Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Fabiana @ 2017 05 03, 12:31)
Ten kažkokia technika ar tai priklijuoja, ar su kažkokiu aparatu prispaudžia. Buvo pas dukrą į mokyklą atvažiavę kažkada, padarė ant vienos striukės.

Man šie patinka, gali pats sugalvoti paveiksliuką, lengvai klijuojasi ;)

https://www.facebook...ingsreflectors/
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 05 03, 13:26)
viskas smile.gif radau mazyliuose toki , nauja uz 25 , ir dar rozini, tai ir nusipirkau. vis tiek mano mergaitei per didelis tas , o cia vasara pabus , tada pirksiu jau normalu , be milijono rankenu, gal dar ir kaina rasu uz kokiu 35 - 40 smile.gif))

Atsargiai su juo. Temoj pamenu mama rase, kaip skaudziai su juo vaikas griuvo unsure.gif
Atsakyti
Pasidalinkite koki duodate kalci ir vitamina d vaikam?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 05 03, 14:38)
Neraukiu jose anei biskio ir kazkaip nematau prasmes gilintis biggrin.gif  biggrin.gif man Iphonui reik...

Man tik sakė rinktis su kuo didesniu mAh skaičium, kad pilnai pakrautų, arba net keliem kartam užtektų. Dar vaikas džiaugiasi, kad mūsiškė su saulės baterija, kai nėra el.lizdo, tai kraunasi nuo saulės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 05 03, 15:23)
o as nupirkau emu is mytoyso uz 43 e. ir spjaudaus iki belekiek, nes lievesniu batu ner mates svietas. po keliu kartu devejimo pavirto kazkokiais gavnodavais. tuo tarpu kai byrpawai po 2 sezonu kai nauji budavo. nepirksiu niekada gyvenime daugiau. beje byrpawus pirkdavau uz per pus mazesne kaina.

va va, dukters Bearpaw po dviejų sezonų, kaip nauji. Gaila išaugo. Kur dabar kažin rasti gerom kainom?
Atsakyti
Gal kuriai reikia Domino teatro 15% nuolaidos, gauta iš Barboros, galioja iki 05.05 perkant bilietai.lt

GerosEmocijos
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 05 03, 13:26)
viskas smile.gif radau mazyliuose toki , nauja uz 25 , ir dar rozini, tai ir nusipirkau. vis tiek mano mergaitei per didelis tas , o cia vasara pabus , tada pirksiu jau normalu , be milijono rankenu, gal dar ir kaina rasu uz kokiu 35 - 40 smile.gif))

Atsargiai su juo. Temoj pamenu mama rase, kaip skaudziai su juo vaikas griuvo unsure.gif
Atsakyti
Gal kam ko reikia is sios parduotuves. Pasidalintume siuntima 4u.gif

https://www.bikebox-shop.de/
Atsakyti
Cocosa.co.uk yra kokie nors pakvietimai ir nauda iš jų, o gal pirmo pirkimo nuolaida? Ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2017 05 03, 15:39)
Man šie patinka, gali pats sugalvoti paveiksliuką, lengvai klijuojasi ;)

https://www.facebook...ingsreflectors/

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fabiana: 03 gegužės 2017 - 15:31
QUOTE(sviliuke @ 2017 05 03, 14:53)
Bet emu kazin ar is viso eina gaut ir bearpaw kaina..? As tai mielai jei butu...

O man emu nepatiko. Pirkau praeitai ziemai naujus, nu is maximos pirkti zieminukai geriau atrodo nei emu po vienos ziemos vieno vaiko nesioti, o kaina tai ohoho.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 05 03, 15:23)
o as nupirkau emu is mytoyso uz 43 e. ir spjaudaus iki belekiek, nes lievesniu batu ner mates svietas. po keliu kartu devejimo pavirto kazkokiais gavnodavais. tuo tarpu kai byrpawai po 2 sezonu kai nauji budavo. nepirksiu niekada gyvenime daugiau. beje byrpawus pirkdavau uz per pus mazesne kaina.

pritariu, daugiau niekada. As irgi pirkau is mytoyso. Ateinanciai ziemai paemiau UGG australia is USA. Bandysime smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 03 gegužės 2017 - 15:52
QUOTE(Nicka1 @ 2017 05 03, 14:44)

maciau apie globberi daug apie sita nieko nemaciau . o griuvineja su juo ?
Atsakyti