Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 04, 13:26)
Uz kokia suma perkat?

apie 50 euru tie mano akiniai, 49 ar 55, pamenu dabar...Laisves pr. Fielmanne
Papildyta:
Kaip yra su muitais, jei siunti is JAV i UK? Uzmuitins kaip i LT?Kaip susimoket ta muita?
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2017 05 04, 12:16)
nuo 13 val iki 17 val su kodu ZAIBAS 3 eur. nuolaida

jau kaip dekuiii 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mano sesę buvo pirmokas berniukas svečiuose, tai sesė sakė net pakėliau batą pasižiūrėt kokia išmiera - 40 blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 05 04, 12:37)
jau kaip dekuiii 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o ar jums veikia?

man tai ne schmoll.gif
Atsakyti
merginos,gal kuri turit Vilniaus oro uosto parkavimo koki nuolaidos koda internetu? pries pora metu per unipark naudojaus, bet jie man kodu jokiu neatsiuncia, o dviem savaitem isvykstant, noretus nuolaidos gaut rolleyes.gif
Atsakyti
prisma 60off sian smile.gif
paemiau pabandymui panom po lauka maltis Reima kombius smile.gif tai vietoj 90eur 36eur gavos...na gal ne stebuklas, bet 122 dydi sunkiau rasti smile.gif

bet aisku ir zmoniu melejonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 05 04, 15:24)
paemiau pabandymui panom po lauka maltis Reima kombius smile.gif tai vietoj 90eur 36eur gavos...na gal ne stebuklas, bet 122 dydi sunkiau rasti smile.gif

bet aisku ir zmoniu melejonas  biggrin.gif

O prekiu dar yra?
Nes jau penktadieni ne kazka buvo...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 05 04, 15:33)
O prekiu dar yra?
Nes jau penktadieni ne kazka buvo...

na pašluota :)ziurint ko reikia smile.gif bet dar NB kedų 36-37 dydzio sian maciau jau su nuolaida po20 -25eur smile.gif
futbolo batu vyram buvo...
kazkiek zieminiu striukiu

bet va liemenuko sau jau neberadau 13 vall biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 05 04, 14:24)

o kurioje Prismoje?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 05 04, 14:24)

o man reikia indu , stikliniu , leksciu , ir puodeliu , kad vaikai galetu valgyti is ju , bet jau butent stikliniu. ar matet ? ar yra tokiems dalykams nuolaida ?
Atsakyti
gal kur užmatėt babiators akinių nuo saulės, kur galima pačiom apsipirkti? Du kartus siunčiau tarpininkei užsakymą, du kartus parduotuvė neatsiuntė... Vaikas jau visą mėnesį laukė, akys ašaroja nuo saulės. Sakau, gal kur arčiau nei JAV yra ir pigiau, nei LT parduoda? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 05 04, 14:40)
o ar jums veikia?

man tai ne  schmoll.gif

Tik akcijos ženkliuku pažymėtoms prekėms...
Atsakyti