kokiu priemoniu gal yra rankoms tept? Aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 19, 18:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="strakalinė" data-cid="71578265" data-time="1492610150"> Merginos o perkat kas nors iš www.cocosa.co.uk? Pirmą kart bandau ir kažko neleidžia atsiskaityt. Gal žinot kame kampas?</blockquote> Viskas gerai su ta parduotuve. Jau daug metu ji mano megiamiausia. Pirkdavau is ten dar kai jie tiesiai i lt siusdavo gal pries kokius 7 metus...as paypalu pas juos atsiskaitineju....pries savaite pirkau paskutini karta berods....viskas ok, nebent dabar uzblokavo mus:)))
<p>Prie to pacio...gal kam cocosa pakvietimi reikia?</p>

O ka jis duoda? 4u.gif

QUOTE(Dameri @ 2017 04 19, 19:53)
Norėjau paklausti, o Zalando ir Zalando lougne kaip suprantu ne tas pats, čia dvi skirtingos parduotuvės?
Prisiduodu - blonde esu  4u.gif

Is esmes ta pati kontora, bet atskiros parduotuves smile.gif
Atsakyti
Merginos, o kada ismeta naujus sale Zalando Lounge ?
Siandien isijungus pamaciau DKNY laikrodzius, bet jau nebebuvo pigesniu verysad.gif
Tokiu fainuciu buvo. Gaila, kad velai pamaciau.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 19, 20:52)
Siandien isijungus pamaciau DKNY laikrodzius, bet jau nebebuvo pigesniu verysad.gif

Visada rodo laiką ir kiek liko valandų iki naujo sale
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2017 04 19, 20:19)
Gal kas esat susidure su ranku prakaitavimu? Kokiu priemoniu gal yra rankoms tept? Aciu atsakiusioms  4u.gif

Vidų reikia susitvarkyti, čia ne išorinė problema ;)
Atsakyti
Kažkas buvot iš cocooncenter purškiklį berods biodermos nuo saulės rekomendavę, nerandu kurį. Gal priminsit? ax.gif Arba šiaip ką galit rekomenduot, bet kad nebūtų tik apsauga, bet ir gražų įdegį duotų... nžn kaip vadinas... smile.gif
Atsakyti
[quote=oplia5,2017 04 19, 12:11]
[quote=Ulryka,2017 04 19, 12:09]
Gal kas Vilniuje renkate uzsakyma is COCOONCENTER? Prisijungciau 4u.gif
Ir as Vilniuje jungciausi ☺
[/quote]
Sveiki, as taip pat prisijungciau Vilniuje!
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2017 04 19, 21:39)
Sveiki, as taip pat prisijungciau Vilniuje!

Kas renka? Man reikia jūros vandens pasibaigė vaikams.
https://www.cocoonce...100ml/4440.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 19 balandžio 2017 - 21:02
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 19, 19:52)

darbo dienomis nuo 9 val ryto o savaitgali nuo 10 val rto.

bet siaip pavaziavus i apacia visada galite matyti kas bus sekanciomis dienomis, kokie sale
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2017 04 19, 08:42)
kas naudojat pajury uzuovejas parodykit kokia pirkti i ka atkreipti demesi, del vaiku reikia smile.gif
https://www.amazon.c...;qid=1492580160

Ir man aktualu smile.gif gal kas kokią tokią "automatinę" turi, kad nereikėtų montavimais užsiimti?

Kas vargsta su zalando lounge adresais, susiveskit adresą zalando.co.uk, ten puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitCocktail: 19 balandžio 2017 - 22:42